Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 927
  • 709
  •   1
Отговори
# 195
  • софия

Свали ми от кръглите цени (41858) ,аз съм доволна Wink И доставката беше 5 Е .

Аз нямах кръгли. От сума 81 евро, ми я направи на 98-и-нещо. Доставката си беше все 5. След това се пробвах на ненамалени цени - тогава по-бива. Намалява някакъв процент спрямо цената, но не ме питай какъв, че съм "скарана" с математиката.  Simple Smile

# 196
  • София
Сега като тръгнах да пускам поръчка и да избирам код,забелязах на 1 стр. за 31461 че дава стъклена чиния и понеже съм го ползвала,да уточня,че дава метален поднос с 4 чаши,ето и реалната снимка на подаръка : http://media.snimka.bg/2023/010301365.jpg

# 197
# 198
  • Пловдив
И аз я получих тая оферта но нещо не ми намаля достатъчно  newsm78

# 199
  • София
Аз също имам този код 63940,,но ми дава само БД.Моля някой ако вече го е разучил как действа да напише.  bouquet

# 200
Аз също имам този код 63940,,но ми дава само БД.Моля някой ако вече го е разучил как действа да напише.  bouquet

При мен дава и намаление и БД , пробвах с Prix Vert , Prix mini   ,ненамалени ,от новата колекция .  Peace

Намаля и олекотените завивки .

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 09:55 от Танчето

# 201
минимум 55 Евро трябва да е от новата колекция според мен и тогава намаля 30 Е

# 202
Някой има ли излишна чанта Паладиум, която иска да продаде? Сестра ми хареса моята, но аз не си я давам.

# 203
Аз имам пиши на лични да се разберем  Peace

# 204
  • Казанлък of all places
Цитат
На мен точно тези завивки не ми пратиха с обяснението, че не мога да използвам код, който не ми е пратен лично
Цитат
А в самата поръчка прие ли ти кода  Confused
Това е много гадно така  Rolling Eyes
Да бе, приета поръчка, изпратена, получена, ОТБЕЛЯЗАНО С ХИМИКАЛ НА ФАКТУРАТА !!! и го нема. И понеже колета дойде в отвратително състояние, както си требе, аз реших че някой сее облажил с моите завивки...Да, ама не.Сабине ми се скара.

# 205
Момичета, вместо шалтето ми пратиха тези чаши.
Може и да знаете, но да кажа за всеки случай.

# 206
Момичета искам да ви питам, някой знае ли колко тежи завивката с код 60488?

# 207
[Да бе, приета поръчка, изпратена, получена, ОТБЕЛЯЗАНО С ХИМИКАЛ НА ФАКТУРАТА !!! и го нема. И понеже колета дойде в отвратително състояние, както си требе, аз реших че някой сее облажил с моите завивки...Да, ама не.Сабине ми се скара.

Ако има разлика в изпратено и получено тегло,тогава мисли за липси.Теглиш на място . И пишеш протокол на място ( не,че нещо ще те огрее,ама да спрат да пипат поне ).Пък Сабине може после да се е усетила Wink

И моите колети идват облепени целите в тиксо.

# 208
63 940  30/55 E + БД + каталог   http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=f69ee349d38295093c

А бих те ли ми казали този талон отдолу за какво е , защото и аз я имам тази оферта ?

# 209

На мен ми маха БД при продукт от новата колекция независимо дали е намален или не. А 30Е ги махна когато имах над 55 Е НЕнамалени

Общи условия

Активация на акаунт