Януарчета малки лудуват, общ Рожден Ден ще празнуват

• 11 698
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Вале, какво става с баща ти ?   Shocked
Егати любопитството, егати...   Embarassed

# 226
  • Варна
Момичета, невероятни сте, шапка ви свалям за стихоплетстването  smile3501!

Вале , честит имен ден  bouquet! Дано с баща ти всичко е наред, стискаме палци Praynig! И не се чувствай виновна  Hug!
Слънчи, а с твоя баща как се развиват нещата? Стискаме палци и за него Praynig!
Аз да взема да се обадя на моя баща да го питам как е, че нещо се притесних Rolling Eyes!

Ние продължаваме да борим температурата и вируса Tired. Благодаря на всички за пожеланията за оздравяване Hug!

# 227
Здравей те,мами и от мен.  bouquetНека и аз се включа към вас.Ох,това гърне ни е голям проблем изобщо не и ска да сяда и не знам как да се излъжем да седнем.А искам да я свикна утре като се затопли да я слагам по малко.Някой ако е имал нашият проблем нека сподели как сее оправил.А за лъжичката ползваме все още пластмасова,но и с метална съм я хранела.Доколкото за количките и аз искам столче,но не съм решила какво да е.Е,това е за сега лека вечер ви пожелавам.

# 228
  • Варна
Момичета, извинявам се предварително ако някой се засегне, обаче как очаквате от дете, което сега е проходило, открило е света, всичко му е много интересно, да седи мирно на някакво си гърне, без да знае за какво го слагат там, без да може и да го разбере? Изключвам тези, които са научени от по-малки бебета. Точно на тази възраст година-година и половина ми се вижда абсолютно безсмислено, още повече пък майките да се ядосват за това  Peace

Гаде, дано с баща ти всичко е наред  Praynig

# 229
Подкрепям Алекс. Не ги мъчете децата, ако не искат. Няма ненаучено, на всяко ще му дойде времето. Разбирам мераците ви да научите децата да ходят на гърне (особенно на тези с по едно дете, щото тези с две май не бързаме Laughing), но не всички деца са готови за това в тази възраст. Мое лично мнение е че ако не искат сега е най-подходящо между 1,5 - 2. тогаваможе като на игра да ги баламосаш и да им стане интересно. А според колкото по-натискаш детето, толкова по-трудно става и има доста инциденти до по-късна възраст. Моят скромен опит с Маги. пробвах се на около 14-15 месеца, но тя не прояви интерес, а и мен ме домързя. После лятото на 18 месеца ходи по голо дупе и напикани гащи, но в крайна сметка неможахме да махнем памперса. После на 2 година сама искаше и махнах памперса за много кратко време и да не казвам голяма дума, но инциденти не е имала от тогава.
veihaivei супер си и ти, дори ника ти звучи някак поетично Grinning

# 230
Охоооо и рими тука си редите,
а аз пак се включвам по нощите,
купонът вече е замрял и е тихо тука-
пак изпуснах веселбата и сега самичка кукам.
Вале, честит ти празник и от мен,
почерпката я бива, кат за имен ден.
За баща ти стискам палци здраво
и дано да се възстанови и оправи.

За гърнето да си кажа направо
няма да ни бъде скоро-
Яната го гледа с отвращение
и за лятото отлагам бойното кръщение.

С лъжици ядем, но по-големи,
че с малките имаме проблеми.
Без значение пластмасови или обикновени-
както казах: важното е да са големи.

И като чета за вашите дечица
се червя като ощипана девица.
Мойто нищо не ми носи по команда,
а само ако е на далавера- не дава тя аванта.
"Дай Яни телефона, дистанционното, кърпите"
тц, не дава и пита си тя ушите.
Трябва тя да е на кеф, ама здраво,
после си пляска с ръце и си казва брАВО.

# 231
Ехеее, страшни сте всички бе - Валето, veihaivei, Ane, Джулка и Тед, бравос на всички  bouquet! Големи таланти има тук  bouquet
Напълно подкрепям Алекс за гърнето, всичко с времето си Peace
Вале, Слънчи, дано всичко е наред с татковците Praynig

# 232
Момичета вкъщи всички изпозаспаха и аз пак на компютъра.
Днес май всички са поетично настроени. newsm78 Аз пък стихове не мога да пиша Crossing Arms
Както обещах сложих снимки на Тео в албучето с днешната странна прическа и снимки с нашите опити на гърне, да не мислите че само си приказвам че се пробваме. Laughing Laughing Laughing
Вале, дано баща ти е добре. Praynig
На гърнето ние седим само дето още не ни е ясно че там се ака. Абе аз съм решила да го уча пък той когато тогава не ми е фикс идея. Ама пък и опити да не правя newsm78 newsm78

# 233
ПАк съм аз.
Извинявам се,че се намесвам пак ,но понеже ви чета редовно,та си спомям ,че имаше мама ,фен на съпругите. Сега гледах последния епизод от този сезон и...защо Сюзън има нов мъж? Естествено на лични може да ми отговорите. Да не развалям изненадата на другите мами.
И, за да не е съвсем спам-честито на всички проходили. Честит имен ден и на именичката.
МАрия все още не ходи,макар ,че напоследък се опитва да се пуска по малко,но бързо я хваща страх. Станала е много палава и не се спира изобщо. Започнах да й взимам и кухня,която тя за сега поне харесва,но ми прави впечатление ,че огладнява по-бързо.
Като ,че не се наяжда с нея.
Това е от нас.
П.С. Ако сте ни забравили Wink
Мария разглежда снимките си.МНого се харесва как е излязла Whistling

# 234
Аааа, аз съм, аз съм фенката на съпругите и откачих, като видях, че Сюзън има нов мъж....
Някоя от по-запознатите мами само да ни светне, ама да не ни разказва с подробности, моля...
Малеее, много е голямо твоето момиченце...
Браво, а на мен все ми се струва, че моя е малчо...  Thinking
И да ви се оплача от него - скъса ми единия синджир....
Отдавна ги е задърпал той, ама най-накрая прекали с дърпането и единия не издържа...
Егати, яд ме е...
  Crossing Arms

# 235
Фенки...ще разберете това в първата серия на 5ти сезон Mr. Green
И то не веднага, в това е тръпката.
Още ли искате да знаете? Simple Smile

# 236
А, не...
Фили, благодаря ти и за това инфо....    bouquet
Щом ще разберем, ще чакаме...
Важното е да не е след 20 серии...
Щом е скоро - няма проблем... 
Wink

П.С. Сега се усетих, че те пък кой знае кога ще го излъчат тези по БТВ...
Еееегати...  Twisted Evil
Нищо, аз пък съм инат и ще си чакам...
  Crossing Arms

П.С. 2 Луси, малкият е страшен сладур...
Много ми прилича на теб на тази снимка...

# 237
Ей, поетесите, уникални сте   bouquet Направо без думи останах  Hug
Вале, Слънчи - стискаме палци за татковците Ви, дано всичко е наред и бързо да се оправят  Hug
Напълно подкрепям Алекс и Невенски за гърнетата  Peace Ако детенце не е готово, няма смисъл да се насилва  Peace
Маги  - много ти е сладък Тео Hug

Ето го моето гардже днес след баня:  Mr. Green Снимката е линк Simple Smile

# 238
Вале, стискам палци с баща ти всичко да е наред Hug

Теди, ама и ти уби рибата с тоя дълъг стих Party
Съпругите ме разбиха тази вечер, страшен финал...Нямам търпение да гледам следващия сезон. Чудя се дали да го тегля от нета, или да го чакам по телевизията newsm78 Ама не знам, как ще ми остава време, като сега почва и Бягство от затвора Crazy Ще ги карам един по един bowuu
За гърнето-подкрепям Алекс, няма никой, който да е останал ненаучен, просто още не е дошъл момента.

# 239
Джул, не се чака много, още в следващата серия се разбира Grinning
Ама ако чакаш на бТВ за тая следваща серия... Whistling
Тегли и гледай, голяма краста, аз вече 7ма серия захванах, големи катаклизми има и още по-големи се очертават Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт