А английски няма ли да учим?

• 148 831
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Според мен пишат само тези двете госпожици, чудя се дали да не им дам някои от нещата, които превеждам всеки ден, за да видим как ще се справят.

# 166
Абе не знам,ама чааак пък толкова като го правят на въпрос  ooooh!  Баси,случва се човек да се обърка в бързината...ама те вечееее...то подигравки,то чудо  Tired  Сигурно те са супер-мега-ултра професионалистки  supermama afwitch

# 167
Момичета, да не си пълним хубавата темичка с глупости. На който му харасва тук е добре дошъл, на който не му харасва да иде в Клюкарника и да си пише...колкото си иска. Не виждам смисъл да им обръщаме внимание. ooooh!

# 168
Вярно, че ако бях си проверила написаното, нямаше да се стигне до тук, ами дайте наистина да не се занимаваме с глупости, момичета.

# 169
# 170
  • в шоки-land
..... ами дайте наистина да не се занимаваме с глупости, момичета.
newsm10 smile3501

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 16:11 от amei

# 171
# 172
Въобще не им обръщайте внимания на тези двете!!!  Peace        Виждам, че само си запълват времето с клюки, като са толкова добре с английския, защото тук не дойдат и не се покажат, да предоставят някой урок, упражнение да обяснят, пък да видим за какво стават, а ?! То най-лесно да се смееш и иронираш другите  ooooh!
gitadam , продължавай в същия дух, и хич да не ти пука, онези какво пишат в Клюкарника  Hug

# 173
# 174
Скъсах се от упражнения  #Crazy   Crazy

# 175
Споко.Ще си починете.Аз другата седмица няма да съм на линия, защото съм в отпуск.

# 176
Момичета вижте какво намерих, докато четях в подфорума за италиански език - може и там да се упражняваме, учим и коментираме тук - http://www.livemocha.com/

# 177
Момичета,и аз ще се запиша! Hug
Аз доста неща знам,но ми е трудно да ги сглобя в изречения! Rolling Eyes

# 178
Good morning  smile3507
Kак е днес хавата,мммм?
gitadam,ама това не е успокоително,че няма да те има цяла седмица...ще се отпуснем така  Laughing
Искам да попитам как се превеждат на английски следните изречения:

1.Защо не се обадиш по телефона на брат ми?
2.А той къде живее?
3.Не е ли твърде рано?
4.Съвсем не е така.
5.Тя изглежда по-стара отколкото е.
6.Мога ли да я погледна?

# 179
1. Why don't you call my brother?
2. And where does he live?
3. It isn't too early, is it?
4. It is not so early.
5. She looks older that she really is.
4. Can I have a look at it

Може ли само да ми конкретизираш какво е това ТЯ, защото ако е жена - ще се използва she, но ако е предмет - трябва да е it. Hug
предлагам изпита да е в седмицата като се върна, до края на седмицата може да дам още някои неща, които да учите докато ме няма, защото до 24.02 има много време.

Общи условия

Активация на акаунт