Лазерен епилатор за домашно ползване

• 178 790
  • 199
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,използвате ли епилатора за пълен интим и има ли някакви противопоказания за това? За всички домашни фото и лазерни епилатори пише,че са само за бикини линия  newsm78

Ползвам го. Не се бях замисляла досега дали може да навреди.

# 166
Здравейте и от мен.Разчетох се из нета и попадам на лазерни и фотоепилации и искам да попитам дали има разлика между едното и другото и каква, ако да? Ходила съм по моловете на тези, но цените са им невероятни и се замислих за домашен уред. Има някои доста евтини вече. На Silk'n ( http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … ator-SILK-N-GLIDE ) има и по 270 лв с 50 000 импулса. Някой ползвал ли го е и знае ли що за качество е и дали има смисъл да се насочвам към него или към нещо по-скъпичко?

# 167
Здравейте и от мен.Разчетох се из нета и попадам на лазерни и фотоепилации и искам да попитам дали има разлика между едното и другото и каква, ако да? Ходила съм по моловете на тези, но цените са им невероятни и се замислих за домашен уред. Има някои доста евтини вече. На Silk'n ( http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … ator-SILK-N-GLIDE ) има и по 270 лв с 50 000 импулса. Някой ползвал ли го е и знае ли що за качество е и дали има смисъл да се насочвам към него или към нещо по-скъпичко?

Как разбра колко импулса е ?

# 168
Моля за мнения за
http://www.technomarket.bg/products/09117272/remington-ipl-6000-i-light-pro
http://www.technomarket.bg/products/09124523/rowenta-ep-9840

Fairy Tale би ли споделила защо не го позваш? newsm78

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 06:13 от бобчото

# 169

С огромно закъснение виждам, че има зададен въпрос към мен. Не го използвам, защото не ми остава време. Този уред е за жени, които са изпълнителни и регулярни в започнатото. И аз си казах "Сутрин ще отделям по 40 минути за уреда", но се оказа, че съм доста несериозна и много бързо си намерих оправдание да не го използвам. Много четох из форумите (български и чужди), реших, че е наистина хубав уреда и си го закупих, но просто наистина трябва да имаш време и търпение всеки ден да го използваш.

# 170
  • Пловдив
много интересно-много го купуват този уред,ама все го продават-не бил подходящ,нямали време
еми-истината е,че са много слаби и по-евтино биха излезнали епилациите по центровете

# 171
Аз ползвах първия уред на Филипс и съм доволна, вършеше работа. Но само на подмишниците. За краката не можах, наистина отнема доста време за такава голяма площ. Вече не е при мен уредът, но мисля като събера пари да си взема пак някой от новите модели на Филипс пак.

# 172
Моят е подарък,но не мога да го ползвам заради разширени вени на краката и другата причина доста светли косми,който апарата не ги хваща,трябва да са тъмни,ако някой се интересува,апарата не е ползван и доста под обявената цена,иначе бих го ползвала,защото е за по-дълго време,на няколко месеца си правиш процедури сама в домашни условия.

# 173
Здравейте, искам да си купя уред за фотоепилация, но се интересувам от скоро и от това, което разбрах се спрях на този REMINGTON IPL6000 Face i-Light PR ( http://www.technopolis.bg/b2c/details/830564/P11130501/Epilator- … 0-Face-i-Light-PR ). Някой има ли мнения за него и има ли нещо по-добро за тези пари? Този е с 6500 импулса, сила 7J и площ на епилиране 4см2? Интересува ме може ли да се ползва върху татуйровки, защото имам една на ръката, а ако махна космите само около нея ще е горзно? Също така ме интересува може ли мъжа ми да го ползва за пубиса, или е проблем, тъй като тестисите са близо и не са добре защитени, както наще репродуктивни органи? Всякаква информация ще ми е много полезна, благодаря предварително.  Hug

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 21:14 от nandi10

# 174
И мен ме интересува лазера, че множко са ми парите за другите, а пък ако няма ефект си е голяма минавка Simple Smile

# 175
Здравейте! Днес си купих епилатора No!No!Hair Remover. Свикнах да го придържам правилно към кожата, без да прекъсва. Но проблема е, че си обръснах краката преди два дни. В момента още не са добре наболи косъмчетата, а само леко на някои места и не падат, въпреки че мирише на изгоряло, както казват, че трябва да мирише, за да има ефект. Та въпросът ми е някой има ли такъв епилатор, за да ми каже каква дължина трябва да е косъмът и само с едно минаване ли постигате успех или обработвате косъм по косъм?

# 176
  • Пловдив
аз имам на Рио
Когто са по-дтлги косъмчетатат мирише на опърлено,като са къси или ги няма се удеща леко парване.Да знаеш,че не винаги се уцелва косъма,независимо,че третираш зона

# 177
  • гр.Русе
 От толкова много време ви чета и все не мога да взема решение кой епилатор да си закупя - лазерен или фото.Преди 13-14 години си правих лазерна епилация на цялото лице и не ме питайте колко километра минавах за процедурите - от Русе, че чак в Стара Загора  CryЕфекта беше страхотен.На четвъртата процедура всичко изчезна, тук таме се подаваше някое косъмче и то много изтъняло и почити незабележимо.За съжаление щастието ми приключи след две години.Забременях с първото си детенце и всички гадини пак се появиха явно от бушуването на хормоните с нова сила.
 Искам да помоля всички момичета да споделят дали са доволни от лазерния епилатор.Ще го използвам предимно за лице, дали ще има същия ефект като професионалния.Цяла процедура за лице е около 200 лв.Правя си сметка, че за две процедури ще си закупя за домашно ползване.

# 178
  • Italia
julliqna, няма как домашния да е със същия ефект като професионалния. Аз ходя в клиника и там си правя процедурите, само да споделя, че там ме третират с 27-29J. Тук споделят момичетата за 5-7J при домашните уреди.

Още нещо - поне от това, което ми обясниха в салона, дано е полезно на някоя от вас:
1. Кожата трябва да е гладко обръсната. Космите, които стърчат над кожата само ще ви припарят и увеличават миризмата на опърлено. Апаратът третира корените не космите по дължина.

2. След третиране косъмът се избутва извън кожата за около 20 дни. Ако сте се справили добре, ще видите черни точици, които са всъщност обгорелите косъмчета и коренчета. Следващата епилация зависи от зоната и индивидуалния растеж на космите, но за лице е около 30-45 дни, за тяло - 2-3 месеца. Това означава, че ако днес се третирали мишниците и са се получили тези точици, утре няма абсолютно никакъв смисъл да повтаряте процедурата, защото няма какво да третирате и само си горите кожата. Изчакайте да се появят косъмчетата отново, обръснете зоната и действайте с лазера.

# 179
Здравейте, мили дами.
Смятам да си закупя фотоепилатор скоро, но ме интересува използването на този уред в интимната област. Рових в интернет, четох тонове мнения, но никъде никой не упоменава дали може да се използва абсолютно навсякъде в интимната част. Знам, че повечето уреди от този тип не се се препоръчва да се използват в тази област, но има и такива, на които пише, че се използват и за интимни части...естествено глупавия ми въпрос е дали само на триъгълника или може и отдолу(тоест там, където е най, най-чувствително).
Много ще съм благодарна, ако някой ме просветли.
Благодаря и извинете моето невежество

Общи условия

Активация на акаунт