Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 51 159
  • 709
  •   1
Отговори
# 225
  • Там....където всичко е възможно ....
Намаление 15Е от 30Е (за ненамалени продукти на Талисим от новата колекция)+БД (на мен не ми я дава)+ подарък риза-сако тип "сахариен" (така се води на френски) която дава и без никакви продукти на Талисим:
42/44 : 32379
46/48 : 32387
50/52 : 32395
54/56 : 32409
Сега се рових из френските форуми,кода не дава безплатна доставка (fdp 5,50 ) Peace

Явно и франсетата ги е хванало кризата,нещо няма много хубави подаръци ,а и хубавите кодове за намалене са малко Whistling

# 226
  • София
Това са пътните чанти! Явно са свършили куфарите... Laughing

[/quote]

Hug Мерси, а може и да съм пуснала двете  Thinking Просто не помня Blush Тези са симпатични Peace

# 227
Аз пуснах току-що поръчка с код за БД - 61425
Изрових си го от пощата, уж пише, че важи до 3 седмици след получаване, а съм го получила на 15.12.2008  newsm78

Важното е, че ми се хвана  Peace  А имам неща само от намаленията... Ако на някой му свърши работа тази информация  Mr. Green

# 228
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Моля, "ветераните- ларедутки" да не се сърдят на въпроса ми. Praynig
Изчетох първия пост, пробвах различни кодове, но като не стана, питам вас...
Мога ли да намаля тези маратонки по някакъв начин? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4823630& … ue&ksource=-1

# 229
  • Пловдив
Мога ли да намаля тези маратонки по някакъв начин? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4823630& … ue&ksource=-1

Не, заради синия знак вляво - пише го в първи пост Peace

# 230
  • София
Можеш да ги намалиш на 23,40 евро с референтен номер 5520800(сребристите),сега пробвах,става.Ако нещо не ти е ясно драсни ЛС  Peace

# 231
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Благодаря ти! Още ми е трудно да се оправям... Embarassed Изкушена съм от скоро! Laughing

# 232
ketito
Цитат
5. Можете да видите кой код сте използвали в направена вече поръчка, като влезете в Suivi de commande -  Toutes mes commandes - кликвате върху съответната поръчка, от съответната дата и ви се отваря страницата с изброени артикулите включени в поръчката.Над тях има надпис  Voir mon offre spéciale sur cette commande, който след като натиснете ви зарежда страницата на която освен всичко друго написано е даден и използвания от вас код срещу надписа - Mon code offre spéciale
Като горния е кода изпозван от теб,а долния си е техния ,с който си обозначават съответното намаление и не ни касае.Така най - добре ще се ориентираш какъв точно подарък си пуснала.Друг е въпроса какво ще получиш  Wink Тези дни някой каза,че вместо куфара е получил чантата Паладиум.Иначе куфара наистина го изписват VALISE/или както там се пише  Grinning/

dtra принципно не и защото е от кръглите цени /всички размери на еднаква цена/ - те не се влияят от кодовете.Има само един вариант още,но наистина по - добре да се пробваш с реф.номер който ти е дала ем4ето  Peace тъй като бяха на по-ниска цена,а в първия пост можеш да видиш как точно да пуснеш по реф.номер.
Добре че пазите фактурите момичета,да се видят референтните номера  Grinning

caprice не не могат ,защото реално офертата е доста стара и всъщност точно тя ги намаляше и правише изгодни.А в момента при намаленията може да се купят и много по-евтинки  Wink

# 233
caprice не не могат ,защото реално офертата е доста стара и всъщност точно тя ги намаляше и правише изгодни.А в момента при намаленията може да се купят и много по-евтинки  Wink
мерси Simple Smile

# 234
  • Русе
Аз също имам този код 63940,,но ми дава само БД.Моля някой ако вече го е разучил как действа да напише.  bouquet
И аз го имам,пратен е лично,но не действа.Нито БД ми дава,нито ми намаля цената.Пробвах го с различни артикули от новата колекция,но не става.И не разбирам защо така. Rolling Eyes

Артикулите трябва да са от новата колекция, да не са намалени и поръчката ти да е на стойност над 55 Евро. Peace
Така едно маратонки Пума за малката от 40Евро и дънкови панталонки от 18,90, ми ги намали на 28,90. Grinning

# 235
  • София
Коя е черната чанта с код 41920 newsm78 Уж чета всичко, но това съм пропуснала Flutter

# 236
Коя е черната чанта с код 41920 newsm78 Уж чета всичко, но това съм пропуснала Flutter

# 237
момичета, а коя е таз чанта  Паладиум, защото немога да и намеря снимка, а мисля че нея ще ми пратят вместо куфъра Sad

Мерси  Peace

# 238
момичета, а коя е таз чанта  Паладиум, защото немога да и намеря снимка, а мисля че нея ще ми пратят вместо куфъра Sad

Мерси  Peace

# 239

Общи условия

Активация на акаунт