Лазерен епилатор за домашно ползване

• 178 789
  • 199
  •   1
Отговори
# 60
а това на Топ шоп и на мен ми прилича на нов вид самобръсначка... не бих заложила на тях

# 61
Момичета, а аз съм се навила за ето този уред http://www.krasivotialo.com/lazeren-epilator-h20.html
някоя от вас има ли го, как е?
Много се притеснявам да не вреди на кожата....но ми е писнало от всички тия епилатори, кола-маски и косми най-вече

# 62
Момичета, а аз съм се навила за ето този уред http://www.krasivotialo.com/lazeren-epilator-h20.html
някоя от вас има ли го, как е?
Много се притеснявам да не вреди на кожата....но ми е писнало от всички тия епилатори, кола-маски и косми най-вече
дано се включи някой с отзиви за този вид и аз го гледам от отдавна

# 63
Здравейте! Изчетох цялата тема  и явно  е много индивидуално използването на такива епилатори.
В момента използвам :
 http://kolamaska.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D0%B0 … %BA%D0%B0-vip-55/

И съм много доволна, когато имаш време го правиш. Ходила съм и на фото и лазерна епилация. Обмислям да си взема и аз лазерен или фотоепилатор. В момента гледам този :
http://www.krasivotialo.com/ipl-silkn.html
Но.. тези лампи, които се сменят ме притесняват. По начало когато ходих в салоните за лицето повече ефект имаше от фотоепилацията, отколкото от лазерната. И затова интереса ми е към фотоепилаторите.. е че за лампите.. да не да стане така да го взема и на малък период да купувам лампи, които не са ефтинички  newsm78 И има и нещо друго - знам че между процедурите не трябва да се обезкосмяваш чрез "отскубване"  Confused

# 64
http://epilalaserbg.wordpress.com/
Много , ама много съм доволна......спаси ми живота.....Simple Smile
Я дай повече информация, от кога го ползваш, имаш ли вече резулати? Само дето тая ниска цена доста ме притеснява!

Аз мога да дам инфо, защото точно от тази тема взех решение какво да си купя. Първо се обадих почти на всички сайтове, където се предлагат лазерни епилатори и си харесах точно тозиhttp://epilaserbg.com, едно че е най-изгоден като цена и второ, че човекът съвсем коректно ми обясни как се процедира, че става отначало по-бавно, и че ако няма да имам търпение - въобще да не го купувам. А да, ама аз си го купих и започнах упорито да се обработвам всяка вечер поне за по час. така за една седмица точно си завърших всичко, което си набелязах по тялото. След още една седмица резултатът вече се видя - както каза едно момиче по-горе, образуваха се островчета, та даже и фигурки. Амбицирах се още повече, пак се минах с лазера, но вече за доста по-кратко време, нали косъмчетата намаляха. Сега като се гледам, почти съм наполовина готова, следващата седмица пак мисля да проведа един тур и пак ще ви кажа как е. 
Не мога да разбера някои от изказващите се тук - хем салоните им скъпи, хем колата им писнала, а хем нямали време, търпение и не знам кво си. Ми то хубавите работи не стават бързо, както ни се иска, и после съвсем пък без жертви не може... Така че, всичко си е наред, мааалко воля и търпение трябва, ама според мен, красотата си ги изисква и аз съм си взела решение за себе си. А после мисля да почна и мъжа си, че и той май му харесва да се вижда гладък като бебе на някои места Joy

# 65
  • Italia
да не да стане така да го взема и на малък период да купувам лампи, които не са ефтинички  newsm78
Хората са си го написали на сайта:

ВАЖНО !

Лампите са консуматив и се сменят.
В комплекта има на разположение 2 бр.  Една лампа е достатъчна за 1.5 - 2 процедури на цяло тяло.
Лампата има площ от 2 Х 3 см - 6 квадратни сантиметра.

Да предположим, че ако епилираш само крака, на всеки 3-4 процедури ще трябва да сменяш лампи. Не съм ползвала такава, но така излиза

# 66
http://epilalaserbg.wordpress.com/
Много , ама много съм доволна......спаси ми живота.....Simple Smile
Я дай повече информация, от кога го ползваш, имаш ли вече резулати? Само дето тая ниска цена доста ме притеснява!

Аз мога да дам инфо, защото точно от тази тема взех решение какво да си купя. Първо се обадих почти на всички сайтове, където се предлагат лазерни епилатори и си харесах точно тозиhttp://epilaserbg.com, едно че е най-изгоден като цена и второ, че човекът съвсем коректно ми обясни как се процедира, че става отначало по-бавно, и че ако няма да имам търпение - въобще да не го купувам. А да, ама аз си го купих и започнах упорито да се обработвам всяка вечер поне за по час. така за една седмица точно си завърших всичко, което си набелязах по тялото. След още една седмица резултатът вече се видя - както каза едно момиче по-горе, образуваха се островчета, та даже и фигурки. Амбицирах се още повече, пак се минах с лазера, но вече за доста по-кратко време, нали косъмчетата намаляха. Сега като се гледам, почти съм наполовина готова, следващата седмица пак мисля да проведа един тур и пак ще ви кажа как е. 
Не мога да разбера някои от изказващите се тук - хем салоните им скъпи, хем колата им писнала, а хем нямали време, търпение и не знам кво си. Ми то хубавите работи не стават бързо, както ни се иска, и после съвсем пък без жертви не може... Така че, всичко си е наред, мааалко воля и търпение трябва, ама според мен, красотата си ги изисква и аз съм си взела решение за себе си. А после мисля да почна и мъжа си, че и той май му харесва да се вижда гладък като бебе на някои места Joy
Радвам се ,че при теб има резултат.Аз го ползвам вече три седмици,но не ми е паднал нито един косъм.Гори ги ,почерняват,цялата съм на червени точки като опърлено пиле,но нищо не пада.Ти ставаш ли на такива червени точки?При мен въобще не минават...бръсна космите,обработвам ги и после те пак растат без да падат:(

# 67
Цитат
Аз го ползвам вече три седмици,но не ми е паднал нито един косъм.Гори ги ,почерняват,цялата съм на червени точки като опърлено пиле,но нищо не пада...
Оле Боже, така като те чета ми се струва, че нищо не си разбрала - облъчва се не самия косъм, а пространството зад него - мисленото продължение на косъма в дълбочина. И тогава ако усетиш характерното парване, значи си попаднала в корена. Иначе ти какво правиш? Стреляш върху косъма, палиш го, той обгаря кожата на повърхността, ти страдаш, а коренът даже не е чул, стои непокътнат и си растеееее ли расте. Е вярно, и аз в началото направих такава грешка, но тогава седнах и прочетох инструкцията и на бг и на английски, прочетох и в интернет всичко подобно и ми светна напълно как се прави. То така даже не е нужно да се бръснат и скъсяват космите постоянно, ти просто светиш зад мястото от което излизат от кожата в подкожното им продължение - корена, и няма никакви проблеми. Принципно зачервяване на кожата се получава, няма как, но на сутринта ми няма почти нищо, не съм засичала за колко време изчезва, но изчезва. Сега даже ще споделя още една моя "формула на успеха". Бръсна си например ръцете и сядам с епилатора да си гледам сериала по бтв Embarassed (турския). Натискам копчето за старт и повече не го пускам. Набелязвам си една права линия и баааавничко плъзгам ограничителното лостче по линията. Спре ли импулса на лазера, спирам да движа и аз, изписука ли че пак се включва - продължавам. После почвам успоредна линия и така докато не свърши или ръката, или сериала WinkПо този начин без дори да се кьоря си сканирам ръцете (или краката), без да си развалям стандарта на живот и хич даже не ми пука - гледам си филми и толкова.  Grinning Хайде пък като ми хрумне още някоя щуротия, така да се каже - прогресивна идея, ще споделям пак, тази седмица съм в "почивка" и само констатирам площите на hahahaоплешивяване.  Успех и на теб!!!!

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 09:38 от zakaria

# 68
Ето го и тук:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1806387 … en#ht_2426wt_1139
Закариа,
Сериозно ме замисли Mr. Green А трябват ли някакви резервни части за него или нещо подобно newsm78

# 69
Ами аз си бръсна космите до дъно,на повърхността на кожата няма косми,а остават само порите така да се каже ,в които се виждат зачатията на космите.Аз облъчвам точно порите,доста ме наболява на някои места/аз започнах от триъгълника/,което според указанията означава,че съм облъчила точно корена,но космите вътрешно изгарят на повърхността и после пак си растат.Само дето аз си стоя на червени точки.А какво имаш предвид зад косъма?-ако израства и е наклонен на определена посока примерно така   /     (да си представим,че това е косъм)-от ляво или отдясно облъчваш?
Ама,че го обясних:)

# 70
Ами аз си бръсна космите до дъно,на повърхността на кожата няма косми,а остават само порите така да се каже ,в които се виждат зачатията на космите.Аз облъчвам точно порите,доста ме наболява на някои места/аз започнах от триъгълника/,което според указанията означава,че съм облъчила точно корена,но космите вътрешно изгарят на повърхността и после пак си растат.Само дето аз си стоя на червени точки.А какво имаш предвид зад косъма?-ако израства и е наклонен на определена посока примерно така   /     (да си представим,че това е косъм)-от ляво или отдясно облъчваш?
Ама,че го обясних:)

От ходене в студио и завършени процедури там бих дала съвет за фотоепилацията - не се бръснете непосредствено преди процедурата. Косми трябва да има (не пори) - 1-2мм да речем. Иначе няма да има ефект. Все пак косъмът е проводникът за тази светлина и ако няма през какво да мине (като кабелче) изобщо няма да стигне до корена. Аз спазвах инструкциите на косметичките и ефектът е видим.

# 71
  • Sofia
Ето го и тук:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1806387 … en#ht_2426wt_1139
Закариа,
Сериозно ме замисли Mr. Green А трябват ли някакви резервни части за него или нещо подобно newsm78
Тук е на доста приемлива цена. И аз се замислям. Има ли значение цвета на кожата и косъма? Чувала съм, че най-добър ефект има при черни косми на светла кожа, а при мургава не става добре.

# 72
Вече 99% съм сигурна,че покупката на този епилатор беше една от най-безмислените ми покупки.Вече почти месец и нито един паднал косъм.Явно не е достатъчно силен за да си свърши работата-опърля всичко на повърхността,но корените на космите остават непокътнати и си растат все така здрави и силни.Но пък за сметка на това ми разказа играта на кожата около космите-всичко се превърна в едно поле от незарастващи червени точки,които вече се чудя с какво да намажа.А пък колко болка имаше на някои места няма да говоря.Сега ще си дам малко почивка да се пооправя и след това може пак да пробвам,макар че не вярвам ,че достигнах до тук от неправилно ползване.Е то егати целенето,в козметичните салони облъчването е цялостно ,а не такова целене.

# 73
Аз си купих уред за лазерна епилация rio scanning 60x laser hair removal. Може да се каже, че благодарение на него се лиших от косъмчетата по лицето   Laughing Но за крака примерно мисля да се възползвам от козметичните салони, където за нула време да ми решат проблема   Thinking Честно казано нямам времето и търпението за големи зони да минавам с Рио лазера сама, и мисля да го продавам...   Confused Ако някой проявява интерес нека ми пише   Peace

# 74
Страхотни сте  Hug Много полезна информация си набавих, но искам да ви попитам и за този уред, някоя от вас има ли инфо или да го е ползвала  Peace
https://www.trynono.com/intl1/?mid=900006&gclid=CL6m-6HK-6cC … 3woduVBhsg#doctor

Общи условия

Активация на акаунт