My Toys - В света на играчките - 8 !

• 19 951
  • 372
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Искам да попитам дали и при някой от вас се е случвало  newsm78 . Като почна да слагам в кошницата нещата които искам и след 4-тия или 5-тия артикул повече не иска да ми зарежда кошницата, нито някой от разделите. Имали ограничение на брой артикули? или нещо аз неправя както трябва  newsm78
Ако на някой му се е случвало моля да ми каже как се справи с този проблем. Благодаря ви предварително  Hug   bouquet

# 122
Няма ограничения  , да не би проблема да е в компютъра , изчисти си кеша и пак пробвай.

# 123
когато пускаме порьчка от лаптопа на приятелката ми,винаги става така.от вкьщи не сьм имала проблеми.

и аз нямам обяснение,защо става така.ограничения няма  Peace

# 124
Общата поръчка е вече тръгнала. Все още е в Германия, но сигурно до края на седмицата ще е в София. Изпратих съобщение на всички с номера на пратката.

# 125
# 126
  • София
Аз се сблъсках с проблем, с кредитната карта, който немога да разбера защо се получава.
Картодържателя и поръчващия са едно и също лице, но не приема кредитната карта.
Мастеркарт , при това от години я употребваме за други пазарувания, включително в Европа.
Чудя се къде сме сбъркали при заявката на покупката.
Единственното по-особено, е че използваме код за намаление  - 10 евро(този за новорегистрирали се). Общата сума е 40 евро, която се получава след редукцията на сумата. Също, в неделя се пробвах да пусна поръчката, ако има значение!!!
Ако някой ми каже, защо  не продължава поръчката и не ми приема картата, ще му бъда  благодарна.
Ако има и често срещани грешки при поръчката, също би било полезно да прочета.

# 127
Аз пуснах вчера поръчка,нямаше проблем.Все още ,обаче,не съм получила потвърдителен мейл.

# 128
  • София
Възможно ли е  заради вида на играчката - лего конструктор в голяма кутия, да не ми приема поръчката.
Оформя фактура, минавам през полетата за кредитната карта и ми дава съобщение, че картата е enroled.

# 129
до кога е валидността на картата

# 130
  • София
До 03.2013.
Изписва ми, че има грешка,  creditcart enroled (U code).
Това е съобщението, накратко.
Кредитна карта е и  сме пазарувлаи с нея в Европа,  плащали сме хотели и т.н.
Нещо нехаресва в данните, но не казва къде  е проблема, а дава някакво стандартно съобщение.
Регистрацията и адреса са на картодържателя.... newsm78.
Ако не стане, ще търся майка, която пуска поръчка.
Аз се притеснявма, че играчката е в голяма кутия за конструктори и може да неискат да я доставят.
Някой поръчвал ли си е от "Лего-то" в големи кутии?

# 131
  • София
Искам да попитам дали и при някой от вас се е случвало  newsm78 . Като почна да слагам в кошницата нещата които искам и след 4-тия или 5-тия артикул повече не иска да ми зарежда кошницата, нито някой от разделите. Имали ограничение на брой артикули? или нещо аз неправя както трябва  newsm78
Ако на някой му се е случвало моля да ми каже как се справи с този проблем. Благодаря ви предварително  Hug   bouquet

При мен ставаше така. Копирай някъде реф. номера на всеки артикул (ако има дрешки внимавай да копираш реф. номер на желания от теб размер).
После влизаш си в акаунта, отиваш в кошницата (празна), има линк hier и като го натиснеш ти дава да зададеш номер на артикул и брой.   Hug Успех

natinat, лего в бокс поръчах няколко безпроблемно. Пристигна ни и столче за кола - не е проблема в размера със сигурност. За по едри неща (мебели и т.н. може да даде съобщение, че не се доставя международно, но легото не е от тях

# 132
  • София
Аз пуснах вчера поръчка,нямаше проблем.Все още ,обаче,не съм получила потвърдителен мейл.

ДесиХ2 и аз вчера сутринта пуснах поръчка и още нямам потвърдителен мейл, но това редовно ми се случва, като пусна уикенда поръчка, тази вечер или утре ще дойде мейл-а   Peace

Честита линийка и от мен  Hug

П.П. редактирам се, преди 20 минути ми е дошъл потвърдителен мейл  Peace

# 133
  • Варна.....
Момичета, има ли код за 10 % намаление за нови клиенти или само за 10 евро??

# 134
Момичета за поред път имам нужда от вас. Получих следното писмо, но с речника не мога да разбера точно какво искат. Моля, някоя от вас ако може да ми помогне в превода

GLS Paket Service wird das Paket in ca. 4-5 Werktagen ausliefern.

Eventuell nicht aufgeführte Artikel werden separat verschickt.

Wenn Sie Ihre Lieferung per Nachnahme erhalten, bitten wir Sie, sich vom Zusteller eine Quittung über den gezahlten Nachnahmebetrag ausstellen zu lassen.

Sie können die bestellte Ware innerhalb von 14 Tagen nach Erhalt ohne Angabe von Gründen zurückgeben. In diesem Falle erhalten Sie den vollen Kaufpreis zurückerstattet. Hiervon ausgenommen sind entsiegelte CDs/Software/Videos. Diese können nicht mehr von uns zurückgenommen werden. Im Übrigen richten sich die Gewährleistungsfristen nach denen des Herstellers, sofern diese von den gesetzlichen abweichen.

Wir wünschen Ihnen viel Freude mit den bestellten Artikeln.

Mit freundlichen Grüßen

Ihr myToys.de Kundenservice

Общи условия

Активация на акаунт