Жената Козирог

• 52 188
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе, у дома
И аз да си кажа - обожавам гръмотевичните бури и проливните дъждове, снежните виелици и топлото у дома. Гръмотевиците все едно ме зареждат някак отвътре с енергия и живот...
А есента, тя е прекрасна, защото е тиха, многоцветна, хармонична, също като нас....  Hug

# 511
Аз ли съм единствената Коза,дето не обича дъжд? newsm78
Обожавам пролетта....всичко друго ми е брррррр

# 512
И аз съм фен на пролетта и много й се кефя в момента

# 513
  • Русе, у дома

Сега пролет ли е?  newsm78  hahaha Грешка на езика, а?

# 514

Сега пролет ли е?  newsm78  hahaha Грешка на езика, а?
В Нова Зеландия явно е пролет....а там искам да живея ако мога.Имам ли тази възможност,направо заминавам Peace

# 515
Тъкмо си мислих,че близнаците вече пишат 20-30 тема,а ние тук едва преживяме тази... Joy

И аз съм по-голям фен на пролетта,но есента я харесвам заради всички ужасно уютни неща,които правя в градината-подрязвам любимите си рози,завиват дърветата със собствените им листа,за да ги подготвям за зимата.Също и купищата плодове,грозде и красивите ароматни хризантеми...
Обичам да купувам топли дрешки,да пия чай загледана във Витоша.
Изобщо откакто имам семейство обожавам всички поводи,които ни карат да сме заедно. Heart Eyes
А вие как прекарвате времето си със семействата си? (това пак с цел да раздвижим темата)

# 516
  • not found
Защото , козирозите не говорят празни приказки .

# 517
На мен много редовно ми се случва да ми казват ,че имам мьжки характер и че направо е трябвало да сьм родена мьж.Хората ,които ме познават отскоро смятат,че сьм студена и не сьм романтична.Предпочитам да бьда сама и когато ми е тьжно и когато сьм весела.

# 518
  • not found
А как се разбирате с лъвове и овни ?

# 519
  • София

никак  hahaha hahaha hahaha

# 520
Що??
Милуто е лъвче. Много слушка.. Heart Eyes

# 521

Имам и от двата - НЕ СТАВА   smile3511!!!

# 522
  • not found
Димана27 , да не би случайно да са ти съпруг и дете  Laughing При мен така  се получи  Laughing

# 523
  • София
  Аз  пък   имам   двама  сина   и те  рогати  като  мене  Crazy -  ТЕЛЕЦ И  ОВЕН  . А   съпруга  е  ВОДОЛЕЙ.

Но   едно  съм  разбрала  отдавна  ,че   всички  рогати  никак не  сме лесни  .......... Crossing Arms

# 524
И моя мьж е водолей и не знам как още ме тьрпи.Понякога не му говоря с дни и то без никаква причина.Просто не ми се говори.

Общи условия

Активация на акаунт