My Toys - В света на играчките - 8 !

• 19 981
  • 372
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Още един код отстъпка 5 евро за нови клиенти и поръчки над 25 евро, валиден до 31.03.2010 г.  Peace : AFN9APYWTMRH.

Ето и още един - за 10 евро, пак само за нови клиенти, но и поръчки над 30 евро, валиден до 31.05.2009 г.: EKCT4JXDW4NY.

# 61
отивам на детайли от линка, който е даден на първа страница за да проверя поръчката. Но не мога да открия такова нещо. Явно някъде бъркам.

# 62
  • София
отивам на детайли от линка, който е даден на първа страница за да проверя поръчката. Но не мога да открия такова нещо. Явно някъде бъркам.

Ако го няма, значи поръчката вече е подготвена за експедиране, т. е. заявена е на куриерите и вече не може да бъде сторнирана (пак е със статус, че ще бъде обработена).  Rolling Eyes

# 63
Ihr Auftrag ist spätestens in der Auftragsübersicht aufgeführt, sobald Sie eine automatische Bestätigung per E-Mail erhalten haben.
Eine Stornierung ist erst dann möglich.

Това ми излиза.

# 64
  • София
Аз го разбирам, че още не си получила автоматичния мейл отн. поръчката си, а сторнирането ще е възможно чак тогава.  Peace Най-добре обаче някой с по-добър немски от моя да се включи.  Rolling Eyes

# 65
Колко емейла се получават? Защото аз получих един и там са вписани нещата , които съм закупила.

# 66
  • София
Колко емейла се получават? Защото аз получих един и там са вписани нещата , които съм закупила.

Ами, аз съм получавала по два - този и един при експедирането с номер на товарителница.  newsm78

# 67
Благодаря ти мила за отзивчивостта. Ще видим какво ще стане. АЗ има писах. Дано успея да я спра, че голяма глупост направих. Благодаря!

# 68
Моля ви да ми помогнете отново. Писах им и те много бързо ми отговориха. Ето и писмото: С онлайн речник не ми стана много ясно за какво иде реч. Аз го разбирам, че мога да върна пратката когато куриера ми я донесе. Така ли е?
Sehr geehrte Frau Georgieva,

vielen Dank für Ihre E-Mail an myToys.de.

Nach Einsicht in unsere Datenbank müssen wir Ihnen leider mitteilen,
dass eine Stornierung Ihrer Bestellung nicht mehr möglich ist.
Der Bearbeitungsvorgang ist zu weit fortgeschritten.

Bitte verweigern Sie beim GLS-Boten die Annahme der Sendung.

Bei einer Annahmeverweigerung wird die Sendung automatisch an
uns zurückgeschickt, ohne dass Kosten für Sie entstehen.

Mit freundlichen Grüßen

Ihr myToys.de Kundenservice / Christian Burde

Bitte senden Sie bei einer Antwort die ursprüngliche Nachricht mit.
Wir können so Ihre Anfrage schneller beantworten.
Vielen Dank!

Unter http://www.myToys.de/meinkonto können Sie Ihre persönlichen Daten ändern,
Ihre Bestellungen einsehen oder, falls Sie Ware an uns zurücksenden möchten,
einen Retoureauftrag für den Hermes Versand aufgeben (nur innerhalb
Deutschlands). Jetzt neu: Sendungsverfolgung online !

P.S: Haben Sie schon einen Blick in unseren Kindermode-Shop
geworfen? Dort gibt's die aktuellsten Modehits fuer Kids!
http://www.myToys.de/Modehits

# 69
  • София
И аз го разбирам като тебе.  Peace Явно наистина вече са заявили куриера.  Rolling Eyes

# 70
Последно питам и няма да досаждам повече. Може ли да се откаже да се приеме пратката?
Сега прочетох- може. Извинявам се на всички!

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 16:55 от annabel83

# 71
  • София
Това вече не знам, както и как точно ще се отблокират парите в такъв случай.  Peace А какво точно е станало, ако не е тайна?  Hug

# 72
  • Асеновград
1http://74.125.43.102/translate_c?hl=bg&sl=de&tl=bg&u=http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start%3Bsid%3DlOWDjBszFJaDjFJL1IzghBo5O-GMghFMI5A%3D%3FProductSKU%3Dde_DE-1736118&prev=_t&usg=ALkJrhg1R8HjiArxEN-cz7vtDKfP_6eLYQ
2,http://74.125.43.102/translate_c?hl=bg&sl=de&tl=bg&u=http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start%3Bsid%3DlOWDjBszFJaDjFJL1IzghBo5O-GMghFMI5A%3D%3FProductSKU%3Dde_DE-1771102&prev=_t&usg=ALkJrhiNWY3z60dTR3EXIdAARD8C55tfqQ
Момичета днес си получих нещата, които IVI ми поръча Hug Hug Hug
Всичко е страхотно

# 73
  • Асеновград
Забравих да пиша имам и един пластелин също е много хубав.Дъщеря ми е много щастлива.
Стикерите са страхотни.

# 74
  • Стара Загора
Moмичета, ще ме извините, че пак ви занимавам, но не е за мен порьчката и много се притеснявам. Става вьпрос за това:

Според мен няма смисъл да правиш превод за толкова малка сума , откажи я и пак я пусни ...

Ihre Bestellung wurde storniert , това означава ли, че те самите са ми я сторнирали/поне аз така си го превеждам/  newsm78 Значи трябва само да им отговоря, че се отказвам и няма да направя превода, нали? Остава вьпроса, кога ще ми разблокират парите?  Thinking
Снощи с помоща на Гугал-преводача им писах "Ich bin nicht damit einverstanden", което трябваше да означава, че не сьм сьгласна да направя превод. Днес получавам това:
"Sehr geehrter Herr Yordanov,

vielen Dank für Ihre E-Mail an myToys.de.

Leider können wir die Ware nur per Vorkasse versenden und da Sie dies nicht wünschen, haben wir die Bestellung storniert.

Mit freundlichen Grüßen

Ihr myToys.de Kundenservice / Sarah Zobel

Bitte senden Sie bei einer Antwort die ursprüngliche Nachricht mit.
Wir können so Ihre Anfrage schneller beantworten.
Vielen Dank"

Преведох си го:
 Уважаеми г-н Йорданов,

Благодарим ви за вашата електронна поща до myToys.de.

За съжаление, ние можем да направят продукта просто изпрати предварително и тъй като не искате, ние имаме за отменена.

С уважение,

Вашият myToys.de за обслужване на клиенти / Сара Zobel

Моля, изпратете отговор на оригинала съобщение.
Ние можем да отговорим на Вашите заявка бързо.
Много благодаря

но нещо не ми е ясно. Нали те сами ми сторнираха порьчката, а сега това го разбирам, все едно те вече са ми пратили нещата и не мога да ги откажа.  newsm78 Или греша? Какво според вас искат да ми кажат?

Общи условия

Активация на акаунт