Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 51 027
  • 709
  •   1
Отговори
# 360
Ей, ларедутци са ми пратили код за измисления от мен РД  Grinning Знам, че е персонален, но да покажа, че са сменили часовника, според мен с по-хубав, ето: http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=an … urecode=001RQ0019 Ами ще пускам поръчка, няма как...

Roniboni
Колко дена преди измисленото рд ти пуснаха кодчето?

# 361
Момичета ,аз днес ще пускам поръчка !Мога ли да ползвам код за безплатна доставка или не ???????Ако не ми е изпратен на е-мейла ????

dineli пробвай 30813 с тази калъфка в кошницата
http://www.laredoute.fr/vente-taies-massai-redoute-creation.aspx … tegoryid=51020839
вчера при мен се хвана

# 362

Така вчера пуснах поръчка с кодчето за "сахариен" р-р 42/44 заедно с една тениска така че 1000 % е за пощата.Следователно се надявам скоро да пристигне.Ако никой не го е пуснал и някой не ме изпревари ще дам подробно инфо и снимки за албумчето на mamaB.Големи благодарности на bradata за кодовете

# 363
Ей, ларедутци са ми пратили код за измисления от мен РД  Grinning Знам, че е персонален, но да покажа, че са сменили часовника, според мен с по-хубав, ето: http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=an … urecode=001RQ0019 Ами ще пускам поръчка, няма как...

Roniboni
Колко дена преди измисленото рд ти пуснаха кодчето?

Кодът го изпратиха вчера, а РД-то съм го писала 11.02. Аз имам 4 акаунта, по принцип РД-то ми е октомври, а тогава нищо не ми пратиха. Явно е избирателно.

# 364
този код - 69248 за 50% отстъпка от новата колекция къде се хваща? Никъде не ми намаля.

# 365
  • Бургас
А можеш ли да публикуваш кода, тъй като за 5 Е и за 10 Е на всички бяха еднакви, може пък и този от 20 Е да е един и същ. Предварително благодаря   bouquet
Както казах, пратиха ми не код, а ваучер и както знаем ваучерите могат да се ползват само на акаунта, на който са пратени  Peace

# 366
  • София
И от мен един код за намаление, от фактура

43230 - 25% от новия каталог пролет-лято 2009 - жени, мъже, детско, бельо, и -20% пак от пролет-лято 2009 чаршафи, мебели, деко, и т.н.

# 367
Мацки,ще пускам поръчка и се двуумя между кодовете 22837 с подарък завивка(и) и 66311 с подарък чанта Паладиум-една кафява.
Кажете за тия завивки-заслужават ли си?Или по-добре чантата? newsm78Не изглежда зле!

# 368
Чантата е много хубавка, според мен! Дъщеря ми с нея ходи на училище и всички деца я питали от къде я има.

# 369
  • Бургас
Имам и двата подаръка, но за мен лично повече си заслужават завивките-тънички и леки завивки за по-топло време. Размерът им е като за единични пликове. Само че имам спомени, че някой наскоро писа, че не са му ги изпратили и може да си пропилееш шанса за подарък  newsm78

# 370
а не някой писа,че вместо шалте,са му пратили 2 завивки.Определено завивките са по-... Peace

# 371
Мхм,ясно!
Чантата ми хресва,ама цвета малко ме притеснява,че няма с какво да го съчетая!!Нищо друго,което ми харесва не захапва! Crossing Arms
Завивките ще са,пък стават и за порадък,че се зареждат едни рожденни дни на цялата рода! Mr. Green
Мерси много !  bouquet

# 372
# 373
Много ви моля ,кажете ми трябва ли да отбелязвам нещо ,че искам да си получа подарък или не ???Аз сега за първи път пускам заявка и незнам нищо ,а нямам време да изчета всичко което сте писали !Знам че е нахално  Embarassed ,но с едно ревящо дете на ръце ,направо съм луднала ,в момента ни мъчат зъби и е ужас !МНОГО ВИ МОЛЯ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ !Заявката ми е за 120 евро и ще получа ли някакъв подарък автоматично или не !Аз преди малко пробвах с един код за безплатна доставка от тези които сте дали ,но нищо не ми се промени в кошницата ,а и ми излезе един текст с червено и аз махнах кода !???Посъветвайте ме какво да правя !

# 374
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
по моя скромен опит трябва ти да си избереш кода с подаръка, който си харесала

Общи условия

Активация на акаунт