Хайде на театър - №21 🎟🎭

• 340
  • 8
  •   2
Отговори
  • Галифрей
Добре дошли в новата тема за театър!  🎟🎭❤ 

Предишната тема -  https://www.bg-mamma.com/?topic=1875305.735

Споделяйте всякакви постановки,  които ви вълнуват и обичате! ❤🫶
Спойлерите в скрит текст.

# 1
Записвам се с една Малка Англия и благодаря!

# 2
Хубав сезон на всички!

# 3
И аз да се включа в новата тема. Чакам отзиви за „Физика на тъгата“. Взела съм билети за ноември. Из нета отзивите са изцяло положителни. Всички препоръчват, възхваляват... Но някак си съм предубедена към мненията на „известните“ и инфлуенсърите и въпреки субективността (което е напълно нормално) на всяко едно мнение в тази група, намирам общността ни за най-обективния коректив.

# 4
И аз аз включвам в темата.
Не обичам дълги постановки. Засега съм пас за Физика на тъгата.

Взела съм билети за "Две обиколки на парка" и "Арт".

В плана ми е "Викове от подземието". Някой с отзив?

# 5
Ами Достоевски … , но пък и един луд-луд актьор в най- добрия смисъл!

# 6
  • София
Здравейте,минавам само да похваля Интер алия-много ми хареса и пиесата и играта на Радина.Не помня откога не ме беше развълтувала така театрална постановка.Препоръчвам да се гледа,особенно от родители на момчета.Засяга много актуални теми, разтърси ме,разплака ме...обмислям да заведа и мъжът ми и да го гледам пак.

# 7
Записвам се в новата тема с „Влюбеният дирижабъл“. Поетично и красиво представление, което ми хареса повече от очакваното. Повечето стихотворения всъщност не ме докоснаха, но личните спомени, писма и истории на поетите ми въздействаха определено. Актьорите бяха прекрасни.

# 8
Силвия Недкова е писала за Физика на тъгата. В същия стил като Орфей е, както и предполагах, така че за мен ревюто беше много информативно. Simple Smile
https://www.ploshtadslaveikov.com/aktori-razkazvat-fizikata-na-s … uzNO9rg-SxfSylrvA

Общи условия

Активация на акаунт