Лазерен епилатор за домашно ползване

• 178 765
  • 199
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък мисля , че е добра идея. Чудя се дали да не си подаря един за Коледа  Thinking Но е проблем наистина , че няма кой знае колко мнения за това Simple Smile Никой от форума ли няма такъв, споделете мнението си  Simple Smile Аз си мисля, че е по-безопасно от салоните, защото сама си го правя и мога да си променам силата, ако видя, че ме боли много Simple Smile

# 16
Здравейте
Преди няколко дни си купих лазерен епилатор за домашно ползване. Не знам какъв ще е ефекта защото ми трябват поне 6 месеца за да получа отговора. Наистина трябват около 10 процедури за да има някакъв ефект. И друго тук става въпрос за намаляне на черното окосмяване, а не за изчезване напълно на космите. Такъв уред няма който да унищожи космите до степен кьосе. При мен проблема е генетичен и малко хормонален. Пробвала съм какво ли не. Дори фотоепилация. Има ефект, но е необходимо много, ама наистина много търпение. С една процедура нищо не излиза. А парите които ще се дадът в моя случай в салон са хиляди не стотици. За това предпочетох да дам 800 лв. и да си направя процедурите в къщи. Имам надежда и след 6 месеца ще пиша дали наистина има ефект. Но при фото и лазерна епилация времето е не по-малко от 1 година. Заблуждение е че до 2 месеца няма да имате косми.

# 17
Здравейте:)
И аз я следя тази тема, в и-бей ги има и на по-ниски цени като например:
http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-RIO-SALON-LASER-HAIR-REMOVAL-SYS … sh=item3a55c3ebe1,
обаче не знам до колко са ефикасни newsm78 А толкова много ми се иска да си купя един Crazy
Иначе за студио наистина са много парички, пък и тряба да се отделя време.
Дано скоро някоя мама да се похвали, че си е взела и да каже как е Praynig

# 18
И аз видях рекламата на тази марка в едно списание и много ме заинтригува. Аз съм със СПКЯ и доста повищен тестостерон, сещате се какво значи това. На всичкото отгоре съм с много светла кожа и тъмни косми  Grinning Трагедия направо. Сега се лекувам освен с противозачатъчни и с едно антиандрогенно лекарство, което доста редуцира окосмяването, но сигурно, като си направя изследвания за черния дроб, ще остана неприятно изненадана. Както и да е, мисълта ми беше, че тези уреди биха могли да са полезни на много жени, стига да са безвредни и да вършат работа. Планирам да си купя след два месеца, като го направя, ще пиша и аз Simple Smile))

# 19
  • София
Хайде, момичета, споделете моля ви поне неее-щи-чко за този лазерен епилатор  Praynig

Дори и мнения на дами, които го ползват само от месец-два ще бъдат полезни. Как е работата с него? Много ли е трудоемко наистина? Колко време горе-долу отнема за една процедура за крака, например? За подмишници? С какъв интензитет са процедурите, които са включени в един "комплект" - 6-10 броя?

Доста е интригуващ... а е и скъпичък... няма да е зле да имаме информация предварително, да знаем дали да си даваме парите... ако ги съберем  Simple Smile

# 20
  • Бургас
за риолазера имаше тема и то доста се писа и изписа , и в заключение повечето доволни си продават уреда  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=177297.0

# 21
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=90&t=25626&start=60
Ето ти линк с много коментари. Аз отдавна проучвам мненията по въпроса и май скоро ще си купя...

# 22
Непременно пишете дали сте доволни след като го пробвате.

И аз от известно време гледам из нета разни апарати, но са ми много съмнителни. Ако действително бяха толкова ефикасни щяха ли водещите производители на лазери да произвеждат лазери и IPL апарати за по 100'000 евро, или дори да не гледаме най-реномираната апаратура по-евтините за по 30'000 Евро пак са много скъпи сравнени с апаратите за домашна употреба. Нещо не ми хващат доверие....

# 23
Ух, и аз съм пускала тема за тези лазери. Сега видях, че са пуснали и IPL, за който пишат, че става доста по-бързо. За лазерна епилация няма да имам скоро парички, но за такъв уред бих могла да отделя. Все пак ме е страх да си го купя, тъй като все още няма достатъчно мнения. Все пак технологиите доста напреднаха последните години и едва ли е толкова изненадващо. Цената може би не е толкова учудваща - все пак един професионал уред е проектиран да се използва стотици пъти повече, а освен това е и много по-мощен (и предполагам третира доста косми наведнъж). Както със сешоарите е предполагам - професионалните са няколко пъти по-скъпи и по-мощни. Може би все пак ще се престраша. Аз съм идеалният тип за тези процедури - светла кожа и тъмни косми (освен на бедрата). Сега ще почета малко и в англоезичните форуми. Уж Рио е марка, която е позната от години там, така че все някои трябва да е писал конкретно как работи. Видях, че и Филипс имат IPL (на цената като този на РИО) и на тази марка определено бих се доверила повече, но ги няма в България изобщо  Rolling Eyes Умирам си да се отърва от досадните косми - с епилатора ме боли, а със самообръсначка са си там на втория ден Sad

# 24
Аз имам лазера (този за 60 косъма), доволно съм, но нямам много време за него. За сега наблюдавам значително намаляване на космите и по-бавен растеж на местата, на които съм го ползвала! За  съжаление може скоро да ми се наложи да го продам! Simple Smile

# 25
И аз ползвам лазера от почти година, но нямам много време. Определено си изисква време. На мен на мишници ми отнема 10-15мин. някъде. Мисля , че имам ефект защото започнаха да уредяваткосмите и растат доста по-бавно, но аз не съм достатъчно сериозна! Simple Smile

# 26
  • Пловдив
Има цяла тема за RIO lASER HAIR REMOVAL,но и аз не мога да я открия в момента.Иначе съм си поръчала въпросният уред и се надявам да има ефект(поне така казват)  Praynig

# 27
  • Пловдив
Аз имам лазера (този за 60 косъма), доволно съм, но нямам много време за него. За сега наблюдавам значително намаляване на космите и по-бавен растеж на местата, на които съм го ползвала! За  съжаление може скоро да ми се наложи да го продам! Simple Smile
Трудно ли се работи с него.Моля те опиши с 2 думи какво се прави,има ли опасност да се засегне 1 и същи участък 1 пъти?

# 28
Някой пробвал ли е www.silkn.cc ???

# 29
  • Italia
Купих си апарат през 2008. Опитах един-единствен път, но ми се стори небъдна работа.
И аз чух за такива уреди и една позната, която си дойде от Лондон си беше купила американско уредче - милата пробва и остана супер разочарована - става адски бавно, мирише на опърлен косъм и накрая - никакъв ефект. Така че до тук бях с моите интереси newsm78
Абсолютно същия резултат беше и при мен, напразно платени 100 и отгоре евро.

Общи условия

Активация на акаунт