Месецът на любовта дойде, най-обичано е МАЙ-ското дете.

• 15 400
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
ех тея каки Лори Simple Smile ... само че аз не се сещам какво е туй валентинка, може ли снимков материал ...

а на Ира ще и връчим приз за модна икона  Heart Eyes

# 271
Аз само да кажа на двете девойки, те си знаят кои, че Мая ми е второ детенце... от втори татко... не че е смешно, ама...  Simple Smile и двамата с него сме "втора употреба", но по-щастлива не съм била за последните 10-ина години. Та исках да кажа, че когато Господ затваря врати, отваря порти Simple Smile

Весел празник на всички Simple Smile Аз видимо празнувам Трифон Зарезан  Mr. Green

# 272
ех тея каки Лори Simple Smile ... само че аз не се сещам какво е туй валентинка, може ли снимков материал ...
Картички на тема Св. Валентин. На моята Лори е нарисувала 3 големи и 5 малки сърца а под тях - себе си и брат си, а отстрани пише " ЗА МЯТА ДОБРА МАМА" което май значи " за моята добра мама"  Laughing Heart Eyes
ninochka Hug
Аз нищо не празнувам. Е, пийнах винце де  Sunglasses

# 273
Е,сега след Бодилчето,мога да пиша.Вдъхна оптимизъм в темата,ама дет се казва Дай Боже!Нин,Рени- Hug
КСИ,това с Никчето,е много упорито брей,горкото,много ли го сърби.
А Лоритата/на Хай и КСИ/ са по изящните неща,не се съмнявам,че са се сетили за Валентинки Heart Eyes
Бъдете щастливи,който каквото и да празнува или му предстои....

# 274
КСИ,това с Никчето,е много упорито брей,горкото,много ли го сърби.
Много  Sad Сега гледам, че и по крачето се е обринал. Ама поне го научихме като го сърби да идва да го мажем с кремче вместо да се чеше и сега почти няма рани от драпане.

# 275
  Hug за Ники. КСИ, нищо не разбирам,ама що не пробвате и при някой билкар, някакви отвари, мазила да направи? Вече и аз се чудя... newsm78
 А за татковците не мога да кажа, че това се случва само в Европата. Когато съм била в Морката събота и неделя само татковци има. Незнам случайност или не.
 Сладка Ирааа( каза Вас Heart Eyes)!
Бодил, напълно си права за портите и вратите. И аз се радвам, че почти на майтап преди 10 години станахме гаджета с най-добрия ми приятел. Имаше много "газарски" лекета около мен. Добре че и двамата избрахме старото и познатото(но никога няма гаранция според мен) Peace Понякога се чудя как ме търпи и се възхищавам на родителите му за възпитанието му Blush Grinning

# 276
  • На морето!
Рени, записа ли Мая за някоя ясла? Тази година местата щели да бъдат ограничени в яслата на Симеон и Валери, предполагам там си я записала. Може би е добре да обясниш на директорката как стоят нещата, за да ти осигури предимство- много е разбрана и със сигурност ще помогне дори и по-рано да приемат Мая  Hug

# 277
smiled, винаги ти се радвам, с каква обич говориш за свекърва ти и свекър ти!  Hug Хубаво е, като вижда човек, че има толкова добри хора!

КСИ, едно голямо гуш от мен първо за теб и после за Ники!  Hug Милите ни дечица!

Ние вчера проспахме празниците. Мислихме да пием по чаша винце на свещи, дребсъна като заспи, но взехме, че заспахме преди нея.  Mr. Green Май ще ни стане семейна традиция да го празнуваме на 15 за трета поредна година(ако и днес не заспим естествено Blush).
Сега отиваме на гости при мама. Мила от сутринта е заповтаряла "баба, кака...баба, кака..."

Хубав и мързелив ден от мен!  Hug

# 278
  • На морето!
Ние пък преди малко си взехме детенце от свекърва ми. Беше на бабино турне този уикенд, а ние празнувахме от петък до днес  Mr. Green
Мързелив ден и от мен, при нас вали сняг и явно цял ден ще сме си вкъщи.

# 279
аз толкова бири изпих на 13ти вечерта, че определено посрещнах трифон зарезан Mr. Green Crazy бодилче Hug ходихме с компания в една кръчма, дето към всяка маса има дървено бидонче сам да си наливаш бира уоуууу Crazy

джули, да те питам, или някой друг- п реинсталирах тъпия биесплейър и пак са ми йероглифи субтитрите, тъкмо го бях оправила преди да се наложи да го преинсталирам, и сега не си спомням как го оправих ooooh! ooooh! ooooh! а колко госип гърл ме чакат Crazy и 2 нови на анатомията на грей Crossing Arms

# 280
аз толкова бири изпих на 13ти вечерта, че определено посрещнах трифон зарезан Mr. Green Crazy бодилче Hug ходихме с компания в една кръчма, дето към всяка маса има дървено бидонче сам да си наливаш бира уоуууу Crazy

джули, да те питам, или някой друг- п реинсталирах тъпия биесплейър и пак са ми йероглифи субтитрите, тъкмо го бях оправила преди да се наложи да го преинсталирам, и сега не си спомням как го оправих ooooh! ooooh! ooooh! а колко госип гърл ме чакат Crazy и 2 нови на анатомията на грей Crossing Arms

Там, от където му задаваш кои ще са субтитрите трябва да видиш кой е фонт-а. И да ги смениш с кирилишки - Ариел, приемрно.

Ирина, католичка съм, да.
Не знам какво приемат като ерес. Католиците, обаче, не ги приемат така. Но пък съм била кума в православна църква, значи не са ме взели чак за такава еретичка. Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 15:07 от Julie

# 281
ами ариел е, и cyrilic маркирано Rolling Eyes

# 282
ами ариел е, и cyrilic маркирано Rolling Eyes

Пиша лс

# 283
Е, сега да не помислите, че денощно се целуваме и около нас хвърчат рози (понякога хвърчат чорапи, пръснати на супер неподходящи места) Mr. GreenНо всичко е в рамките на нормалното. А и има толкова много компоненти за понякога лошото настроение-ПМС, неодспали родители...световната криза и т.н.
 п.с. Шило в торба стои ли, та пак да се изкажа за католиците, да не би да съм обидила. ЗА мен не са секта. Допирна религия според мен е с православието. Просто вечра съм прозвучала неправилно може би. Peace Hug
 и още един п.с Mr. Green
Трябва да се измисли нещо като курс,тест(едногодишен) за бъдещи родители. Да се пресъздават условия(виртуални примерно) на семейство с две и повече деца и цялата ситуация както е в действителност. И всеки да прецени аджеба, аз готов ли съм  да създавам дом и деца с този човек и изобщо:thinking: Hug

# 284
smiled_, споко бе човек. Как ще се обидя на такова нещо, пошегувах се просто. Естествено, че е допирна религия с православието, та нали в един Бог вярват.  Simple Smile

Аз съм случила на мъж (сега ако го прочете ще се надуе като балон). Е, разбира се има си трески за дялане, но е страшно отговорен, домошар е, помага (ама като помрънкам повече). Мрънках за миенето на чинии, мрънках, мрънках докато не се нави да купим миялна. Казал ми е поне една година да не мрънкам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт