Януарчета малки лудуват, общ Рожден Ден ще празнуват

• 11 697
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Вале,честит имен ден.Да си жива и здрава. newsm51Стискам палци всичко с баща ти да е наред. Praynig

Еха тук сме имали големи поетеси - Валето, veihaivei, Ane, Джулка и Тед, браво на вас.  bouquetОправихте ми лошото настроение. Hug

Алекс,Невенска много сте прави за гърнето.Аз и затова като видя,че Илия плаче като го слагам на гърнето или се дърпа и не иска да седне не го мъча.Вече лятото по-сериозно ще почна да го уча.

# 241
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Най-сетне и аз да се запиша  Simple Smile. Едва успявам да ви чета напоследък, че малката фурия не ме оставя да стигна до компютъра .
Първо да честитя на всички , които са имали повод. Валя , честит имен ден!  bouquet
На поетесите казвам "браво ". Направо сте страшни , момичета!
По обсъжданите теми да се изкажа - гърне имаме , но не ползваме . Дори и за секунди не сяда на него. просто идея нямам как ще се оправяме напролет като трябва да се учим по-сериодно.
Лъжичка отдавна ползваме метална.
Количка имаме и ние Маг Ингланд . С нея избутахме зимата , но вече метнахме лятната - Джордани като на Ханна , но оранжева. Имаме и колело - триколка.
Иначе Ива вече не върви , а тича. Навън почти не пада , слава богу, но пък иска да върви в посока , която сама си е избрала. Обикаля кварталния парк съвсем сама - хваща си някоя посока и аз трябва само да я следвам. Умения откривам нови всеки ден - носи предмети разни, бърши си устата , от няколко дни е усвоила лъскане на обувки и това сега й е най-интересното занимание . Само да види вратата към коридора отворена и е наредена край обувките. Успява да се занимава сама , но само с неща , различни от играчки. Все така си е капризна в яденето , но аз като че ли й свикнах и вече не се вързвам толкова .Както се казва - който ял , ял Simple Smile.
Това в общи линии около нас. Пак се изпуснах с писането , но така е като не пиша редовно  Simple Smile

# 242
Ама това с новия мъж на Сюзън не беше ли последната серия на сезона? После в първата на следващия сезон става ясно донякъде какво се е случило.... А после както казва Фил такива драми и катаклизми, че .. сега всеки ден дебна за 14-та серия от последния сезон в нета..  Mr. Green И сега ако кажа още веднъж "и после" и сигурно ще ме разпънете на стената и ще дадете команда:"ОГЪН!!" Joy

Монд, добра чистница си имате у дома.  Hug Яни само си бърше устата като набара влажни кърпички или салфетки. Обувките ги вади от шкафа и им хапе връзките  Crazy

# 243
На поетесите  БРАВО   smile3508 Направо ме изумихте , колко бързо ги сътворихте  Shocked

Дега , изплаши ме и мен твоя разказ .Какъв размер  ти е леглото ? Колко е висока решетката ? Олееееееее  и мойта сладурка все стърчи и гледа през решетката и ръцете си подава и незнам ... ooooh!

# 244
сега нещо и от мен ..рано рано сабахлям Wink))))
това съм го писала в 7-ти или 8-ми клас не мога точно да кажа..
Капка стъкленна сълза,
бавно се стича по моята буза
как можа да ми се случи това
да докосна с пръсти ревността

Бях си обещала да не обичам
и "любов моя" никого да не наричам
сълзи за никой никога да не пророня
и любовтта от мене да прогоня.

Но не, тя във мене се е скрила
тихо, кротко от панти века се е спотаила
мълчи и чака удобен момент
на омразата да бъде еквивалент

Всеки убива това, което обича,
но отгоре някой наднича
и праща от време на време мисълтта,
че в живота има и доза тъга...

Не убивай това, което притежаваш
и никога недей да съжаляваш,
защото половинката до тебе
няма вечно да ти пада на колене!

лек и спорен ден дами Wink))))

# 245
Добро утро!
Наистина в първата се загатва и май във втората серия подробно се разказва за Сюзън, така че теглете и гледайте. Ако още някой иска бърз отговор да ми пише на лични. Аз съм на 4-ти епизод на 5-ти сезон, но кой знае кога ще го пуснат по БТВ.
Да ви се оплача, загубила съм на детенцето купона за утре за кухнята, днес мъжо ще ходи да се моли да му подпечатат нов, ами аз го бутнах в джоба на грейката и сега го няма, ама това ще ми е за урок.
Да ви питам, снощи гледах реклама на нови пелени, puffies, някой да има повече инфо, като цена, хубави ли са и т.н.?
Снощи Мърко ми измъкна прахосмукачката от ръцете, както беше включена и си чисти известно време, голяма страст му е, още малко и ще ми отпадне това задължение. smile3508
И понеже постоянно мъкне ту мойте чорапи, ту на баща си чехлите и държи да ги обуваме, и аз все повтарям чорапите и той от снощи вика " патапити ", повтяра го постоянно и е много сладко.
Вале, стискам палци! Hug
Ох, ама гадно време, няма грам надеждичка за слънце....

# 246
От дълго време аз не се разписвам,
И още по-рядко ви прелиствам
Но не мога да подмина безучастно
творчеството ваше, то е ясно
но ето някой тук до мене мрънка
и иска да излизаме навънка
и вика мама, тати, айде, дай
така че приоритетите се сменят май
от  все сърце на всички пожелаваме
здраве, щастие и вяра, на които да се уповаваме

# 247
  • София
МОйта дъщеря я е страх от прахосмукачката....що така незнам
Дано стане по-работа от майка си... Simple Smile
Какви са ви плановете за 14ти?

# 248
Джули-не е много голяма .Даже май си е дребничка Thinking. Все още сме си с манекенски размери.На снимките така изглежда. И аз като ви гледах по Нова твоя сладур ми изглеждаше вече момченце Hug. Което ме подсети-кога ще ви дават по К1?
Аз искам някой да ми пише и да ми каже защо така Sad. Толкова ми беше симпатичен предишния  й мъж Embarassed. НЯма да свалям за сега от нета.Заела съм се да дърпам Бейби Айнщаин. Но намерих много голям торент-13 ГБ и се сваля бавно и непрекъснато ми забива компа.
ЛЕк ден на всички.Ние отиваме да закусваме  chefbouquet

# 249

Какви са ви плановете за 14ти?

Моите са разходка с мъжа ми и Илия.Защо питаш да не би да има промяна в датата за роженния ден. Thinking

Честити ходещи крачета на Наталия,Теодор и Васко. ( вчера забравих да ги поздравя  Embarassed)

Илия заспива от няколко месеца гушнал една малка възглавничка,а пък в креватчето съм му оставила две плюшени играчки.

Честит рожден ден на DragosteAN.Да е жива и здрава,много щастлива майка и съпруга.
Тя отдавна не е писала,дано всичко наред с нея и Яна.

# 250
  • София
Не промяна няма,само искам да разбера как ще празнувате Simple Smile

# 251
И Емо го е страх от прахосмукачката, от голямата. щото имаме и една малка на батерии, от нея не го е страх, но и не е изявавал желание да чисти. обувките само ги разнася назад напред, като ги докопа. Монд, включвай се по-честичко!

Ели, какви са тези сериозни размисли в 7-8 клас? Wink много е готино стихотворението!

за 14-ти - на Емо братовчедка му става на годинка, та мислим да се почерпим (и с винце) за нейно (и наше) здраве.
Искам да й купя някакви готини (маркови) маратонки - някой знае ли къде се продават?

# 252
  • на плажа
 Ели, добре си се завърнала!
 Пипилота, защо не отскочиш до Принцес ( аутлета до ХИТ)? Там има маратончици адидас. Не знам какви са цените, но аз мисля от там да обзаведа Шош след 2-3 месеца.

# 253
Не промяна няма,само искам да разбера как ще празнувате Simple Smile
Ама то тогава е Св.Валентин,леле колко бавно зацепвам. EmbarassedОще не съм си изпила кафето затова ще ме извините.Значи тогава го връчваме на бабата за вечерта и ще ходим на кръчма,стига моя мъж да няма други планове.

# 254
  • В сънния Люлин, прибулен...
tedsan, ти си защитена от Юнеско, Уницеф и мн. други организации, никой никъде не може да те изправи, защото ще бъде съден за престъпления срещу човечеството, ама ти трябва да ги знаеш по-добре тия работи.

Ewito, аз мога да ти кажа няколко марки, които не рекламират, вкл. и инфо за качеството, защото ползваме едни от тях, както и за Сэфия от къде, по колко.

Общи условия

Активация на акаунт