My Toys - В света на играчките - 8 !

• 19 943
  • 372
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
...От няколко дни съм хвърлила око и на тази количка на HAUCK, iveto_11 , благодаря за споделеното мнение  Hug  bouquet
Порьчвай смело, количката е много хубава. И аз я порьчах и вече 1 седмица я карам.  Peace

iveto_11 а имаш ли възможност да снимаш количката , виждам че си я взела за момченце ,но аз се зачудих дали да я поръчам , че има много цветенца по нея
И аз сьм я взела за момченце, това не са цветенца, а крьгчета.  Wink Според мен е унисекс.  Ако не ме изприварят, утре ще пусна снимки.  Peace

П.П. Сега видях, че са ми пратили поздравителна картичка за РД на големия, обаче са забравили да пратят и някое кодче, я за подарьк, я за намаление.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 22:16 от samimami

# 151
  • Sofia
Да побутна малко темичката, защото с този Некст направо изпадна от класацията  Mr. Green

И за да не е съвсем сапм, да кажа , че пуснах една поръчка по нощите и сега си  чакам потвърдителния имайл.

# 152
а аз чакам поръчка от миналия вторник, вчера е влязла в Бг
и още една от петък е на път- вече в Унгария  Flutter
ако някой е приритал- слона на Хасбро отново е наличен  Peace

# 153
  • София
Искам да си взема едно яке на Дизел, висока съм 163 и се чудя кои размер да взема 152 или 164  newsm78

# 154
  • София
Искам да си взема едно яке на Дизел, висока съм 163 и се чудя кои размер да взема 152 или 164  newsm78

164 см, като пак има вероятност да са ти къси ръкавите (детската номерация е малко по-тясна).  Peace

# 155
  • София

164 см, като пак има вероятност да са ти къси ръкавите (детската номерация е малко по-тясна).  Peace

Благодаря ти   bouquet

# 156
  • Sofia
Леле, на мен хич не ми беше по - тясна тази детска номерация, направо си ми беше голяма  Mr. Green
Но в този случай - 164 определено  Peace

# 157
# 158
  • София
И пак за премеждията с кредитните карти.
След като за пореден път вчера не ми прие Мастеркарт кредитната , помолих моя близка да се регистрира и да направи тя поръчката с дебитна Виза Електрон.
Веднага я лапна.
Тя, за да е по-ясен експеримента, се регистрира и също пробва с нейна кредитна  "мастеркарт". Абсолютно същото - отказва да регистрира картата. След това, като даде Виза Електрон - никакъв проблем.
Явно "мастеркард " на Уникредит Булбанк не е добре дошла в света на играчките  Rolling Eyes
Още не сме получили потвърдителен e-mail и ще оглеждам поръчката, че не видях никъде номера й.

# 159
  • София
natinat, номерът на поръчката се появява с получаването на мейла (т. е. един вид с обработването й).  Peace

# 160
  • Sofia
Човек да ви завиди,че може да пазарувате от детските номерации и тук и в Редута,хем качествено ,хем по-евтино от дамските Sad

# 161
http://www.mimito.snimka.bg/album.php?album_id=331878&pid=10494260

от тази блузка нататък е новата ми поръчка
джинсите на Мекс още съм в чуденка какво да ги правя, на Стефания са й абсолютно прилепнали, а са 92  ooooh! едвам се нацеди кюфтето
ако някой прояви желание- на 8,99 ги поръчах  Blush
по мои впечатления- Мекс са леко умалени дори някой неща, ето блузи 92 идеално й пасват, докато на другите марки ще може чак на есен да ги носи
иначе съм доволна от нещата  Hug Peace

# 162
  • гр.Варна

Явно "мастеркард " на Уникредит Булбанк не е добре дошла в света на играчките  Rolling Eyes

Ето,това проучвах преди време,като ви помолих да споделите с кои карти не става.
Нямам обяснение,но вече има 5 случая и те са с Мастър кард на  Уникредит Булбанк...
На всичкото отгоре в картовия център не може да ме разберат,тъй като изобщо липсва комуникация на картата със сайта...Писах и на Май тойс,но те ми казаха да се обърна към банката.Омагьосан кръг...А с тази карта не става и нестава...

# 163
  • Sofia
Мекс наистина са по-малки

# 164
  • гр.Варна
джинсите на Мекс още съм в чуденка какво да ги правя, на Стефания са й абсолютно прилепнали, а са 92  ooooh! едвам се нацеди кюфтето
ако някой прояви желание- на 8,99 ги поръчах  Blush
по мои впечатления- Мекс са леко умалени дори някой неща, ето блузи 92 идеално й пасват, докато на другите марки ще може чак на есен да ги носи
иначе съм доволна от нещата  Hug Peace[/color]

и аз потвърждавам за Мекс-умалени са.И ние имаме едно клинче- 86 номер,което според мен отговаря за не повече от 9-12 месеца

Общи условия

Активация на акаунт