Жената-Дева - 2

• 21 160
  • 455
  •   1
Отговори
# 315
за мен семейството е на 1 място т.е. не съм кариеристка
за филми много мога да пиша
изгледала съм почти всички комедии
и стойностни сериали
сега съм на вълна ''с вкус на фантастика''

# 316
  • Бургас
Цитат
сега ни трябват и няколко юристки и ООД-то е готово

PR, трябва ли ви?

Задължително! Grinning

...

А дизайнер?

# 317
Добро утро в петък 13-ти  Party любимия ми ден!
Нали съм си родена на 13-ти....
За филми не ми остава време особено. Харесва ми Сексът и градът и някакви такива по-ненатоварващи. Това е напоследък. Иначе преди нямаше трилър, който да не бях изгледала.

# 318
Москва не вярва на сълзи
Сексът и градът(сериала) пък и филма
Мостовете на Медисън
Тетрадката
 това се емблематични филми .И бих казала любими
 И тъй като днес е петък 13-ти хайде да говорим за това дали сме суеверни.
Аз съм суеверна.
После ще разказвам....

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 09:46 от Ardea alba

# 319
  • София
Нямам вече време да гледам филми, но все пак намирам време за поредната серия на Д-р Хаус и на Тюдорите.
Обожавам исторически филми и трилъри.

# 320
  • Бургас
Добро утро в петък 13-ти  Party любимия ми ден!
Нали съм си родена на 13-ти....
За филми не ми остава време особено. Харесва ми Сексът и градът и някакви такива по-ненатоварващи. Това е напоследък. Иначе преди нямаше трилър, който да не бях изгледала.

O, вярно, че е петък 13-и  Shocked Аз не бях забелязала.

Добро утро!  Hug

И аз не гледам много филми напоследък, не ми остава време. А иначе обичам комедии, трилъри и "смислени" ужаси. Grinning

# 321
  • Belgium
Оооо обожавам филми,същински киноман съм  Crazy

Харесвам и трилъри, и драми, и комедии.

Последно гледах "Странният случай на Бенджамин Бътън" с Брад Пит и "Подмяната" с Анджелина Джоли. Много стойностни филми  Peace

Любимата ми актриса е Мерил Стрийп  Heart Eyes

# 322
Обожавам петък 13-и  Crazy
Много ми върви на този ден  Laughing

Интересни факти 
Страхът от числото 13 е силен и днес. Повече от 80 процента от небостъргачите нямат 13-и етаж. Много летища пропускат 13-ата писта. Немалко хотели са без 13-и етаж или 13-а стая. Във Формула 1 няма болид с номер 13. Улиците във Флоренция нямат номер 13. 12 и половина или 12А звучи доста по-нестресиращо.

На 13 април 1970 г. експлозия на кислороден резервоар обърква плановете на совалката Аполо 13 за кацане на Луната. Совалката е изстреляна от ракетна площадка номер 39 (13 х 3). Екипажът, оцелял по чудо, се завръща на Земята. Любителите на цифрите ясно съзират черна прокоба — сумата от цифрите в датата на излитане на ракетата, изписана по начина, възприет в САЩ (4-11-70), е 13. Часът на изстрелване на Аполо 13 е 13:13 американско време.

Имената на някои от най-известните серийни убийци съдържат по 13 букви: Jack the Ripper, John Wayne Gacy, Charles Manson, Jeffrey Dahmer, Theodore (Ted) Bundy и Henry Lee Lucas.

# 323
  • Бургас
Г-жа Шуши, направо си представих турския филм по Нов ТВ - "1001 нощи". И, аз искам  newsm45
Иначе и на мене много ми върви на 13 число, особенно ако е петък!

Да знаете, че ви чета  Hug

Мечтая си за къща в Турция. На 3 етажа. До езерото и планината. С веранда, голям двор и басейн. Искам да сме аз, половинката, 3 деца с половинки и поне 6 внука и внучки  Crazy

И накрая... днес кафенце може да си вземете от тук,но ще трябва да пуснете монета 
http://prikachi.com/flash/files/595491r.swf

smile3508 newsm62 smile3534

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 11:45 от ilinayor

# 324
ilinayor виждам че си от Бс Да заформим една девича среща.Ако има и още някоя дева.В момента не работя и ще ми е приятно да се запозная с нови муцунки.  bouquet

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 11:32 от Русалана

# 325
Привет и от мен. За суеверия...по скоро не, но съм склонна да се съобразяван с тях  Crazy Иначе напоследък ми е интересна нумерологията, но нея не бих я нарекла суеверие. Също така по едно време доста се интересувах и от фън шуй, но и това не бих нарекла суеверие, ама знае ли човек....може да излезна много суеверна  Hug
За филмите - "Lost", "4400", "Prison break", "Saw", "Final destination", "Матрицата", "Всички обичат Рейманд", "Приятели" и много други Simple Smile

# 326
  • Бургас
Русалана, съгласна съм! Знаех се, че днес ми е щастлив ден! Я, да видим дали някоя друга Дева няма да се заинтригува да се срещнем и побъбрим по протокола. Ще ти изпратя на ЛС телефона си, за да се уговорим.  smile3521

ilinayor виждам че си от Бс Да заформим една девича среща.Ако има и още някоя дева.В момента не работя и ще ми е приятно да се запозная с нови муцунки.  bouquet

# 327
Дадено Чакааам  bouquet

# 328
Номерологията не е никакво суеверие,а си е чиста проба наука.
Аз вярвам в нея и съм забелязала общото между хората с еднакви лични числа.
 Например хора,които имат вибрация 2 са много грижовни,майчински настроени,всеотдайни-това са родени на 2,11,20,29...
Хора родени на 29-то число са често използвани и предавани от обкръжението си.
 Това само като пример го давам.
ако искате после или утре ще напиша по нещичко за всяко число.Simple Smile

А относно моята дата 11 09 какво прочетох.....Когато стана атентата в САЩ плъзнаха всякакво гадости за 11-ти. Едва ли не се почувствах дъщеря на дявола,че съм родена тогава ooooh!
 Аз също харесвам петък 13.Обичам черни котки...Даже се сприятелих с една черна маца,която живее до кофите.
Даже ми позволява да я галя...Много е мила. :lov
 Обаче съм суеверна,че ако вървя с някой и минем от различни страни, на дърво или стълб ,ще се скараме....
не си хвърлям сметта вечер,понеже вярвам,че си хвърлям късмета....И не минавам под стълба...
Много се пазя да не счупя огледало...Преди съм строшила много огледала и в любовта не ми върви.Използват ме,зарязват ме,обвиняват ме....Винаги се влюбвам несподелено ,или ако е споделено мъжа се оказва неподходящ...

# 329
Понякога съм суеверна, понякога не обръщам внимание. Любимият ми беше подарил часовник и се скарахме.
ilinayor, може ли да използвам кафенцето да почерпя мами в друга тема.
За филми напоследък не ми остава време.

Общи условия

Активация на акаунт