Открит е магазин на немската верига dm във Видин

• 23 967
  • 114
  •   1
Отговори
# 45
момичета, да ви препоръчам още една тяхна серия - с мечоците, детска

дъщеря ми им е голяма фенка, все излизаме с някое мече от магазина Joy

# 46
В Ямбол вече има козметика на Balea в  DM, който се намира в Мола. Наистина цените са ниски. За 6 лв. си взех душ гел, две маски за лице и два дезодоранта против изпотяване.

# 47
  • Пловдив
Момичета, някой може ли да пусен снимчица на маските за лице, че аз не се сещам.  newsm78
Вече няколко човека ги хвалят, да взема да си взема и аз.  Mr. Green

# 48
# 49
  • Пловдив
Мерси, сега се сещам вече!  bouquet

# 50
  • Пловдив
Момичета.... искам да попитам от кои продукти за коса сте доволни на тази марка dm? Шампоани, маски, пяни, .... ако сте пробвали моля споделете!

# 51
Купих си от тяхните балсами - не ми харесаха!

# 52
Имат едни шампоани Реел, хубави са  Peace

# 53
преди няколко дни бях в магазина им във Видин, ето някой неща с марката dm, които си купих и вече изпробвах Blush Mr. Green
купих си лосион за тяло с мед и мляго  400 мл - за 2,49 - страхотен аромат,Balea
мляко за тяло за суха кожа 500 мл за 2,39,Balea
паста за зъби 125мл за 1,49, dontodent
салфетки трипластови едноцветни, меки 30бр за 1,25, Profissimo
веро 500мл за 1,29, Denk mit
шампоан за обем- още не съм го ползвала 300мл за1,39,Balea
лакочестител 125мл за 1,19 на марката ebelin
и превръзки ежедневни нормал  50 бр за 2,29,Jessa, и с алое 50 броя за 2,69,Jessa
и превръзки с алое вера ултра 16 броя за 2,49 - не съм ги ползвала ощеJessa

скоро няма да ходя във Видин Thinking, затова нека като разберете кога и къде ще се открива магазина им във Варна да го споделите тук Laughing

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 10:51 от mimi P27

# 54
Аз засега съм доволна от бебешките каши и памперси с марката babylove. Друго не съм пробвала  Wink

# 55
скоро няма да ходя във Видин Thinking, затова нека като разберете кога и къде ще се открива магазина им във Варна да го споделите тук Laughing
За Варна планират да се открие в следващия мол, който и да е той. Няма да е много скоро. Може и в Добрич да пткрият преди Варна

# 56
мен и Добрич ме устройва като място Wink

# 57
За Варна планират да се открие в следващия мол, който и да е той. Няма да е много скоро. Може и в Добрич да пткрият преди Варна

А в съществуващите молове няма ли свободни обекти  newsm78

# 58
и в двата Мола съм виждала свободни магазини, но защо няма DM не мога да си обясня newsm78

# 59
Така като  чета  Плевен  пак  го  няма  за  съжаление

Общи условия

Активация на акаунт