Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 921
  • 709
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Намаление 15Е от 30Е (за ненамалени продукти на Талисим от новата колекция)+БД (на мен не ми я дава)+ подарък риза-сако тип "сахариен" (така се води на френски) която дава и без никакви продукти на Талисим:

42/44 : 32379

46/48 : 32387

50/52 : 32395

54/56 : 32409

# 211
Изчетох няколко от темите за кодовете и съм ги проверявала повечето в количката. Понеже вече ми анулираха една (първата) поръчка с обяснението "че този код важи само за доставки във Франция", вече ме е страх да пускам код освен ако не е персонален  Rolling Eyes Досега съм получила един такъв и го използвах, беше 20/55 + БД. Сега ще пускам пак поръчка, обаче искам да ползвам код за подарък, който работи - много ми харесва комплектът пътни чанти...Някой да ги е поръчвал с код, който не е получил лично  Thinking Извинявам се, ако някъде е отговорено...

Между другото да питам - някой знае ли защо ми показва, че имам 0 публикации? Мислех, че всяко мение се брои...

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 13:18 от Kaxala

# 212
22578 за пътните чанти. Аз още си чакам поръчката иначе бих ти ги показала.
и това 27014 дава тези SAC VOYAGE    chocolat et + SAC    Vieux rose/o + намаление 20%
но не съм го пробвала

# 213
аз пък си търся код за Lafuma и EveryDay, който да ми се хване

# 214
Kaxala всички кодове за чантите са от фр.форуми и не са пращани на никого от нас/ако питаш за кафявите/
за другия ти въпрос - отговор  Peace

zvanche това е така,защото кода така или иначе намаля 10Е,но при положение,че го ползваш с намалени артикули ти намаля цената от първоначалната ненамалена,което пък води до увеличаване на цената в кошницата ти понеже повечето артикули най - вероятно са били намалени с голям процент  Peace

И някой питаше за талона най-отдолу в офертата за попълване - по принцип е за заявка на каталога,но честно казано лятото не съм пратила талона,който имаше пак в оферти и получих каталог.Не мисля,че има някакво значение дали ще го попълните и пратите  Rolling Eyes
Каталога по - скоро май го пращат на случаен принцип  Grinning

# 215
  • София
Момичета пуснах поръчка с код за този куфар http://media.snimka.bg/1659/009572788.jpg  а сега виждам в И-мейла, че пише
SAC VOYAGE
chocolat et    6345727  0  ? 
Имате ли идея кой ще получа  newsm78

хмммм, другата ми поръчка е това
VALISE
gris et anis   8268673  0  ?  -май този е от снимката. Rolling Eyes

# 216
не знам дали сте обсъждали, но кода с каталога намаля и при мини

# 217
Аз също имам този код 63940,,но ми дава само БД.Моля някой ако вече го е разучил как действа да напише.  bouquet
Току-що пуснах поръчка с него,намали ми с 30 евро едни бермуди и БД,супер Peace

# 218
Намаление 15Е от 30Е (за ненамалени продукти на Талисим от новата колекция)+БД (на мен не ми я дава)+ подарък риза-сако тип "сахариен" (така се води на френски) която дава и без никакви продукти на Талисим:

42/44 : 32379

46/48 : 32387

50/52 : 32395

54/56 : 32409

bradata имаш ли представа дали отговаря на номера?това на втората снимка твое ли е?защото на мен ми се хваща кода,но само с подарък без БД доставка,но пък ми харесва....

# 219
Момичета пуснах поръчка с код за този куфар http://media.snimka.bg/1659/009572788.jpg  а сега виждам в И-мейла, че пише
SAC VOYAGE
chocolat et    6345727  0  ? 
Имате ли идея кой ще получа  newsm78

хмммм, другата ми поръчка е това
VALISE
gris et anis   8268673  0  ?  -май този е от снимката. Rolling Eyes

Това са пътните чанти! Явно са свършили куфарите... Laughing

# 220
  • Бургас
Рали, и кодът и снимките са публикувани преди един-два дена във френските форуми-оттам съм ги взела  Peace Нямам идея как е точно съвсем на живо, но като се има предвид, че е на Талисим (марка за по-големи хора), предполагам че е леко уголемена  Rolling Eyes

# 221
  • Временно
Аз също имам този код 63940,,но ми дава само БД.Моля някой ако вече го е разучил как действа да напише.  bouquet
И аз го имам,пратен е лично,но не действа.Нито БД ми дава,нито ми намаля цената.Пробвах го с различни артикули от новата колекция,но не става.И не разбирам защо така. Rolling Eyes

# 222
Рали, и кодът и снимките са публикувани преди един-два дена във френските форуми-оттам съм ги взела  Peace Нямам идея как е точно съвсем на живо, но като се има предвид, че е на Талисим (марка за по-големи хора), предполагам че е леко уголемена  Rolling Eyes

bradata Благодаря.Значи ще си взема моя номер,дано действа до понеделник

# 223
Маратонките Пума, които се поръчват с референтни номера, могат ли да се намалят с някой код?

# 224
момичета до кога е валиден код 63940, предварително благодаря за отговора  bouquet
вече знам

Общи условия

Активация на акаунт