Лазерен епилатор за домашно ползване

• 178 772
  • 199
  •   1
Отговори
# 135
До колкото виждам вече има такива лазери за домашно ползване на Braun, на Philips-  дават и гаранция до 2 месеца да има ефект, иначе връщат парите. Въпросът е, че аз лично положителни отзиви за тези уреди за домашна употреба прочетох само в бг мамма. В нито един немски или англииски форум не видях положително мнение. В общи линии всички казват, че е загуба на време и пари, че вследствие на лазера космите стават по- руси, а те не са подходящи за третиране в домашни условия и до колкото схванах в един момент човек се оказва в задънена улица, космите са руси, но ги има и пак трябва да се епилират, защото вече не може да се третират с лазер

# 136
  • Пловдив
Не мисля, че е така. Не съм ползвала лазер, обаче няма логика космите да стават руси. Не твърдя, че има ефект, защото нямам личен опит, но няма как да станат от черни руси от лазера.

# 137
Е как да няма вариант да станат от черни руси??? Лазера атакува корена на косъма, след което расте по- тънък и слаб, съответно и пигментацията намалява. По принцип русите косми са по- тънки от черните. То и на косата е така. Естествено русите коси, дори и гъсти са с по- тънък и фин косъм от тънките. Друг е въпросът, че аз не разбирам защо не се прилага лазер на руси косми, но след като така пише навсякъде....явно е така

# 138
  • Пловдив
ами защото се атакува меланинът,а той липсва в русите косми

# 139
Това, че меланинът намалява е последствие от атакуването на корена, а не крайна цел на третирането с лазер. В противен случай щяха да го продават като уред за изрусяване на косми, а не за перманентното им отстраняване. Съответно ако космите са руси би следвало да станат още по- тънки и светли, а не изобщо да не препоръчват третирането на руси косми с лазер. Както и да е, явно трябва да питам Филипс за принципа на работа на IPL лазера им Wink

# 140
Здравейте!
Някой купувал ли си е продукта  Дерма сета?
http://www.topshop.bg/derma_seta-98133-p.html
Не намирам особено информация за него? Но четох, че е безболезнено и ефикасно!
Пишете ако знаете нещо за него! Hug

Сега си поръчах Дерма Сета на много ниска цена от тук http://www.produktibg.com/epilator-masazhor-derma-seta/d-427 и се чуда дали наистина му е толкова цената вече или това е различен продукт от този по WS телешоп ?

Харесва ми ,че е евтин, мултифукционален,  за многократна употреба и безболезнен (поне така пишат  Rolling Eyes ) Упокоявам се ,че ако не друго пък не епилира хубаво, поне мога да си го ползвам като масажор Simple Smile

# 141
Здравейте Simple Smile

регистрирах се заради теза тема във форума основно, макар че майките
отдавна сте се доказали за едно много силно общество !

На 28 години съм и всяко лято се обезкосмявам.
Пробвал съм всичко. Епилация /кола маска/ - боли ме, не ми харесва.
Кремчетата, които се мажат и после падат - има ефект, но става
бавно и след 2-3 седмици пак трябва процедура.
Последните две години се минавам с бръснача и то контра.
Оправям се за под 20мин двата крака, стават перфектни, карат 3 седмици
после не ми стават по-големи и повече или по-черни.

Та.. по въпроса.
Има ли според вас полезен уред за домашна лазарна епилация ?
Колко пъти трябва да се мина за да има ефект?
Боли ли самата процедура ?

Благодаря !

# 142
Здравейте Simple Smile

регистрирах се заради теза тема във форума основно, макар че майките
отдавна сте се доказали за едно много силно общество !

На 28 години съм и всяко лято се обезкосмявам.
Пробвал съм всичко. Епилация /кола маска/ - боли ме, не ми харесва.
Кремчетата, които се мажат и после падат - има ефект, но става
бавно и след 2-3 седмици пак трябва процедура.
Последните две години се минавам с бръснача и то контра.
Оправям се за под 20мин двата крака, стават перфектни, карат 3 седмици
после не ми стават по-големи и повече или по-черни.

Та.. по въпроса.
Има ли според вас полезен уред за домашна лазарна епилация ?
Колко пъти трябва да се мина за да има ефект?
Боли ли самата процедура ?

Благодаря !

3 седмици краката са ти гладки след бръснене?Моите за това време стават като Йети  Laughing

# 143
И аз от много време обмислям вариант за лазерно обезкосмяване вкъщи. Смятам , че ще е финансово спестяваща инвестиция... не знам и аз вече колко пари съм дала за лазер в центрове: Правя от 5 години : Цели крака, бикини, мишници, лента корем, ареоли...

При МЕН какво се получи:

Много добър вефект на подбедриците... СУПЕР

Мишниците.. не толкова
Бедрата-  не съжалявам че ги направих ... но не е достатъчен ефекта- има подобрение

Това което ми направи впечатление са хормоналните косми  - така да ги нарека (ареоли при мен) - чувала съм за подобен проблем и при други от вида Mr. Green - влошиха се , станаха повече и по-тъмни след 5-6 процедури..
та идеята ми е пробвайте предварително и то няколко пъти и изчакайте да видите какъв ще е ефекта накрая  Hug

# 144
Здравейте, искам да попитам някоя от вас има No! No! епилатора и дали го използва. Аз днес го закупих и не мога да разбера дали това е действието му или при други е по различно

# 145
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам някоя от вас има No! No! епилатора и дали го използва. Аз днес го закупих и не мога да разбера дали това е действието му или при други е по различно
(

Ами опиши какво му е действието, иначе няма как да гадаем как работи newsm78

# 146
пише че топлината изгаря косъма от корена и кожата ставала гладка... че пърли пърли и няма никаква болка но косъмчетата са си там и са много късички но си боцкат

# 147
  • Пловдив
пише че топлината изгаря косъма от корена и кожата ставала гладка... че пърли пърли и няма никаква болка но косъмчетата са си там и са много късички но си боцкат
Аз по едно време мислех да го купувам и ходих в магазина на Телешоп. Там ми обясниха как се ползва. След това ходих и до Телестар /може и да им размених местата/, за да видя Пърл хеър, който е на същия принцип, но цената му беше наполовина. В интерес на истината и двата епилатора ми се сториха ненадеждни - не искам да те обезверявам, но уж пише ,че може цялото тяло да се епилира, а на мъжа ми на ръката не успя да махне и 5 косъма. В отговор на това продавачката каза, че му били дълги космите. Трябвало да са късички.
Стори ми се поредното фалшименто и се отказах. Помня обаче, че ми казаха, че след като минеш с епилатора мястото, което ще се обезкосмява, трябва да ползваш гъбичката, която "обирала" остатъците, демек това дето ти боцка. Пробвай и пак пиши да кажеш какъв е резултата, маха ли т. нар. "кристализирани" косъмчета.

# 148
как да ти кажа - за махането маха - ама на един участък от крака си поиграх минах го няколко пъти с епилатора и после с гъбичката или каквото е там и стана гладко да - но корена се вижда вътре. Един вид е като бръснене. в инструкциите пише че има видими резултати след 4-6седмици като в този период трябва често да се третира/няколко пъти седмично/и че гори косъма който постепенно става тънък и са на по рядко?!?
Питам ви защото мога до 7дена да върна продукта, а още не съм убедена дали ми харесва или не!

# 149
аз чакам и мъжа ми да се прибере и да го пробвам и на него довечера, че той няма много ама са едни твърди и дебели голямо пърлене ще падне  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт