Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 51 136
  • 709
  •   1
Отговори
# 270
  • Там....където всичко е възможно ....
Това е яке на адидас ,оправи си линка  Peace

# 271
Момичета, някоя от вас получавала ли е за подарък кафявата дълга плетена жилетка с едно голямо копче дето е? Уж ми захапв акода, но ми изписва като артикул "gris" и се чудя дали вместо нея не пращат друго нещо?  Много благодаря за отговорите!   bouquet

# 272
Момичета, някоя от вас получавала ли е за подарък кафявата дълга плетена жилетка с едно голямо копче дето е? Уж ми захапв акода, но ми изписва като артикул "gris" и се чудя дали вместо нея не пращат друго нещо?  Много благодаря за отговорите!   bouquet

това не значи ли сиво

# 273

това не значи ли сиво
Именно, затова мисля, че може би дават друг подарък,понеже на снимката жилетката е кафява....  Thinking

# 274
Някой знае ли какъв е този сервиз -> код 36234 - service apéro 12 pièces
Тъсих в албумчето, но няма снимка.

# 275
може ли едно въпросче?

имам изпратен код на мейла. доколкото разбрах смъква 20 Е от 55 Е и дава БД.
пуснах го преди време тук.
като сложа неща в кошницата от линка, който ми се отваря от пощата, демек от нова колекция уж и напиша кода, не ми го отхвърля, но пък и нищо не се променя. какво ще рече това?

# 276
  • Пловдив
може ли едно въпросче?

като сложа неща в кошницата от линка, който ми се отваря от пощата, демек от нова колекция уж и напиша кода, не ми го отхвърля, но пък и нищо не се променя. какво ще рече това?
незнам за кой код говориш,може би неспазваш условията,нещата от новата колекция трябва да са ти за 55 евро,за да ти махне 20,а какво трябва за бД незнам,виж си пак условията на кода  Hug

# 277
може ли едно въпросче?

незнам за кой код говориш,може би неспазваш условията,нещата от новата колекция трябва да са ти за 55 евро,за да ти махне 20,а какво трябва за бД незнам,виж си пак условията на кода  Hug

кодът е 57002.
а нещата ТОЧНО 55 Е ли трябва да са или може и повече?

че аз с моя академичен френски нищо не разбрах. Mr. Green

# 278
  • Пловдив
може ли едно въпросче?

кодът е 57002.
а нещата ТОЧНО 55 Е ли трябва да са или може и повече?
че аз с моя академичен френски нищо не разбрах. Mr. Green
не, могат и да са повече от 55 евро,но само от новата колекция,на мен не ми се хваща и на двата акаунта,но не ми е и изпращан,виж не си спомням точно офертата,мисля че не важеше за прикс мини и др.подобни,да не би да слагаш от тях  newsm78

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 00:31 от sis7

# 279
може и повече
аз днес го пробвах и махаше 20 евро но за доставката не обърнах внимание  Naughty

# 280
сложила съм само ненамалени неща, от новата колекция, няма прикс мини и ...нищо.
но го няма и червения надпис, просто все едно не съм сложила код, няма промяна. Rolling Eyes

# 281
Извинете, но някой знае ли какъв подарък ще получа. Записано е VALISE
gris et anis   3213072. Изчетох цялата тема , но не открих такъв подарък. За първи път правя поръчка и нямам търпение. Благодаря!

# 282
  • Пловдив
Това е този куфар, но без чантите към него   http://media.snimka.bg/1659/009572788.jpg .   bouquet

# 283
Малко кодове действащи при мен "откраднати" от чужди форуми и сайтове
35017 - 25 % намаля prix vert
40665- 18/60 евро и дава подарък CADEAU /не знам какво означава/, цвят бял
32409 и 32395 - дават подарък SAHARIENNE цвят taupe, тъмно кафяво палто за по-пълни хора 32395 - размер 54/56
32492 - намаление 4 евро /лично аз не можах да изпълня условието/

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 09:01 от six sense

# 284
може ли едно въпросче?

Трябва след намалението сумата да е 55 Е, чак тогава ти дава БД. Тези 55 Е трябва да са само от новата колекция, ненамалени, без мини, червени, зелени цени.

Общи условия

Активация на акаунт