103 омайни тайни-или как да побългарим арабите

• 25 347
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро-усмихнат петък на всички ви
а да не  забравя-отново ме трогнахте с пожеланията си-сладки,романтични и искрени Hug
много хубаво хип-хоп пожелание за следване на правия път,ЗА ВАЖНОСТТА НА МАЛКИТЕ НЕЩА...сМИСЪЛЪТ Е-ПЪТУВАЙКИ ПО СВОЯТА Пътека,да не подминаваме малките неща-да не оставаме безучастни...хип-хоп ,но вместо с цинизми ,е изпълнен с думи,които да провокират желанието на тийнеджърите за следване на правия път  bouquet....
...вдигайте боклука от пътеката,съберете стъклата по път за училище, усмихвайте се,пускайте монета в кутийката(садака),слушайте майките си,помогнете на братчето си да облече пуловера си Naughty,...и т.н.-довечера ,ако не ме слуша Мохаммед,може и да го стресна,като му пусна изпълнението на това парче   Laughing
Теди-значи така се информираш-ще го преглеждам и аз този Палестиниън таймс...иначе децата не им даваме да гледат тв повече от час-много ли сме лоши newsm78-но час тв,час компютър-и то станало време за лягане Mr. Green                                                                                                                

# 181
Здравейте,
с риск да се повторя, ще ви помоля за малко инфо (или линк към инфо) за Дубай, че сме в голяма чуденка сега, а на мен ми е интересно да чуя мнението на хора, вече живеещи там (как са цените на храните и наемите ; има ли уреден обществен транспорт и също така как са организирани училищата;  има ли френски, понеже сме от 5години във Франция...)
Предварително ви БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 182
Здравей, isave  Hug
Ахлян уасахлян в нашата темичка   bouquet
Аз съм живяла доста години в Дубай, но от 3 съм си в Бг. Ще се опитам да ти дам инфо, но най -добре се порови из нета за по-актуална информация. Със сигурност има френски у-ща. Вече трябва на място да си прецениш кое да предпочетеш, тъй като в някои преподават ливанки, в други французойки. Наемите все още са височки. Дано в офертата на мъжа ти да е включена удобна квартира, най-добре вила  Grinning Общественият транспорт не го препоръчвам. Аз за близо 8г. никога не съм се качвала на автобус там, но таксита съм ползвала. Най-добре е със собствена кола.
На мен много ми харесват емирствата, защото хората са много приятелски настроени и гостоприемни. Има много места за развлечение - супер клубове и ресторанти, мол-ове, кина, паркове, море и т.н.  Grinning Е, има и лоши страни - различни навлеци и досадници, но полицията си знае как да се оправя с тях.
Прочети и www.gulfnews.com - местен вестник на английски език. Ще получиш много полезна информация от там.
Ако има нещо - питай  Hug. Дано и други се включат с още полезна информация.

# 183
  • по пътеката
лили, помагай с инфо на моми4ето! нали си в дубай! я пусни един списък на цените, ще ми е интересно и на мене! актуални шоп новини винаги ме интересуват! и останалите неща ,транспорт, у4илища, наеми за едно апарт, малка  къщурка, колите как вървят, да сме в крак с икономиката!
деси, искам и аз да 4уя това пар4е, ама нямам в момента  прокси,!компа досега го 4истих, едни 4ервеи, едни шпиони и троянци! дано тръгне и аз оби4ам този жанр! особено френско-арабските пар4ета , но ми е  любопитно!
дуа, от мене съЩо 4естита годишнина! винаги заедно както и досега!

# 184
Привет момичета  Hug Нямам много време напоследък, пуста работа, а и с арабския изоставам  Confused

Поздравявам Дуа и всички които са имали поводи за празнуване наскоро!

isave, в случай че не го знаеш доста практическа информация може да намериш тук:

http://www.bulgariansinuae.com/news.php

Това е форум, където пишат хора, които живеят в момента там, или имат желание да живеят, ако не намериш конкретно отговор на твоите въпроси, ако се регистрираш може да пуснеш запитване за това, което те интересува.

# 185
Привет моми4ета

isave
http://www.moeya.ae/schools/index.asp?Page=1&language=Englis … ch_emirate=Zone_4тук има много  у4илища в Дубаи,ако се спреш на някое от тях,после потърси уеб страницата му в Google-a Simple Smile
Има френски у4илища не се притесняваи,на моита приятелка детето е в такова,но утре ще ти дам по-подробна информация за цени и т.н.
http://www.propertyfinder.ae/?utm_source=google&utm_medium=p … m_campaign=uaegen-тук  можеш да потърсиш къща/апартамент под наем.о4аква се наемите да паднат още в на4алото на лятото.

Поздрави и лека ве4ер

# 186
Миле, привет  Hug Hug
Как са малките? Добре, че се появи и ти да дадеш инфо  Hug.
Моля те включвай се по-често  Hug
Ани , и ти  Hug!
Лека вечер   bouquet !

# 187
дуа честита годишнина и от мен.пожелавам ви бъдете си за всичко необходими,
дори в житейските прости неща.
Само така през  годините трудни
ще покорите света.

Не искайте един от друг неща невъзможни,
достатъчна е и една дума добра.
Изживейте заедно всички минути тревожни
до мига,когато ще сте с посребрена коса.

Нека очите Ви в една посока да гледат,
а ръцете да милват послушни деца.
Нозете Ви една пътека да следват
пътеката на радостта!Разбирателството между двама души, прави живота по-лесен! Любовта между двама души, прави живота по-красив! Щастието на двама души, се гради когато живота е лесен и красив! За това от сърце ви желая, семейният ви живот да бъде изпълнен с много, много щастие, на което да се радвате много дълги години!

БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ! 

# 188
здравейте момичета,
иман, млн, анисим, благодаря ви много, че ми отговорихте   bouquet
сега сядам да чета по-внимателно сайтовете
целувки

# 189
миленка добре дошла отново  Hug,дано да не е само моментна поява.Хая много е пораснала Heart Eyes

рени-да знаеш някой ден ще ти събера пожеланията и ще ги издам в книга-със сигурност ще има голям успех  bouquet

някой знае ли къде е Невена newsm78 newsm78 newsm78

# 190
Добро утро, арабелки   bouquet

Сервирам ви кафенцето и тръгвам на път  newsm01

Деси, песничката е супер  Hug Аз харесвам много и Outlandish - песента им I'm callin' U е посветена на Аллах и беше #1 в световните класации доста време. Любимата на Тарик е  Grinning Има и други групи с хубави, дълбоки текстове.

Весел уикенд на всички!

# 191
  • Varna

Честит Свети Валентин Шехеразадкииии Hug
Иманче на добър път Hug и благодаря за кафенцеееее Hug

# 192
Здравейте,много модерна кафе машина,красота Heart Eyes

Виждам,че сте помогнали на гостенката с училището,наистина френските училища са едно от най-скъпите,имат транспорт ествено,мин.година откриха ново училище в Джумейра,арабският обаче е задъжителен,както във всички училища в Емирствата.

Много почитателки на рапа се оказахте Crazyнякак не мога да си представя една майка да рапира ,ма щом ви харесва Party:рапърите с дишдаши на мен са ми смешни,като добавим и един френски акцент   Laughing Виждам,че текстовете им носят специални послания,поезия на реалноста бих я нарекла.

Ето любимата ми песен,друго не искам да слушам  Wink,наслаждавайте се:

http://www.youtube.com/watch?v=JCtKZrR75Z0

Добрата новина около Дубай е,че вече паднаха наемите с 30%,а лошата е,че безработицата расте ли расте..но и тука както Дезърт беше забелязала за Варна,хората все така се забавляват,не всички са зле заради кризата,трафика вчера беше на лице.Петък и събота са почивните дни тука.
Гледам в един местен сайт за чужденци работещи в Дубай:разпродават си движимото имущество:по 3 плазмени тв-та,кучета,котки,6 дивана и т.н купували,купували,сега се прибират на острова,тука вече не им изнася.

Марси-кой ти праща троянци,а GrinningИ аз съм с нова програма и едвам пиша значи,как е времето при вас?Като кажеш,че е лошо и при нас става,само,че тука снежец няма начин да завали

Тия дни има пясъчни бури,лятото лепкава жега,зимата прашно..
Вече тестват и по главните пътища метрото,септември уж ще го пускат,ще видим

още един сайт,за Дубай:
http://dubaiforvisitors.com/
извинавам се правописните,издразних се докато напиша този пост:не си инсталирвайте новия Windows ужасен е!!!

# 193
Сабах Ал Кхейр!  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!   bouquet

Иман лек път!  Hug

Лили Сега слушам Нашиида. Много ми хареса!  Heart Eyes Шукран!
Със сириеца днеска ще се видим. Той тоя сириец половин турчин.  Crazy  ooooh! Ще си взема и тефтерчето да упражнявам с него,  наученото от муаллимите.  Simple Smile Сега пак какъв спор ще падне - "научи го в сирийския акцент"...."не искам сирийския, кажи ми го и на ливанския и другите" .... "не, ще научиш сирийясия, той е най-правилен и най-хубаво звучащ" .... "стига с тази Сирия, та Сирия...не искам нищо сирийско.... " и така с инатене (най-вече от моя страна) и спорене ще се разберем...такова е нашето комуникиране. Mr. Green

# 194
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
 БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ !

Миленка  Hug  Heart Eyes

Иман лек път  Hug и мерси за кафенцето.

Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт