Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 907
  • 709
  •   1
Отговори
# 420
Моля някой,който е успял да пусне поръчка с кода за -5 евро от поканите да ми каже с какъв продукт е успял  Praynig Знам,че много се дъвкаха нещата,но не мога да разбера защо не става,пробвах всякакви комбинации.С този от -10 евро пуснах поръчка без проблем  newsm78
с кръглите цени или новата колекция ( но ненамалени неща, защото иначе ти смъква от реалната цена, а не от намалената) Simple Smile

# 421
Здравейте,

имам един въпрос към момичетата, които имат повече опит. Мисля да пускам поръчка и си харесах като подарък куфара с двете пътни чанти (сиво и резеда), към 23574 http://media.snimka.bg/1659/009572788.jpg . Опитах се да си поръчам и двете чанти към него, но ми дава, че няма в наличност в момента. Това означава ли, че няма да има повече и дали, ако има ще могат да се пуснат към друга поръчка (без куфара)?  newsm78

Благодаря предварително

# 422
Прегледах първа страница и последните, но не го открих.
23477
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=0cc82286a224c2c779
дано е от полза и не е персонален

# 423
Извинявам се, че пиша в тази тема, ама някой да има проблеми с доставките? Преди пристигаха за 10 дни. Имам поръчка от 24 януари и още не е дошла

# 424
Да, на всички доставките закъсняват. Виж в другата тема.

# 425
  • Бургас
И аз се извинявам, но защо трябва да задаваш този въпрос в тази тема, която е за КОДОВЕ (както пише в името й)  Rolling Eyes И защо, изобщо, задаваш въпрос, на който е отговаряно не знам колко пъти  Rolling Eyes
Срокът за доставка е 6 седмици и оттам нататък вече се притесняваме и казваме, че има проблеми. А пък и по намаления се пазари малко повечко от обикновено и тези малко повечко поръчки се обработват малко по-бавничко понякога! И да те успокоя-чакам поръчки от 13-ти януари до вчера включително!

# 426
Относно коментарите за кода, с подарък в цвят бял - това за цвета, че е бял съм го написала още когато пуснах самият код и съм написала, че не знам какъв е подаръка.
40665- 18/60 евро и дава подарък CADEAU /не знам какво означава/, цвят бял
Аз съм получавала такъв подарък към началото на ноември,с друг код обаче,в суивито ми го изписа по същия начин-CADEAU BLANK и се оказа винарския комплект.Който го е получил може да провери как са го изписали.Не е гаранция,че е същото,но като гледам присъства в №7 на bradata Laughing
За поканите и чековете аз пък да си кажа,че съм много доволна.Специално за кръглите цени доста неща и така бяха изгодни,а като се понамалиха още,стана идеално  Grinning

Аз също имах така изписан подарък и се оказа, че е тази черната дамска чанта...според мен тожа е някакъв подарък по избор на Laredoute.fr  Thinking

# 427
Здравейте,

имам един въпрос към момичетата, които имат повече опит. Мисля да пускам поръчка и си харесах като подарък куфара с двете пътни чанти (сиво и резеда), към 23574 http://media.snimka.bg/1659/009572788.jpg . Опитах се да си поръчам и двете чанти към него, но ми дава, че няма в наличност в момента. Това означава ли, че няма да има повече и дали, ако има ще могат да се пуснат към друга поръчка (без куфара)?  newsm78

Благодаря предварително

Никой от нас не може да каже дали ще ги има пак или не, може евентуално да отправиш питане в самия сайт. Иначе , не съм сигурна, но мисля, че може нещата с референтен номер да се поръчат отделно, защото аз поръчах онази оранжевата покривка и към нея с референтен номер - прибори и някакви други дреболии, но прибавих нещата с реф. номер в кошницата си много преди да си сложа подаръка и те ми се изписаха нормално (за 6,90) без да съм слагала покривката. Дано ме разбра  Mr. Green

# 428
  • Някъде там...
Кода 60488 ( -20 евро от 33е+б.д.+одеало) е  направо супер  Party Вече пуснах две поръчки с него от новата колекция, на мъжо едно яке го направих на 13 евра, а на мен едни дънки  и бански ми  излезоха за 14  Mr. Green Mr. Green

# 429
Извинявам се, че пиша в тази тема, ама някой да има проблеми с доставките? Преди пристигаха за 10 дни. Имам поръчка от 24 януари и още не е дошла

Аз имам от 21.01 и от 22.01 и още не са дошли..спокойно...хората са написали от 2 до 6 седмици ...чакаме...нямаме друг вариант  Confused

# 430
Здравейте,моля ви кажете ми в коя тема да погледна за поръчки които са закъснели,пратих и имейл до Laredoute ,но отговор няма.Съжелявам,че пиша тук знам че не е мястото,но не можах да открия подходящото място.Много ви благодаря.

# 431
  • Ботевград
Кода 60488 ( -20 евро от 33е+б.д.+одеало) е  направо супер  Party Вече пуснах две поръчки с него от новата колекция, на мъжо едно яке го направих на 13 евра, а на мен едни дънки  и бански ми  излезоха за 14  Mr. Green Mr. Green

Този код има ли някакви специални условия? Освен нещата да са от новата колекция и да са над 33 евро след намалението? На мен не ми го лови  Confused Може би аз бъркам някъде, или е персонален код?

# 432
Здравейте,моля ви кажете ми в коя тема да погледна за поръчки които са закъснели,пратих и имейл до Laredoute ,но отговор няма.Съжелявам,че пиша тук знам че не е мястото,но не можах да открия подходящото място.Много ви благодаря.
Това е темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370723.915
Но, колко са ти закъснели поръчките?  Щом си им писала писмо, чакай да ти отговорят, не мисля че някой в другата тема може да ти помогне повече от Редутците  Wink
П.П. Нали знаеш че срока за доставка е от 2 до 6 седмици?
 Grinning

# 433
  • Пловдив

Този код има ли някакви специални условия? Освен нещата да са от новата колекция и да са над 33 евро след намалението? На мен не ми го лови  Confused Може би аз бъркам някъде, или е персонален код?

Кода е персонален!

# 434
Това е темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370723.915
Но, колко са ти закъснели поръчките?  Щом си им писала писмо, чакай да ти отговорят, не мисля че някой в другата тема може да ти помогне повече от Редутците  Wink
П.П. Нали знаеш че срока за доставка е от 2 до 6 седмици?
 Grinning
Много ти благодаря,поръчките ми закъсняват 4 седмици,просто исках да прочета има ли и други такива случаи.МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ,ДА БЯХА ВСИЧКИ КАТО ТЕБ..................  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт