Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 899
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
  • Хасково
Кода 60488 ( -20 евро от 33е+б.д.+одеало) е  направо супер  Party Вече пуснах две поръчки с него от новата колекция, на мъжо едно яке го направих на 13 евра, а на мен едни дънки  и бански ми  излезоха за 14  Mr. Green Mr. Green
Сподели кое е мъжкото яке а ако може и дънките ! Grinning

# 511
Кода 60488 ( -20 евро от 33е+б.д.+одеало) е  направо супер  Party Вече пуснах две поръчки с него от новата колекция, на мъжо едно яке го направих на 13 евра, а на мен едни дънки  и бански ми  излезоха за 14  Mr. Green Mr. Green
Сподели кое е мъжкото яке а ако може и дънките ! Grinning
Да ти помогна аз,на 30 стр. в темата е споделила MimSss....заповядай: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369024.435

# 512
Здравейте,получих един код но и от преводача не можах да разбера какво значи.Моля помогнете.
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=aa06f15886220c194b

# 513
  • Бургас
На последните 5-6 страници само него обсъждаме общо взето  Whistling

# 514
newsm78 Те май на всеки различно отговарят за тези 20Е  Thinking Малко ми е странно и на мен това "когато той си получи пратката"-те запознати ли са с феномена наречен "Български пощи"  Rolling Eyes
Чудя се дали да не взема и аз да им пиша тогава  newsm78 Моята приятелка вече си получи поръчката, значи би трябвало и аз да съм си получила ваучера по тяхната логика. Интересно ми е пък на мен какво ще ми отговорят  ooooh!

# 515
Еее,ти пък,да не искаш да чете толкова назад,я? Mr. Green

# 516
  • Бургас
Я колко съм гадна, нали  Rolling Eyes

pepi7096, давай-така или иначе нищо не губиш  Laughing Пък и ще споделиш и твоя вариант на отговора  Mr. Green (Аз също получих пратката на "приятелката", която любезно ми я прати като подарък  Joy , ама вече съм овъзмездена за тази покана поне).

# 517
  • софия
Чудя се дали да не взема и аз да им пиша тогава  newsm78 Моята приятелка вече си получи поръчката, значи би трябвало и аз да съм си получила ваучера по тяхната логика. Интересно ми е пък на мен какво ще ми отговорят  ooooh!
А твоята приятелка на същия като твоя адрес ли си получи поръчката Sunglasses Че аз имам една, която ще я получи на моя адрес  Laughing

# 518
Благодаря ви за инфото   bouquet
Ще взема пък и аз да им пиша, все пак двете поръчки с поканите са от две различни лица, на два различни адреса, още не са пристигнали, но се надявам и това скоро да стане.

# 519
Еее,ти пък,да не искаш да чете толкова назад,я? Mr. Green

Изчела съм абсолютно всичко,но на мен тъй или иначе ми намаля 15 евро, и реших все пак да пиша.
Благодаря ви за любезноста. smile3505

# 520
А твоята приятелка на същия като твоя адрес ли си получи поръчката Sunglasses Че аз имам една, която ще я получи на моя адрес  Laughing
А, не, при мен всичко е изрядно. Наистина поканих една колежка, тя си се регистрира с нейния си адрес... всичко както си му е редът. Но се въздържах да пиша на французите за ваучера, защото поръчките и на двете ни са за малки суми. Но ще взема да драсна едно писъмце, ей така да видя какво ще ми кажат. А от другия акаунт се самопоканих, но и там адресите не съвпадат, защото се регистрирах със служебния си адрес. На кой адрес пратихте запитването, на този за проблеми с поръчката ли?

# 521
  • Бургас
Изчела съм абсолютно всичко,но на мен тъй или иначе ми намаля 15 евро, и реших все пак да пиша.
Благодаря ви за любезноста. smile3505

Еееее, ето какво е написано в темата за този код от 30 страница насам (синтезирано):
Цитат
Момичета току-що получих този код 67709 -чек за 23/46+подарък кожена чанта (Поне така го преведох)

Цитат
Кожена чанта и портмоне(несесер) го изкарах аз

Цитат
сега го пробвах,не намаля прикс мини и прикс руж,от другите ми намали...

Цитат
И аз го получих , действа при новата колекция

Цитат
А някой да подскаже има ли валидност този 67709? Четох...

Цитат
От 11/02/09  до 07/03/09
Цитат
За да намали кода трябва да са артикули от новата колекция на стойност мин.46 евро - Ненамалени

Цитат
Подаръка го дава без значение какво имаш в кошницата, но за да има и намаление трябва да имате поръчка от поне 46Е и тези 46Е да са само ненамалени неща от новата колекция,без Prix Mini, Prix Rouge и всякакви такива екстри-така че КОДЪТ СИ РАБОТИ ИДЕАЛНО, друг е въпросът дали някой му спазва условията или не
Цитат
Само да кажа, че 67709 действа и на намалени от Новата колекция, но естествено сваля от първоначалната цена

Цитат
PRIX MINI, PRIX ROUGE при тези надписи не намалява
Ако си прочела абсолютно всичко, включително и тези цитати-кое не ти е ясно за кода все още  ooooh!

# 522
Момичета ,само да споделя ,че в поръчка,която получих днес от 14.01 липсва двойната завивка  Confused Във фактурата е отбелязана като сложена, а просто я няма.Килограмите са дори в повече,кашона щеше да се пръсне по ръбовете - тоест със сигурност не липсва от БГ.Липсата си е от там.Едва ли ще се занимавам,но да знаете,че има вече и такъв случай - не заменени,а липсващи  Embarassed

# 523
  • In The Middle Of Nowhere
И аз малко по-рано споделих, че и на мен за пръв път ми се случи да ми липсва артикул и не знам дали е сменен, но вместо него имах още един от друг(калъфка)  Confused писах им, да видим какво ще ми отговорят, само да не е прекалено късно и да изчерпят нещата, защото за сега ги има.

пп: и при мен беше отбелязан на фактурата иначе  Peace
ппп: защо ли го написах в темата за кодовете ...

# 524
Момичета ,само да споделя ,че в поръчка,която получих днес от 14.01 липсва двойната завивка  Confused Във фактурата е отбелязана като сложена, а просто я няма.Килограмите са дори в повече,кашона щеше да се пръсне по ръбовете - тоест със сигурност не липсва от БГ.Липсата си е от там.Едва ли ще се занимавам,но да знаете,че има вече и такъв случай - не заменени,а липсващи  Embarassed
в другата тема четох, ч епонякога разделят поръчката на две  Rolling Eyes да се надяваме, че ще си получиш завивките отделно Simple Smile , но пък е отбелязана във фактурата  Rolling Eyes на твое място бих им драснала няколко реда Simple Smile успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт