Лазерен епилатор за домашно ползване

• 178 775
  • 199
  •   1
Отговори
# 120
В темета съм писала доста за това, но ще нахвърлям пак на бързо  Peace  Апрата може да се закупи от ebay с кредитна карта от целия свят. В САЩ също не го продават по магазините, само по интернет.  А цената му е различна в ибей, но официалния им сайт е $361.

# 121
  • Пловдив
Да питам - някой друг опита ли този епилатор Но Но, да чуем още едно мнение. Досте се зарибих, честно казано, но и паричките не са му малко. Доколкото разбирам, това не е нито лазерен епилатор, нито самобръсначка и ако наистина космите изчезват с ползването му постепенно и окончателно, бих рискувала, но ми се иска още някой да сподели.

# 122
Здравейте, моя приятелка се интересува от този лазарен епилатор Velform Laser Depilation, иска да разбере дали някоя от вас го е ползвала и дали има някакъв ефект и добър резулат?
Благодаря много Simple Smile

# 123
Някой би ли споделил при тези домашните лазерни епилатори, ....могат ли да се използват всеки ден или почти всеки ден.

В смисъл при лазерната епилация по салоните и клиниките по дерматология искат да са минали поне 4 седмици от предходната процедура.
Тук не става въпрос точно за космите, ами идеята им е за самото облъчване ли как да го нарека от лазера и вредата върху кожата.

А моите косми са по лицето, всеки ден има какво да маха, ако го използвам всеки ден и попадат имулси често върху едно и също място това може ли да навреди с нещо на кожата.

какъв точно домашен лазер, питам по принцип, тепърва ще избирам какъв

# 124
  • София
Някой би ли споделил при тези домашните лазерни епилатори, ....могат ли да се използват всеки ден или почти всеки ден.

В смисъл при лазерната епилация по салоните и клиниките по дерматология искат да са минали поне 4 седмици от предходната процедура.
Тук не става въпрос точно за космите, ами идеята им е за самото облъчване ли как да го нарека от лазера и вредата върху кожата.

А моите косми са по лицето, всеки ден има какво да маха, ако го използвам всеки ден и попадат имулси често върху едно и също място това може ли да навреди с нещо на кожата.

Ива_И, аз доколкото съм разговаряла с козметичките по салоните, изискването за ок. 4 седмици между две процедури с лазерно обезкосмяване е свързано с друго. Дори на мен ми изискват 3 седмици, а не 4. Лазерът атакува куликула на косъма (май така се казваше - имам предвид коренчето му, зародишът). И след като бъде атакуван веднъж, това му е достатъчно за голям период от време. Следващата му активация за растеж е след 20-24 дни и е много свързана с месечния цикъл - непосредствено след него е най-активен. Затова се атакува повторно, и повторно, така докъм 8-9 пъти (месеца), докато той... "заспи" за дълго време. Това е основната логика, а не толкова вредата - просто няма да е ефективно всеки ден, няма смисъл. Ежедневно можеш да махаш по други начини - с бръснене или кола маска, скубане, но с лазер няма абсолютно никакъв ефект. За вреда - сигурно също има.
Аз от едни козметични лазерни процедури получих леки, но постоянни червеникави петънца по носа  Confused Кожата на лицето е изключително нежна и може да се получат пигментации, дори и да се спазват 4-седмични срокове. И по време на процедури с лазер по лицето трябва да си постоянно със защитен UV - фактор крем - и зимата, и лятото!

# 125
Sandalka,

Знам за етапите на разтеж на косъма, но не мога да се съобразовам с тях, става въпрос за лице. Но ще се постарая поне една седмица да не ги махам. За 3,4 седмици да ги държа без да ги махам трябва да се заключвам в къщи и да не излизам никъде, че никой не ме е виждал с тях.

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 19:19 от Ива_И

# 126
  • Пловдив
Sandalka,

Знам за етапите на разтеж на косъма, но не мога да се съобразовам с него, става въпрос за лице. Но ще се постарая поне една седмица да не ги махам. За 3,4 седмици да ги държа без да ги махам трябва да се заключвам в къщи и да не излизам никъде, че никой не ме е виждал с тях.
Миличката, напълно те разбирам, жените сме маниачки на тая тема, поне аз си го признавам. Никой не ти казва да не ги махаш, защо ще си създаваш комплекси. Щом ще правиш лазер, нищо не пречи да ги махаш с депилатоар например.

# 127
  • Пловдив

Моят лазер е Рио х20
Да,ползвах го всеки ден,кожата ми е много бяла,а космите-тъмни-не съм се изгаряла,но и ефект не съм видяла,може би трябва повече постоянство.Имам уредо от около 3г

# 128
mannuella,
Kакво разбираш под това че трябва повече постоянство, ти не го ли използва постоянно .....поне малък ефект нямаше ли?
A този твоя епилатор Рио 20 и другия 60, от тези които им се сменят лампите ли са?

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 00:50 от Ива_И

# 129
  • Пловдив
Ползвах го ежедневно,може би около 3-4 седмици,но космите си стояха и накрая не можех да се гледам ака и ги оскубах,а и дойде лятото и не е хубаво да се излагаш на слънце докато се третираш

# 130
# 131
Това No No, явно вече го има и в България. Тук в тази тема срещнах 1 положителен отзив и един потребител който няма личен опит но май беше писала че е срещала в чужди сайтове не особено добри отзиви.

Та аз се колебая между филипс лумеа и No No. Някой нещо ново може ли да каже за един от двата....
Разликата в цените между двете е голяма. Едното около 900 лева, другото около 400.

# 132
  • Пловдив
Това No No, явно вече го има и в България. Тук в тази тема срещнах 1 положителен отзив и един потребител който няма личен опит но май беше писала че е срещала в чужди сайтове не особено добри отзиви.

Та аз се колебая между филипс лумеа и No No. Някой нещо ново може ли да каже за един от двата....
Разликата в цените между двете е голяма. Едното около 900 лева, другото около 400.
Ми не, Но Но го няма в България все още. Свързала съм се с приятелка в Англия, която дебне да го купи ІІ употреба от тези, за които се наддава, но все още няма резултат - явно се търсят много и не може да се вмести, а и аз не мога да си позволя цена като за нов. Ако все пак в България някъде го има, пиши моля те!

# 133

Ми не, Но Но го няма в България все още. Свързала съм се с приятелка в Англия, която дебне да го купи ІІ употреба от тези, за които се наддава, но все още няма резултат - явно се търсят много и не може да се вмести, а и аз не мога да си позволя цена като за нов. Ако все пак в България някъде го има, пиши моля те!
Рекламират го по БНТ1 от днес  с цена 399, 90 лева ако се плати наведнъж, и 145 лева разсрочено плащане за 3 месеца

# 134
Незнам продавачите как го усещат, ама за мен погледнато от страни с тия продажби на Рио лазерите всичко е толкова натрапливо и наивно. "Доволна съм, ама го продавам"....!?!?!?
А такъв уред е индивидуален, как ще ползвам аз на сестра ми уреда ......и това е много наивно оправдание.

Как ще продававам  нещо каквото и да било, ако съм доволна?!

А дори и да има някой който иска да си купи Рио, съвсем логично е да си купи неизползан, а не такъв без никаква сигурност.

А ако съм си купила някакъв продукт от който не съм доволна, ще преглътна парите и няма да се излагам по този начин да го продавам натрапливо вече ползван.

Общи условия

Активация на акаунт