Отговори
# 180
date=1234125768]
Тия екстри свободно ли ги ползвате?
На Гесиба са - свободно се ползват, не се заплаща нито за партираум, нито за басейн...
[/quote]

Бреее в гесиба голям комунизъм!!! А колко идват Betriebskosten  на месец, на квадратен метър. Като трябва да се поддържат един куп неща едва ли е евтино, а така "даром" никой не предлага удоволствия. Все от някъде си го вземат.

Аз може да се пробвам да намина на 15 ако до тогава спра да бухам. Не знам с дете или без дете. Ще видим. Той Даниел едва ли ще се свърти на едно място, затова няма да досаждам много.[quote author=:-)) link=topic=369225.msg10097784#msg10097784

# 181
Betriebskosten  - 126,88 e´(inkl.USt)

# 182
  • Виена
Ние  живеем в Genossenschaftswohnungen.Фирмата строител не е Гесиба,но това мисля,че не е от чак толкова голямо значение...Betriebskosten ите ни на месец са около 200 евро,но те си влизат в наема,който е 640.Вземаме си обаче около 200 евро Wohnbeihilfe на месец...
fat.wombat,вчера  случайно се разприказвахме с моя кумец за форума...И така,де от приказка на приказка се оказа,че сте ходили на времето заедно на курс по руски,или нещо такова  Blush.Има много добри впечатления за теб.Е,всъщност много поздрави от него   bouquet.

# 183
Betriebskosten  - 126,88 e´(inkl.USt)

#Crazy #Crazy #Crazy

Усмивка, ама то при вас наистина комунизЪмът настъпил.

Тая дума "Гесиба" за пръв път я чувам  Embarassed Embarassed Embarassed. Отивам при Mr Google да го питам.

А басейните наистина ли стават за ползване? Имам предвид хигиена и размер за плуване.

# 184
Какви са тия кооперации с фитнес, сауна, басейни .....  #Crazy #Crazy #Crazy
Ние освен помещение за колички, и то пълно с колела (то не че и други деца има, де), друго си нямаме  Cry
Тия екстри свободно ли ги ползвате?

това е малко по/ облагородения вариант на гемейндебау, в кооперациите живеят по 20 000 души.
вярвай ми, там дето си, е по добре Peace.
ние и помещение за колички нямаме, асансьора ни върви само нагоре, прозорците духат и наема ни е непоносим. знам, луда съм...

# 185
www.gesiba.at 
е сайта

ние и помещение за колички нямаме, асансьора ни върви само нагоре, прозорците духат и наема ни е непоносим. знам, луда съм...
ами сменяйте го  Grinning

# 186
Усмивка ,ако случайно чуеш ,че някой се изнася от съседите ви свиркай Hug Ей такова търся да си купим. Мечти Rolling Eyes
За 15 бройте и мен :е:
Днес в това отвратително време ходих с Мика на басейн и съм много доволна,че не ме домързя  Flutter Пораздвижих малко голямото Д.   261uu
Ели супер мила Hug Дано всичко да и е минало на малката принцеса Peace
Патенце мога да ти препоръчам Дюкян ако ядеш месо. С него леля ми отслабна 65 кг за 7 месеца. Просто килата сами хвърчат  Peace 

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 00:24 от Sunny...

# 187
Меликат, страхотни снимки, хем си представям какво е, хем не знам какво е да го видиш на живо  Rolling Eyes
По тоя повод рових за някое евтино вохененде някъде из Европа, ама нЕма  Crossing Arms

1.Джи
2.Анни
3. Dolce
4. Надя
5. Сюзън
6. Свити
7. Сара
8. Елица
9. Съни
10. Нина

Времето е уДЖаст  Rolling Eyes
Днес бяхме на еврейски ресторант  eat отидох малко резервирана, но останах очарована. Искате ли малко за различни кухни да полафим? С удоволствие бих пробвала нещо интересно.

# 188
  • Виена
Размазах се със снимките на Меликат! Каква красота! На по-млади години исках да емигрирам в Н.З. Сега съжалявам още повече, че не го направих.
Фрау Долче, намирам аватара Ви за крайно целомъдрен  Mr. Green
Ани, манджи, а? Сега си припомних едно гостуване у бивш зам. кмет на Париж. Това си беше кулинарна вакханалия, хора! А какво вино се разля по чашите, за да се усети още по-пълноценно всяка хапчица от храната... Еми умеят ги тия работи франсетата. За един месец престой там само веднъж не си изядох всичко с примляскване, върховно удоволствие и радост, понеже ме бяха завлекли в... МакДоналтс  Sick (Само като им видя жълтата буквичка на тия и ми се повдига)
Аз, понеже не съм на диета, може и да дойда да позакусвам на 15. Стига Филип да не реши нещо друго. Баща му засега е на мнение, че ще може да се справят сами.
Ели, разтуптя ми се сърцето като прочетох за ръчичките на Кати  Heart Eyes Мънинка душичка! Ти поплака ли като видя тая картинка?
Лека! И пишете по-бавно, че едвам ви прочетох!

# 189
Доброоооо Утрооооо... (пиша бавно заради Фрау Рени  Mr. Green) Тъкмо щях да питам къде си се загубила. Какво е това гостуване у разните кметове, било то и зам.? Я разкажи малко повече подробности от рода на клю-клю, че сега в главата ми се е оформила картина "Саркози и Карла Бруни", но ти и зам. в главната роля:D и не мога да я махна от там
Рени, сериозно ли ми е целомъдрен аватара? Отивам да ровя за друг!

Теди, ще ти пиша на лични за училищата  Peace

Ели, браво за ръчичката на Кати! Представям си какво вълнение е...

Ани, аз съм "за" обмяната на опит за различните кухни и ресторанти. Разкажи малко повече каква е била кухнята(защо си мисля, че би трябвало, да е нещо като арабската?) и къде е ресторанта.

Аз открих преди години за себе си индийската кухня, но не тази от рода на пиле с къри и ананас, а наистина автентичната им кухня.

# 190
Добро утро и от мен!

Ани, къде е тоя еврейски ресторант? Аз в София съм ходила и много ми харесваше. Ние с удоволствие пробваме различните кухни, последно бяхме на гризински ресторант - супер вкусно  Simple Smile
На индийците им харесвам кухнята, ама те са ми толкова нечистоплътни  Rolling Eyes  Confused. Винаги завършвам с кола.

Ели, изпуснала съм от нередовно четене на форум проблема с ръчичката на Кати (междудругото, много хубаво име  Peace. Ако не се казваше така свекърва ми Габриела би се казвала също така). От сърце ви пожелавам да се оправи малката принцеса   bouquet

Рениииии, при зам-кмета на Париж  Thinking Гастрономи са франсета, нали  Peace

... асансьора ни върви само нагоре...

да, ама си имате пейка в асансьора.
Габриела още не може да го преживее, че в нашия няма такъв лукс.

Мойта девойка от два дни прави опити да каже "Р". Вече не се казва Габлиела  Laughing. Обаче пък едно хубаво френско "Р" казва, музика за ушите.

И аз се записвам за 15ти:
*Диана*

# 191
Теди, мерси. Нали Румен се казваше ? Помня го. Накрая с теб може и роднини да се окажем  Laughing

Ели   bouquet

# 192
  • Виена, Австрия
Добро утро и от мен    food010  food010  food010

Скапа ми се лаптопа и сега се мъ4а на компа на Тали, освен това за пръв път ползвам кредор и ми е стра6на мъка за писане.

hit

Желая на вси4ки лек ден и успешна нова седмица   bouquet

# 193
Morgen и от мен  bouquet
Запалихте ме с тези Монтесори и се разтърсих, и видях, че до блока ни в училището, в което искам да запиша Мика, има Монтесори клас към VH. То има още време  Crazy ,ама по добре отрано да съм решила,че после да не се чудя и мая  ooooh! Долче, ако можеш прати ми и на мен инфо  Blush
Жени тенкю за кафето   bouquet
Днес няма закуска, че някои Мами пазят талия thumbsup
За кухните - то всички специалитети са с месо  #Cussing out и аз само на предястия и салати го карам. #2gunfire А и съм и голям кулинар, и си угаждам много вкъщи   food002 и много рядко може да ме изненада  Rolling Eyes някой ресторант за съжаление. От еврейската кухня правя разкошни фалафели  eat Виж френската кухня си е бива.Но само във Варна съм ходила на един френски ресторант  Blush

# 194
Добро утро,

Жени,мерси  за  тройното кафе!Много истински комп има Тали, щом може6 да  поства6 от него..Ние сме изостанали с мат'рЯла ..нямаме даже и детски компютър..Купих й един за нова година ,една седмица го проу4вах и установих ,4е много изнервя и го върнах.То едни  високи сигнали ,една неразбрана ре4..

Моето мнение за ресторантите...Хм.Това  МcD ,японски,китайски,индийски и техни  подобни -бляк!.Не само заради ниската хигиена ,но и заради подправките  за вкус    на храната от рода на натриев глутамат,които са вредни. Уважавам италианската ,еврейската,гръцката кухня,. Не съм заклет фен на ресторантите,но  като искам да отида на ресторант  във Виена , отивам ето тук

http://members.chello.at/lebenbauer/

Днес за щастие се о4ертава хубаво време и ще го използваме newsm35

Един ден с положителни емоции желая на вси4ки!  mrstraetz

Общи условия

Активация на акаунт