Скорпионките ..прекрасни...

• 56 895
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Имам, ама вече само за приятелство.  Rolling Eyes 

# 151
Не съди по една жена!!!  Характерите се напасват и нагаждат с годините.
Ето аз, примерно, съм имала най-различни и приятели, и гаджета, и скорпиони, и не.
А съм омъжена за стрелец hahaha Хора, които се интересуват от зодиите ще разберат какво ни е коствало и на двамата.
забележете, че казвам и на двамата.
Той намери пътя към мене, знае и как да ме "работи" Mr. Green, както и аз него, за да си нямаме разпри.
Но това не стана отведнъж Peace   Когато човек носи белези на зодията си, по-лесно намира компромисите.

освен това асцендентът е този, който определя характера на човека. Моят асцендент е лъв Crazy  Голяма сбирка, няма що - скорпион и лъв.......(неам думи). Но се радвам, защото лъвът е този, който притъпява вродения ми егоцентризъм, както и ината, и ми придава поне малко благородство

# 152

освен това асцендентът е този, който определя характера на човека.

В това май има нещо вярно. Аз съм Близнаци с асцедент Козирог, а мъжът ми е Скорпион с асцедент Близнаци. Пълно ку-ку е мъжът ми, нещо типично за един близнак Mr. Green
Според зодияка пасвате ли си с Козирог?

# 153
Не особено, пасваме с другите водни - рак и риби.
Но сме по-близки с козирог, отколкото с близнаци. Simple Smile

# 154
Привет от един октомврийски скорпион със силно изразен скорпионизъм  Mr. Green
Мен цял живот ме влекат въздушните зодии, преди везни, сега близнаци. Сигурно компенсирам липсата на всякакво желание и умение да говоря празни приказки  Mr. Green (Ама на мен и Меркурий ми е скорпионски, че и в 12 дом... ) Обичам да готвя, да гладя, чистя и тн, ама ме мързи  Blush Всъщност по-скоро ме дразни факта, че като изчистя и след буквално 2 часа не си личи - имам двама помощника по разхвърлянето... та не си давам много зор. Обичам си много семейството - мъжа и децата, родителите си също обичам, но работя върху прощаването...
Винаги съм права до доказване на противното  bowuu  Mr. Green Ако има солидно доказателство напълно се съгласявам. Добър анализатор и голяма доза критичност, градивна към другите, към себе си понякога не съвсем. Силен интерес към всичко алтернативно, езотерично, окултно, религия и тн.
Асцендента определя отношението ни към света, физическото тяло... Характера го определят всички планети.

# 155
Привет от един октомврийски скорпион със силно изразен скорпионизъм  Mr. Green
Мен цял живот ме влекат въздушните зодии, преди везни, сега близнаци. Сигурно компенсирам липсата на всякакво желание и умение да говоря празни приказки  Mr. Green (Ама на мен и Меркурий ми е скорпионски, че и в 12 дом... ) Обичам да готвя, да гладя, чистя и тн, ама ме мързи  Blush Всъщност по-скоро ме дразни факта, че като изчистя и след буквално 2 часа не си личи - имам двама помощника по разхвърлянето... та не си давам много зор. Обичам си много семейството - мъжа и децата, родителите си също обичам, но работя върху прощаването...
Винаги съм права до доказване на противното  bowuu  Mr. Green Ако има солидно доказателство напълно се съгласявам. Добър анализатор и голяма доза критичност, градивна към другите, към себе си понякога не съвсем. Силен интерес към всичко алтернативно, езотерично, окултно, религия и тн.
Асцендента определя отношението ни към света, физическото тяло... Характера го определят всички планети.

Браво, "писъмце"` мноооого от описаните черти са и мои. С тебе се знаем отдавна и си те тача. Hug
(преди бях mutsunka)

# 156
Ейй че хубаво, най - накрая намерих себеподобни Laughing
Ноемврийски скорпион съм, сестра ми също (родени на една и съща дата с разлика от 6 години- щура случайност), мъжът ми е Лъв, а синът ми е Везна Laughing
Вярно куче на приятелите си, много трудно допускам хора до себе си, обичам да наблюдавам хората, проницателна съм, добър психолог, любяща съпруга Embarassed И си признавам,че съм адски отмъстителна и злопаметна и не прощавам на никого Crazy Все мисля за другите и накрая за себе си, в резултата на което бях гнусно използвана от "приятели" Thinking Обичам загадките, тайнствеността, окултното, мистичното...... Crazy

# 157
Бебочка, и в тебе си откривам черти Mr. Green Laughing  Моите две щерки са на 16 и 17 октомври, макар че започнах да раждам малката на каката на рождения ден Mr. Green Mr. Green Mr. Green, разлика от 5 години и 1 ден. Я ми кажи, има ли някаква по-специална връзка между теб и сестра ти... освен нормалната обич между сестри , разбира се. Интересно ми е и за моите

# 158
Мечка Малинарка, как да ти кажа, двете сме толкова еднакви и толкова различни Thinking
Понякога ми се е случвало да си мисля за нея и тъкмо да посегна към телефона и тя ми звъни, за да ми каже че си е мислела за мен Simple Smile
Когато тръгнах да раждам, каза че е някак е разбрала, че съм родила в 7,30, усетила го. Не знам дали ще ми повярвате, понякога на мен ми се е случвало да усещам, че не що не е наред и когато и звънна се оказва, че е болна или притеснена. И двете сме проницателни и имаме някакъв усет към хората, обичаме да ги наблюдаваме. Но примерно аз съм по - добър анализатор, защото много мисля,  докато тя е с много силно развита интуиция. Има и други неща, но ще пиша по - нататък.

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 00:19 от Bebo4ka

# 159
  • sofia
Ей ме на и мен - ноемврийски скорпион - горд родител на скорпион(отново ноемврийски). Бащата Водолей някак е привикнал Laughing или се опитва.
Той между другото е почти единственото изключение сред връзките ми с притивоположният пол, който не е скорпион - нямам ама никакво обяснение защо все на своята зодия попадам - направо беше плашещо по едно време - случвала ми се е връзка с почти огледалния ми образ - почти, защото все пак е мъж Grinning

# 160
bomboto - и моят мъж е водолей  Laughing Не му е лесно ...

И аз съм имала връзка с огледалния си образ , чак е страшно  Confused Само че моят беше зодия Дева .

# 161
bomboto - и моят мъж е водолей
Горкият ти мъж...  Rolling Eyes Laughing 

# 162
Zdraveite mili skorpionki! Az sum oktomvriisko skorpi i da vi kaja chestno da si skorpion e borba ot kydeto i da go poglednesh! Simple Smile No e vqrno, che sme dobri, verni priqteli i mnogo dobri psiholozi... Ama mnogo sme pronicatelni! Moq priqtel e kozirog i da vi kaja -  za pruv mi se sluchva nqkoi da uspqva da me "spasqva" ot moite nastroeniq! Adski mnogo se  zabavlqvame zaedno i razbira se imame nqkakva stranna duhovna vruzka,koqto ne moga da vi opisha, no e neshto strahotno! I nai veche razbirame nujdata da si davame svoboda... Ta,taka... da si skorpion ne e lesno, no sme mnogo ama mnogo gotini hora... Pregrushtam vi vsichki, derzaite i Pulen napred!:)Simple SmileSimple Smile

# 163
bomboto - и моят мъж е водолей
Горкият ти мъж...  Rolling Eyes Laughing 
Е , сега , приказки ... Crazy
Нали си говорихме с теб в една друга тема за връзката Скорпион - Водолей  Naughty
Това , че си си изпатил от една жена , не значи , че всички са гадни ...
По - гледан мъж от моя едва ли се намира често  Laughing Друг е въпроса , че той също се държи много добре , много помага и просто си заслужава всичко да правя за него  Peace

# 164
  • София
Хоп и аз съм за тук  Wink

Ноемврийски скорпион - мъж ми е телец - сина ми е стрелец

Голям инат съм и всичко трябва да стане на моето...как ме търпи мъжа ми направо не знам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт