?
Само двамата сме с Дани и няма на кой да го оставя.Айде някоя събота или неделя да си направим пак среща ,но с децата ,в някое клубче.Те ще си играят,а ние ще пийнем по кафенце и ще побъбрим.

.Просто незнаех как да реагирам,да плача ли,да се смея ли,то май е смешно...
дисковата херния си е сериозно нещо!Баща ми го оперираха преди няколко години,но той наистина беше много зле.При теб предполагам не е чак така,но все пак не е за подценяване такъв проблем.Иначе и аз имам изкривяване по рождение,но на гръбнака и редовно съм си защипана. 
Петето е отличничка/да се похваля 

Много са готини снимките
Ади, много ми хареса цвета и причеста ти 
То вече май е по-добре да не ходиш по такива светила. Все се имат за голямата работа и за 5мин общ поглед веднага ти разбират диагнозата 
И аз мисля, че децата ще свикнат бързо и без проблем 
Почти не плака, след като я доведоха от операционната. Постояхме там до следобяда и ни пуснаха да си ходим. Само дето утре пак ще ходим на преглед
Маги сигурно съвсем ще каталяса от тази болница.
С Маги отидохме в болницата в 9.30 и си тръгнахме в 14.30
И през цялото време или висяхме пред някой кабинет, или се влачехме от единия край на болницата до другия по различни етажи
А Окръжна хич не е малка. И аз бях сама с Маги и накрая не ми издържаха нервите и извиках баща ми поне Маги да поеме, че вече изнемогвах тотално 
Дори мисля да си спестя някои междинни другата седмица и да отида направо по-другата за финалните преди секциото 
Сега как е Маги ? Разбра ли нещо от операцията ?Как минава вьзстановяването ?

Препоръчани теми