Песента от рекламата?

• 274 133
  • 788
  •   1
Отговори
# 315
Аз малко късно се сетих да питам, но все пак...
По Великден се въртеше реклама на Lord of the chefs на фона на една много хубава песничка, някакви кубински ритми май бяха, латино..., вече дори не мога да си я изтананикам, забравих я.
Някой помни ли за какво става дума и коя е песента?

# 316
Бръмбофръц, в темата за предаването бяха дали линк към тази песен, ще потърся  Peace

За тази ли става дума?

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 12:37 от Поля от слънчогледи

# 317
Оригиналът е : Roberto Carlos - Amigo

Но в предаването е: Mark Anthony - Amigo

# 318
Ей, страшни сте, всичко знаете Hug
Славейче, Поля от слънчогледи, благодаря много!  bouquet

# 319
а дали може да ми каже някой от къде мога да изтегля песента от новата реклама на нескуик - пее се нещо такова - искам,мамо, да ти покажа как те обичам........
Аз също я търся моля ви помогнете Simple Smile

# 320
И аз я търся тази детска песен!   Sad Толкова сладичко го пее това дете! Даже се регистрирах, дето не съм мама, че се надявам някой да я открие- аз досега я издирвах и нищо...
Благодаря предварително, който я открие!  Hug

# 321
И аз я търся тази детска песен!   Sad Толкова сладичко го пее това дете! Даже се регистрирах, дето не съм мама, че се надявам някой да я открие- аз досега я издирвах и нищо...
Благодаря предварително, който я открие!  Hug
И аз ще съм благодарна ако някой я открие Hug

# 322
Здравейте, тъй като станахме доста хора които търсим песничката от Нескуик за това ще ви дам линк за рекламата, но ако някой намери само песничката ще сме му много благодарни. Поздрави Simple Smile 

# 323
Здравейте! На мен много ми се иска да разбера  коя е музичката от най-новата реклама на Практикер? Едно  Whistling с уста е само  Laughing Изглежда е от интрото на някое произведение, много е миличко Heart Eyes В Тубата не намирам рекламата обаче, за да ви я пусна като линк...

# 324
Тази песен я търся от както излезе рекламата,звучи ми много познато,но не я намирам  Praynig

Чувам нещо като:see the world through my eyes...

# 325
Оригиналът на Принс.

# 326
момичета има една реклама на дипломат бойлери по фен тв много ми харесва песента някой ако я знае да казва

# 327
Момичета, някой знае ли коя е музиката, която свири Ку-Ку Бенд, когато Слави Трифонов излиза да води шоуто.

# 328
aneli003, поздрав Wink

# 329
Някой знае ли песента ог рекламата на ,,Орбит",там с поничката? newsm78 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт