Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 51 011
  • 709
  •   1
Отговори
# 525
Изчела съм абсолютно всичко,но на мен тъй или иначе ми намаля 15 евро, и реших все пак да пиша.
Благодаря ви за любезноста. smile3505

Еееее, ето какво е написано в темата за този код от 30 страница насам (синтезирано):
Цитат
Момичета току-що получих този код 67709 -чек за 23/46+подарък кожена чанта (Поне така го преведох)

Цитат
Кожена чанта и портмоне(несесер) го изкарах аз

Цитат
сега го пробвах,не намаля прикс мини и прикс руж,от другите ми намали...

Цитат
И аз го получих , действа при новата колекция

Цитат
А някой да подскаже има ли валидност този 67709? Четох...

Цитат
От 11/02/09  до 07/03/09
Цитат
За да намали кода трябва да са артикули от новата колекция на стойност мин.46 евро - Ненамалени

Цитат
Подаръка го дава без значение какво имаш в кошницата, но за да има и намаление трябва да имате поръчка от поне 46Е и тези 46Е да са само ненамалени неща от новата колекция,без Prix Mini, Prix Rouge и всякакви такива екстри-така че КОДЪТ СИ РАБОТИ ИДЕАЛНО, друг е въпросът дали някой му спазва условията или не
Цитат
Само да кажа, че 67709 действа и на намалени от Новата колекция, но естествено сваля от първоначалната цена

Цитат
PRIX MINI, PRIX ROUGE при тези надписи не намалява
Ако си прочела абсолютно всичко, включително и тези цитати-кое не ти е ясно за кода все още  ooooh!
Би трябвало да ми дава 23 евро намаление когато сложа неща от новата колекция на стойност над 46 евро.При мен каквото и да слагам не ми намаля повече от 15 евро.
Това не ми е ясно.

# 526
  • Бургас
на твое място бих им драснала няколко реда Simple Smile успех 

стига да ти е изпратен лично кодът, защото една мама тук сподели, че им е писала за липсващ подарък и са й отговорили, че няма право да ползва този код

# 527
  • София
newsm78 Те май на всеки различно отговарят за тези 20Е  Thinking Малко ми е странно и на мен това "когато той си получи пратката"-те запознати ли са с феномена наречен "Български пощи"  Rolling Eyes
Чудя се дали да не взема и аз да им пиша тогава  newsm78 Моята приятелка вече си получи поръчката, значи би трябвало и аз да съм си получила ваучера по тяхната логика. Интересно ми е пък на мен какво ще ми отговорят  ooooh!
момичета, и аз оня ден пуснах запитване за този чек от 20Е. Отговорът беше подобен - когато поканеният получи пратката си да им пиша отново като посоча имейла и клиентските № на мен и поканеният (в случаят пак аз). Моите поръчки са от 27.01 - така, че доста ще почакам (въпреки, че по мои изчисления са за поща)

# 528
 newsm03 Момичета,да ви попитам на имейл ли им пращате писмата за чековете или от формата в другата тема? ThinkingБлагодаря предварително за отговора smile3525

# 529
Момичета дайте един работещ код за безплатна доставка. Аз пуснах една поръчка с 30813 , който даваше БД, но вече не става.

# 530
  • Пловдив
Момичета дайте един работещ код за безплатна доставка. Аз пуснах една поръчка с 30813 , който даваше БД, но вече не става.

пробвай с този 57002 , но сигурно е над 55 евро.

# 531
  • Пловдив
Тази сутрин са ми пратили тои код 72427 за сума над 33Е намаля с 20 и дава БД. + подарък някакво одеалце. Това май ще е новия хит  Wink

# 532
momi4eta davam vi tozi 4ek ako stava pri vas az nqma dago polzvam.

Madame Vasileva Svetlozara,
   Choisissez votre bon de réduction et découvrez sans tarder la nouvelle collection    

- 45 euros pour tout achat de 120 euros et plus*
Exceptionnel... j'en profite !
   54453    
- 32 euros pour tout achat de 85 euros et plus*
Fantastique... j'en profite !
   54453    
- 20 euros pour tout achat de 54 euros et plus*
Parfait... j'en profite !
   54453    

# 533
Здравейте! Мойе ли някоъ да ми кайе,ако пусна поръчка с кода за матрака къде ще я получа? На митница или на поща?Защото четох,че е 4кг.Иначе останалите ми неща са леки.Благодаря!

# 534
  • Карлово
Здравейте! Мойе ли някоъ да ми кайе,ако пусна поръчка с кода за матрака къде ще я получа? На митница или на поща?Защото четох,че е 4кг.Иначе останалите ми неща са леки.Благодаря!
на митница, ако имате митница, ако не-в пощата

# 535
Здравейте! Опитвам се да намаля едни дънки за бременни от новата колекция, имам кодове, изпратени лично за новата колекция, но не действат на облеклото за бременни. Защо?

# 536
Здравейте! Опитвам се да намаля едни дънки за бременни от новата колекция, имам кодове, изпратени лично за новата колекция, но не действат на облеклото за бременни. Защо?

Кажи кой е кода и кои са дънките, за да пробваме и ние, виж какви са му условията, може да не си стигнала минималната сума, над която се хваща кода...

# 537
72 400 - намаля 20 от 33 евро , БД и подарък -одеало (вал.до 14.03) оферта

# 538
Ето тези дънки например, опитвах и с рокли от новата колекция за бременни.

http://www.laredoute.fr/vente-jean-de-maternite-denim-stretch-re … tegoryid=53637296

Кодовете са 54453 - 45/120, 32/85, 20/54         
63940 - 30/55
23477 - 20/60, 40/120

Имам дрешки все за бременни от новата колекция за 79,60 евро.

# 539

Общи условия

Активация на акаунт