Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 983
  • 709
  •   1
Отговори
# 345
  • In The Middle Of Nowhere
Олеле ми те сега като са се усетили да не почнат и другите кодове от 5 и 10Е да ни отрязват под предлог, че са само за френски клиенти  ooooh! дано поне тези дето вече сме пуснали да си ги получим!

# 346
Кода на Бенну е за БД за поръчка над 45 евро, но мисля, че е само за нови клиенти! Една приятелка го е получила днес, мислех че е пускан, но ето линк:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=a0e1f65d2e7c591c50

Peace

# 347
  • Sofia
sophsan, това е всичко:

Vous avez créé votre compte client sur laredoute.fr
et nous vous en remercions ! Celui-ci est important car il permet
de vous identifier à chaque fois que vous souhaitez profiter
de vos offres personnelles.

D'ailleurs nous avons le plaisir de vous faire bénéficier dès aujourd’hui de votre offre exclusive de Bienvenue pour
vous donner la possibilité de nous tester en toute sérénité : 
VOTRE LIVRASION OFFERTE
des 45 eur d'achat avec votre code speciale:24732 

0 eur au lieu de 5 eur 50, като последното е задраскано

Alors, faites-nous confiance, testez-nous,
vous ne le regretterez pas !

# 348
  • Sofia
Steli_Meli благодаря! Точно това е моя код!

# 349
  • София
Bennu, безплатна доставка при поръчка над 45 евро, както е казала Steli_Meli .  Hug
Само да те подсетя, че е валиден 3 седмици от датата на получаване на мейла.

Друг път пускай направо офертата, както е направила Steli_Meli, за да се избегне това половинчасово обясняване.  Peace

# 350
# 351
мерси много за отговора. намерила съм няколко кода за подаръци:40371,43613,40363,22845,-cadeau
22837-plаid
но вие момичета сигорно вече ги имате

# 352
здравейте мамчета искам да попитам с артикул в кошницата от новата колекция слагам кодове от 1 пост и нито един от тези кодове не ми даде БД.аз ли правя нещо грешно или при мен кодовете просто не са валидни. някои ще ми отговорили.
 newsm78

# 353
За кода със сакото SAHARINNIE
Намаление 15Е от 30Е (за ненамалени продукти на Талисим от новата колекция)+БД (на мен не ми я дава)+ подарък риза-сако тип "сахариен" (така се води на френски) която дава и без никакви продукти на Талисим:

42/44 : 32379

46/48 : 32387

50/52 : 32395

54/56 : 32409

# 354
Ей, ларедутци са ми пратили код за измисления от мен РД  Grinning Знам, че е персонален, но да покажа, че са сменили часовника, според мен с по-хубав, ето: http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=an … urecode=001RQ0019 Ами ще пускам поръчка, няма как...

здравейте мамчета искам да попитам с артикул в кошницата от новата колекция слагам кодове от 1 пост и нито един от тези кодове не ми даде БД.аз ли правя нещо грешно или при мен кодовете просто не са валидни. някои ще ми отговорили.
 newsm78

Пробвай с 30813, на мен ми дава БД  Peace

# 355
Някой знае ли колко тежът 4-те десертни чинии и виличките към код 31402? Защото днес ги пуснах с 3 роклички и две калъфки, та се чудя дали ще мине на поща или митница  newsm78
Чакай ги на митница.Аз ги пуснах с една рокличка и тежаха 2.400кг.Инача са много хубави.

# 356
Chere Madame......................................
Vous avez créé votre compte client sur laredoute.fr
et nous vous en remercions ! Celui-ci est important car il permet
de vous identifier à chaque fois que vous souhaitez profiter
de vos offres personnelles.

D'ailleurs nous avons le plaisir de vous faire bénéficier dès aujourd’hui de votre offre exclusive de Bienvenue pour
vous donner la possibilité de nous tester en toute sérénité :

Votre livraison offerte dès 45? d'achats avec votre code offre spéciale 24 372
Je m'identifie et j'en profite !    
Alors, faites-nous confiance, testez-nous,
vous ne le regretterez pas !

Някой знае ли какво значи, получих го по имейла Praynig

# 357
Извинявайте момичета! Пише горе какво означава.Разбрах   bouquet

# 358
Не, не е ваучер-както казах писах си със Сабине няколко писма и накрая тя се съгласи да направи изключение и да ми прати ваучер за 20Е за едната усвоена покана, която е на друго име и друг адрес. Няма как да се похвали някой в темата, че е получил, след като Сабине каза, че това важи само за френски клиенти и в момента си водели "разследване" в техния отдел за тази оферта с поканите. Затова казах-пишете им по-настоятелно и може да се преборите и вие за двайсетачките  Peace

А можеш ли да публикуваш кода, тъй като за 5 Е и за 10 Е на всички бяха еднакви, може пък и този от 20 Е да е един и същ. Предварително благодаря   bouquet

# 359
Момичета ,аз днес ще пускам поръчка !Мога ли да ползвам код за безплатна доставка или не ???????Ако не ми е изпратен на е-мейла ????

Общи условия

Активация на акаунт