Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 968
  • 709
  •   1
Отговори
# 180
  • Шумен
mimi panayotova
защо са ми го изпратили това newsm78 в спам папката
не съм влизала в руският им сайт, нито съм им писала на руски newsm78
някой ако знае руски , нека сподели Hug

Искаме да ви информираме, че новата колекция Пролет-Лято 2009 вече е достъпна на сайта ни. Във връзка с това по традиция на любимите си клиенти подаряваме подарък. Направете първата си поръчка и ще получете като подарък изискано памучно одеяло "Елегия".
Код 6780 и допълнително ваучер на стойност 300 руб. Peace

Освен това най-отдолу пише че си се абонирала за рекламни предложения  и новини. Ако не искаш да ги получаваш промени настройките като използваш най-долния линк "Вашем клиентском счете".

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 16:10 от vi_ki

# 181
  • софия
.........

В резюме.....все пак мисля че извода е един.....четете двете теми редовно и ще сте в течение на нещата  Peace
Благодаря ти, за "ценната" информация и "генералния" извод! Как не се бях сетила за това newsm78 Сигурно, защото съм по-тъпа от теб и не се сещам къде да погледна.

PS Чета темите доста отдавна. Не редовно. За мен това е безмислено, защото не поръчвам редовно, но задължително чета първия пост и последните 5 страници на темата.  Случва ми се да чета и сайта на Финти и Алекс, между другото. Това, което съм споделила е, защото дори и да отговаря на условията, кода пак не закача. Освен това, понеже имам 4 акаунта в Редута, от личен опит мога да ти споделя, че за една и съща кошница, един и същи код на някои работи, а на други не. Но ти това сигурно го знаеш. Защото четеш редовно Peace 

И за да ме спамя. Вчера сложих 3 ненамалени неща от П/Л 09, над 30 евро и код 60488 не отрази.

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 16:36 от zvanche

# 182
  • Пловдив
.........

В резюме.....все пак мисля че извода е един.....четете двете теми редовно и ще сте в течение на нещата  Peace
Благодаря ти, за "ценната" информация и "генералния" извод! Как не се бях сетила за това newsm78 Сигурно, защото съм по-тъпа от теб и не се сещам къде да погледна.

PS Чета темите доста отдавна. Не редовно. За мен това е безмислено, защото не поръчвам редовно, но задължително чета първия пост и последните 5 страници на темата.  Случва ми се да чета и сайта на Финти и Алекс. Това, което съм споделила е, защото дори и да отговаря на условията, кода пак не закача. Освен това, понеже имам 4 акаунта в Редута, от личен опит мога да ти споделя, че за една и съща кошница, един и същи код на някои работи, а на други не. Но ти това сигурно го знаеш. Защото четеш редовно Peace 

И за да ме спамя. Вчера сложих 3 ненамалени неща от П/Л 09, над 30 евро и код 60844 не отрази.
ами уточни къде и кое е това "това" че да ти кажа къде да прочетеш,щото явно първите постове ги четеш по диагонал,не че си по тъпа,ами май се правиш на по тарикат,от тези дето четат всичко......нали може да прочетеш 5 страници от 50 и да цопнеш едно въпросче и мнение....все някой ще ти отговори.....е този път за последно ще съм аз......какво ли не прави Змейковица за да ни е по лесно-отделила е кодовете за ПЛ колекция 2009 и как така реши че 60844 ще важи за нея,та го пробваш,при условие че това е код за старата колекция и важи само за нея,плюс това там пише 60 евро,а не 30  Peace цитат от 1 стр. "60844 - 20 евро намаление за всички ненамалени стоки (детско, мъжко, спорт) при покупка  над 60 евро"

# 183
някой има ли представа или снимка каква е тази чанта 41920 - подарък чанта черна

# 184
  • In The Middle Of Nowhere
zvan4e, сигурно има предвид не 60844, а 60488  Peace

# 185
  • Пловдив

така може,но той пък е персонален,и на мен не се хваща,каквото и да слагам  Peace

# 186
  • Ботевград
някой има ли представа или снимка каква е тази чанта 41920 - подарък чанта черна
мисля, че е това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309366&pid=9220602

# 187
  • софия
Момичета, какви са условията на прословутия код 60488 търсих на първа страница, но не го намерих.

60488 - БД при поръчка 33 евро нова колекция + намаление с 20 евро на новите неща + шалте (бяло и бежово 160*120 накъдрено по края
На мен този не ми се хвана и ....

Peace Без да искам съм объркала цифрите.

sis7, съжалявам, че ще те разочаровам, но не си падам по махленски заяждания. Предлагам да си запазиш поучителния тон и епитетите за някой друг! Следващият път, когато реша да изкажа мнение или споделя опит отново, ще се въздържа да те попитам и ще ти бъда благодарна да спестиш своето мнение. Вярвам, че пиша във форума, а не в твоето лично пространство само за просветени  bouquet

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 20:28 от zvanche

# 188
63142- 25% sur votre article TEXTILE préféré choisi dans les nouvelles collections FEMME, LINGERIE, BEAUTE, ENFANT, HOMME et LINGE DE MAISON La Redoute Printemps-Eté 2009 (hors pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges et prix mini) ou dans les collections TAILLISSIME (hors pages vertes, pages rouges et chaussures) et ANNE WEYBURN Printemps-Eté 2009* -20% sur le reste de votre commande passée dans les nouvelles collections FEMME, LINGERIE, BEAUTE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE, MEUBLE et DECO, PETIT ELECTROMENAGER, GROS ELECTROMENAGER, IMAGE et SON, ET DANS TOUTES LES PAGES VERTES La Redoute Printemps-Eté 2009 (hors pages rouges, prix rouges et prix mini) et sur toute la collection AM.PM. Printemps-Eté 2009 (hors prix rouges)*. * Offre valable une seule fois, jusqu'au 03 février 2009 dans les collections indiquées, et non cumulable avec une autre offre. Les réductions ne sont pas ouvertes aux exclusivités, produits déjà démarqués et nouveautés.

# 189
Някой получавал ли е надуваемия матрак по време на намаленията?
Прескочиха ми 2 поръчки с тоя код,та ми е чудно,ако решат да ми я откажат,няма ли Сабине да ми драсне 2 реда  поне newsm78.

Кода за намаление на новите (поканените) акаунти- 10 Е  ( 41858 ) действа на кръглите цени от зеления сектор и албанците.На другите намалени неща намаля от базовата цена  Confused   

# 190
  • софия
Прескочиха ми 2 поръчки с тоя код,та ми е чудно,ако решат да ми я откажат,няма ли Сабине да ми драсне 2 реда  поне newsm78.

Кода за намаление на новите (поканените) акаунти- 10 Е  ( 41858 ) действа на кръглите цени от зеления сектор и албанците.На другите намалени неща намаля от базовата цена  Confused   

Права си. За това покрай намаленията няма сми да се ползва. Излиза по-скъпо.
Аз пуснах поръчка с матрака и намалени цени. Но ми го хвана на нов акаунт. На старите 3 не искаше. Навсякъде по документите го има, но докато не дойде нищо не мога да кажа със сигурност. В предишната тема една мама писа, че го е получила и се готвеше за 2ра поръчка с него.

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 21:58 от zvanche

# 191
  • Пловдив
Туранага_Санka, аз го получих преди 3-4 дни

# 192
Туранага_Санka, аз го получих преди 3-4 дни

Благодаря,ще спя по-спокойно  Wink

....За това покрай намаленията няма сми да се ползва. Излиза по-скъпо....

Свали ми от кръглите цени (41858) ,аз съм доволна Wink И доставката беше 5 Е .

# 193
днес получих десертните чинии в червено и кафяво. страхотни са!  Grinning Grinning Grinning

Може ли да попитам, с код ли ги получи или ги поръча нормално. Ако е с код може ли да ми го  кажеш? И да попитам още нещо, те с приборите ли вървят комплект?  Praynig
наистина са страхотни 2 червени и 2 кафяви чинии,2 малки вилички с червени и 2 вилички с кафяви дръжки 2 салфетки от плат-червено и 2 -кафяво.Много добре са опаковани и обезопасени в стереопор. код 27650

# 194
Аз също го получих.

Общи условия

Активация на акаунт