Лазерен епилатор за домашно ползване

• 178 813
  • 199
  •   2
Отговори
# 105
Всъщност, точно моят е RIO Х20.   Peace
Споделила съм личния си опит за него. Не считам за нужно да се повтарям.
Намирам го за сполучлива покупка за себе си, но не мога да гарантирам, че на всеки ще повлияе, както на мен.

Аз за себе си реших да го задържа в крайна сметка, защото съм наистина доволна.   Grinning

# 106
nqkoi moje li dade pove4e informaciq za tozi epilator No! No!, naistina se zaintriguvah, no ne6to ne moga da namerq ceni i ot kude da si go zakupq, a i iskam da vidq kak izglejda vsy6tnost i da po4eta i o6te informaciq za nego Simple Smile molq ako nqkoi ima link da spodeli Simple Smile

# 107
Здравейте. Търся известно информация време и чета коментари, но са над 250 страници с мнения и не мога да прочета всички, а 90% от това което прочетох не отговарят на въпросите ми ...  Sad Помолиха ме да проуча как стоят нещата с фото и лазерните епилатори за домашно ползване. От информацията която прочетох разбрах, че принципът на действие е много близък, но фото епилаторите IPL и HPL изискват смяна на лампите или имат ограничен живот след което се изхвърлят. Та имат ли някакво предимство фото епилаторите пред лазерните и какво? Вероятно площта на действие, но ако се вземе един RIO Х60 едва ли ще има някакво предимство. Също така прочетох, че след процедура от фото eпилатор се появява болка, било то и малка или незначителна, а от лазерните - не. На какво може да се дължи. Някои лазерни или фото не се препоръчват за процедури по гениталиите, та ако някой се е консултирал с гинеколог относно въпроса ще се радвам да сподели.
Благодаря предварително за отговорите  Peace

# 108
Oт вчера насам, откакто се запознах с този епилатор No! No! и силно се заинтригувах, реших да го пробвам...Изчетох доста коментари, за съжаление само чуждестранни, явно в БГ още не е много разпостранен този продукт, но всички бяха доста положителни...утешава ме и факта, че и в този форум имаше положително мнение за въпросния епилатор. Като цена е доста добре в сравнение с другите лазерни епилатори, ако си го поръчаш от e-bay излиза към 350 лв..Много се надявам да има ефект наистина, започвам да събирам парички да си го купя.Simple Smile Моля styllisima ако може да даде още инфо, как вървят процедурите, изчезнали ли са косъмчетата вече и т.н. Благодаря, предварително за всяко споделено мнение. Simple Smile

# 109
Отговорих ти и на лични  Peace

Но да не си помислят други, че е нещи тайно ще го пусна и тук  Wink

Няма проблем, епилатора съм го поръчвала в САЩ, от официалнит сайт на NO NO (дала съм линк към него в темата) Но може да се поръча от eBay или amazon.
За това дали работи .... да може да се каже, че работи на лицето, работи всъшност навсякъде няма проблем. Проблема е при мен, че не съм сериозна и поради липсата на време не го ползвам редовно и на краката все още имам косми, поизтънели и на рядко, но ги има  Rolling Eyes На лицето искам или не го ползвам редовно и там нещата са супер, вече ми се налага да го пускам в месеца веднъж даже и по-рядко. Батерията е самозареждаща се, вътре е в него и се зарежда с адаптор. Лесен е за използване, удобен и въобще от всички епилатори до сега този ама изобщо не боли, само има миризма на опърлено  Laughing Аз доста гледах из нета преди да го купя, лазерните епилатори кои със сменяща се много скъпа лампа, кои не им издържа батерията която не се сменя по никакъв начин,  и в края на краищата всчиките предупреждават да се внимава много, че не действат добре на определени типове кожа и косми, че може да изгорят, не трябва да те е пекло слънце и още куп щурутий които сложени на кантар качество и полезност ми нямат никакъв смисъл. NO NO не е идеален, но пък вържи работа за парите които му искат  Peace

Ако нещо друго те интересува и съм пропуснала да пиша, не се притеснявай, питай  Peace

# 110
Здравейте, силно ме заинтригува този епилатор No!no! Hair, изхарчила съм купища пари за лазер(има ефект, но тъй като съм светла ми трябват доста доста процедури) и ако има нещо на такава цена , което да работи веднага го взимам!

Обаче вчера попаднах на потребителски отзиви в Амазон и малко ме стреснаха

http://www.amazon.com/No-Hair-Removal-Unit-Pink/product-reviews/ … ;showViewpoints=0

newsm78

# 111
  • Пловдив
Мами, попаднах случайно на темата но съм много заинтригувана. Не мога обаче да изчета всичко, защото интернет имам само на работа и то ако ми остане време изобщо, затова искам да помоля само за информация за цената и откъде може да се купи лазерния епилатор. А, и още нещо - и той ли като фотоепилаторите е с лампа, която се сменя през известно време, защото ако е така не виждам много голям смисъл.

# 112
При лазерния не се сменят никакви консумативи.   Peace

# 113
Има ли някой който да е ползвал сериозно Рио 20 или Рио 60 и да обобщи ефекта???

# 114
Здравейте аз исках да споделя ,4е използвам Рио-60 ,доста съм доволна Преди това си правих едни бани с полски хвощ :Д -нищо не помага.Слава Богу ве4е се вижда края на борбата с космите. Peace                                                                                                                       ПС.забравих да добавя http://beauty-shop.bg/index.php?cPath=48 от тук си го поръ4ах

# 115
И аз имам Riox60. Подарък ми е, затова не мога да помогна с информация за закупуването и доставката. Изключително съм доволна. Почти нямам вече косъмчета на местата, които съм третирала с уреда, така че го препоръчвам  Peace На някои места даже не се е налагало да повтарям, косъмчета там така и не ми израстнаха след първата процедура.

Здравей.И на мен ми подариха такъв уред,но нещо не ми се получават нещата.Уж е за 60 косъма,а понякога и един не уцелва да изгори!При теб веднага ли падат?Или има няколко дни докато паднат?Моите бяха около 2-3мм-само някой се пърлеха!

# 116
  • София
Ами той уреда е за 60 косъма, но едва ли има средностатистическа жена, която да има толкова косми в малкото квадратче с лазера...  Wink И при мен е така, понякога и нищо не "уцелва". Може на трети- четвърти ден чак падат третираните косми. А това, че е опърлен косъма, не означава, че не е ефективна епилацията  Peace

# 117
Имам RIOx60 от няколко месеца. Не съм много редовна и може би за това няма голям резултат. В началото го ползвах няколко пъти през един-два дни, но после заради плажните бани спрях. При мен никога не са падали веднага косъмчетата и дори си мислех, че не ми действа, но след това забелязах, че участъците които бях пробвала са се разредили. Никога не съм има чак опърлени косми /както при фотото в салон/ и нещо като тъпа болка в дълбочина имаше първите пъти на подмишниците в средата, на най-чувствителната част. Проблема ми е, че и сега нямам възможност да го ползвам редовно, защото често пътувам последните два месеца и не мога да го разнасям по почивки и командировки. Още се колебая дали да го продавам или да го задържа още малко.

# 118
Отговорих ти и на лични  Peace

Но да не си помислят други, че е нещи тайно ще го пусна и тук  Wink

Няма проблем, епилатора съм го поръчвала в САЩ, от официалнит сайт на NO NO (дала съм линк към него в темата) Но може да се поръча от eBay или amazon.
За това дали работи .... да може да се каже, че работи на лицето, работи всъшност навсякъде няма проблем. Проблема е при мен, че не съм сериозна и поради липсата на време не го ползвам редовно и на краката все още имам косми, поизтънели и на рядко, но ги има  Rolling Eyes На лицето искам или не го ползвам редовно и там нещата са супер, вече ми се налага да го пускам в месеца веднъж даже и по-рядко. Батерията е самозареждаща се, вътре е в него и се зарежда с адаптор. Лесен е за използване, удобен и въобще от всички епилатори до сега този ама изобщо не боли, само има миризма на опърлено  Laughing Аз доста гледах из нета преди да го купя, лазерните епилатори кои със сменяща се много скъпа лампа, кои не им издържа батерията която не се сменя по никакъв начин,  и в края на краищата всчиките предупреждават да се внимава много, че не действат добре на определени типове кожа и косми, че може да изгорят, не трябва да те е пекло слънце и още куп щурутий които сложени на кантар качество и полезност ми нямат никакъв смисъл. NO NO не е идеален, но пък вържи работа за парите които му искат  Peace

Ако нещо друго те интересува и съм пропуснала да пиша, не се притеснявай, питай  Peace

Интересно ми звучи което казваш за този лазерен епилатор,имам проблем с космите искам да им видя края май открих начина,ако може да споделиш има ли го из България този No No или само в Сащ И не на последно място колко парички е =)
Благодаря !

# 119
  • Пловдив

Интересно ми звучи което казваш за този лазерен епилатор,имам проблем с космите искам да им видя края май открих начина,ако може да споделиш има ли го из България този No No или само в Сащ И не на последно място колко парички е =)
Благодаря !
И аз бих искала да попитам същото.

Общи условия

Активация на акаунт