Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се празнува Свети Валентин в Израел?
Какво е мнението на хората във форума за празника Свети Валентин?
Какви са мненията за изучаването на иврит в Израел?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се празнува Свети Валентин в Израел?
В Израел Свети Валентин се отбелязва по-скромно, като някои заведения украсяват с балони и предлагат празнично меню за влюбени. Магазините за сувенири и аксесоари за дома предлагат различни оригинални подаръци, като формички за пържен яйца във формата на сърце, кутии във формата на сърце за сладки лакомства и други подобни идеи за подаръци.
-
Какво е мнението на хората във форума за празника Свети Валентин?
Въпреки че Свети Валентин е католически празник, много участници във форума изразяват интерес към него и споделят своите планове за празнуването му. Някои от тях признават, че не са особено романтични, но все пак планират да прекарат качествено време с партньора си и да отпразнуват празника. От друга страна, има и потребители, които не празнуват Свети Валентин, защото не се смятат за романтични по природа и не харесват символиката на празника.
-
Какви са мненията за изучаването на иврит в Израел?
Участниците във форума изразяват положителни мнения за изучаването на иврит в Израел. Те смятат, че обучението по иврит е интегрирано с изучаването на всичко, свързано с Израел. Освен това те споделят история за приятелка, която се е преместила в Израел на 8-годишна възраст и чрез пеене е преодоляла акцента си, за да избегне подигравките от страна на децата.
-
Какви са идеите за подаръци за учителката по повод рождения й ден?
-
Какви са ползите от пазаруването от израелски сайт за бяла техника?
! Няма как да са олим- те са родени тук. Вие ако решите да се върнете ще сте тушавим хозрим.
. Разсъждавам си "на глас"...
От Министерствата в Холон и аз съм с добри впечатления (и Пним и Клита ми бяха там
(мъчно ми е, че те ще сформират новото правителство, както се очаква за сега).
Благодаря ви, момичета, сигурна съм, че и на други ще е полезно да прочетат през какво минавате

В някои заведения украсяват с балони, предлагат празнично меню за влюбени - но това трябва да го видите в самия ден като излизате
Миналата година и двата празника на любовта празнувахме в Cafe Cafe. Подаръци можеш да намериш в
אותך

После се чуди такъв
....Защо демек една дума вече като е заета от един език друг език я използва .Няма ли някакво си правило да не се повтарят думите в езиците 
, а ако си пуснала някакви снимки съм пропуснала