Лазерен епилатор за домашно ползване

• 178 815
  • 199
  •   1
Отговори
# 90
Ще пиша  Peace

# 91
Ползвам този:
http://www.amazon.co.uk/Rio-Scanning-Removal-System-Treating/dp/ … 000875&sr=8-1
Доволна съм. Каквото улучи, с месеци не го виждам.   Wink

От колко месеца го ползваш? Някакви консумативи изисква ли ? Горе долу каква площ обработваш на едно светване на лазера?

# 92
Ползвам този:
http://www.amazon.co.uk/Rio-Scanning-Removal-System-Treating/dp/ … 000875&sr=8-1
Доволна съм. Каквото улучи, с месеци не го виждам.   Wink

От колко месеца го ползваш? Някакви консумативи изисква ли ? Горе долу каква площ обработваш на едно светване на лазера?

Имам го от април 2011 година някъде. Прозорчето за сканиране е 1 х 2см.
Не изисква никакви допълнителни консумативи, но изисква свободно време и поради тази причина съм решила да се разделя с него.
Ако някой прояви интерес може да ми пише на ЛС.

# 93
Мислиш за нещо друго, което да не изисква толкова свободно време ?

# 94
Решението е NO NO  Whistling

Обещах да пиша с резултати  Peace Бях малко скиптично настроена, че само с изгаряне на косъма няма да стане тая, но съм се бъркала  Wink След като го ползвам горе долу ... когато ми скимне  Laughing за около половин час изчиствам краката и подмишниците и така до следващия път може би след 2 седмици, ползван 4-5 пъти от както съм го получила космите на краката ми са очевадно по- малко и по-тънки  #Crazy подмишниците също а да не говоря за косъмчетата по лицето (необработвани с друг метод до сега) наложи се да ги обработвам точно 3 пъти и неяо изчезнаха безследно  Party

Този уред не изисква купуване на лампи, не е капризен към типа кожа и цвета на косъма, няма странични ефекти, няма никаква болка а единственият недостатък е, че има миризма на изгоряла коса  Mr. Green но пък в рекламата нали точно това казват - "щом мирише, значи работи"  Peace

С две думи много съм доволна от покупката си  Peace

# 95
Да, наистина мирише.   Peace   styllisima, честито за успешната ти покупка!   Flutter

whitesnakebg, от известно време ходя на фотоепилация. Доволна съм и от двата варианта, просто фотоепилацията ми отнема по-малко време.
В резултат от лазера космите на краката са ми много по-малко и рехави.
За фото-то е рано да кажа още.
Дано ти е било от полза.     Hug

# 96
Попаднах на това ново "творение",което до колкото разбирам е нещо от рода на лазерна/фото -епилация в домашни условия!Има ли някой,който вече го е ползвал  и може да сподели впечатления!http://www.remington-europe.com/ilight/

# 97
Купих  Rio x 60 преди 2 месеца, вече има ефек Hug т. Наистина е бавно, но предпочитам да го използвам вкъщи пред телевизора вместо да търча по салони и да давам луди пари..

# 98
anji777 моля те, ако имаш желание да ни споделиш след някой друга процедура резултатите, защото вече се побърках да чета из форумите и се чудя какво да правя - да го взема ли или да не го взема Simple Smile

# 99
Anji777 Можеш ли да ми кажеш ,как си го поръча от сайта ли,колко струва,плащаш ли за доставка и за колко време ти го доставиха? Simple Smile

# 100
  • София
И аз имам Riox60. Подарък ми е, затова не мога да помогна с информация за закупуването и доставката. Изключително съм доволна. Почти нямам вече косъмчета на местата, които съм третирала с уреда, така че го препоръчвам  Peace На някои места даже не се е налагало да повтарям, косъмчета там така и не ми израстнаха след първата процедура.

# 101
А има ли значение какъв тип са космите и кожата?

# 102
   Здравейте,изчетох всички теми,свързани с тези епилатори.Мненията са доста различни и се обърках  Rolling Eyes .Засега съм се спряла на Рио х60 , но мисля да е към есента,че ще се събират финанси за него  Grinning
   И все пак има време до тогава и ще се радвам момичета,които го използват отдавна(има закупили го преди години) да споделят резултата дали наистина е траен във времето.Също така за този модел NO NO се замислям,така че ще слядя с интерес вашите мнения и резултати!  smile3529 smile3525 smile3525 smile3525

# 103
Аз не съм чувала нищо добро за апаратите за лазерна или фото епилация в домашни условия. Не трябва ли първо лекар да прецени дали е подходящо да се ползва. В центъра в който аз ходя на мои приятелки им отказаха лазерна епилация заради типа кожа и не знам някакви други неща които за противопоказни.  Peace Иначе ще е много хубаво дамога да си правя в нас процедури , сигурно и по-изгодно  newsm78

# 104
Здравейте! Искам да ви кажа че, имах епилатор за домашна употреба RIOх20 ВЪОБЩЕ не е сполучлив.НЯМА никакъв ефект и смятам че ако някой го хвали е нечестно.
Ходила съм на лазерна епилация в известно студио и мога да направя сравнение.Не се подлъгвайте.

Общи условия

Активация на акаунт