Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 912
  • 709
  •   1
Отговори
# 405
Момичета май няма да се занимавам с кодовете но имам проблем защо докато пиша тук в сайта за разяснение и помощ от ваша страна,няколко от артикулите ми в кошницата бяха обозначени със червено и ми изписва нещо от сорта че са изчерпани,защо до преди минути бяха там а сега ги няма вече ,въпреки че като кликна на линка за съответната стока все още фигурира че има такава стока  и такъв номер

# 406
Момичета май няма да се занимавам с кодовете но имам проблем защо докато пиша тук в сайта за разяснение и помощ от ваша страна,няколко от артикулите ми в кошницата бяха обозначени със червено и ми изписва нещо от сорта че са изчерпани,защо до преди минути бяха там а сега ги няма вече ,въпреки че като кликна на линка за съответната стока все още фигурира че има такава стока  и такъв номер

Защото намаленията свършиха.

# 407
  • София
54453 - отстъпка 20/54, 32/85, 45/120 евро.

# 408
veni-b Това е код за безплатна доставка при покупка на поне един артикул от новата колекция  Peace
Това пък къде го прочете в поста на veni-b???  ooooh!

Tози код някой го беше писал в по-предните страници или предната тема, незнам точно и беше писано това условие, а понеже аз си записвам на една тетратка всеки код, който публикувате, за да не ги търся назад, така ми е по-лесно  Peace

# 409
хайде добро утро от мен..да видим с какво ще започнем днес  Peace   bouquet

с останалите намаления надявам се Simple Smile

http://www.laredoute.fr/achat-mode-hiver-et-reductions.aspx?cate … p:zsb3:price_list

# 410
  • София-Младост
54453 - отстъпка 20/54, 32/85, 45/120 евро.
Ето и условията към него

# 411

Защото намаленията свършиха.

Нетрябваше ли днес да е последния ден!!!!!!!!!!!!! newsm78

# 412
Промениха го преди 2 дена и 10 беше последният! Пишеше го на сайта до вчера! И аз се ядосвам, че вчера по незнайни за мен причини не успях да платя, а днес вече няма смисъл... Tired Tired Tired

# 413
 Момичета  ,някой може ли да  ми  покаже  тренча от този код 22179 , четох  някъде ,че е сметални копчета и е с цвят черен

# 414
С този код 22179, пуснах поръчка на 7.1.09, мога да ти кажа, че вече не пращат тренча, а една синя жилетка.

# 415
Промениха го преди 2 дена и 10 беше последният! Пишеше го на сайта до вчера! И аз се ядосвам, че вчера по незнайни за мен причини не успях да платя, а днес вече няма смисъл... Tired Tired Tired

Ииииииииииииии жалко и аз като си се мотам................. днес щях да пускам, ама............ ще видим.
Благодаря ти  smile3525

# 416
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
С този код 22179, пуснах поръчка на 7.1.09, мога да ти кажа, че вече не пращат тренча, а една синя жилетка.

Имаш ли снимка на тази жилетка?

# 417
22578 за пътните чанти. Аз още си чакам поръчката иначе бих ти ги показала.
и това 27014 дава тези SAC VOYAGE    chocolat et + SAC    Vieux rose/o + намаление 20%
но не съм го пробвала

При мен този код работи. Дава и двата вида чанти  Wink

# 418
  • София
Моля някой,който е успял да пусне поръчка с кода за -5 евро от поканите да ми каже с какъв продукт е успял  Praynig Знам,че много се дъвкаха нещата,но не мога да разбера защо не става,пробвах всякакви комбинации.С този от -10 евро пуснах поръчка без проблем  newsm78

# 419
Код 46914 БД при поръчка в периода 09/02 - 11/02/09  ето и офертата http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=f5a212b6816992f7a9

Общи условия

Активация на акаунт