От напълнели Дюкан ни превръща във фотомодели - 153

• 29 699
  • 609
  •   1
Отговори
# 135
  • София
. Въпроса ми е провокиран от една моя приятелка, която започна диетата заедно с мен, но досега 2 пъти я прекъсваше за по един "лунен" ден, през който пие само фрешове и след това продължава с Дюкан. Моля ви, кажете някоя от вас правила ли е такива опити и заслужават ли си - ще забавят или ускорят отслабването.

Не можем да знаем какво ще стане, защото това НЕ е Дюкан.
Трябва да се яде, а фрешът не е храна и рядко е от зеленчуци  Whistling

# 136

Добро утро

Цоци- Честит Рожден Ден - присъединявам се към вече отправените пожелания   bouquet   bouquet   bouquet

Сузана - Да ти е жив и здрав рожденника и много радост да ти носи   bouquet

Моят кантар тази сутрин ме показа 61кг, след като вчера бях 59, ама това е без значение- ще имате късмета да ме видите приятно закръглена на срещата (досега на срещите винаги съм била 57)
Приятен ден от мен  Hug

# 137
  • София
Цоциииии, честит рожден ден! Пожелавам ти по непоносимо много от най - хубавото! Бъди все такава фурия!  baloni bdbaloni  Hug Hug Hug Hug  Two Hearts lovekiss

Рошаваritnik - хайде едно рит от мен

Сузана 63, да ти е жив и здрав!  Hug

Зелено човечееееHug Hug Hug

# 138
  • Варна
Цоциии, честит рожден ден, душицо златна!  newsm51 Запази слилата на духа си, светлината на ума си, топлината в сърцето си и усмивката на лицето си! Запази себе си, каквото и да става, защото ти си един прекрасен човек, вече с прекрасна визия и много забавни бърмбарчета  Mr. Green - и тях ги запази! Бъди все така борбена и позитивна! И никакви дупки повече!  Naughty  Hug  Heart Eyes
Сузана, честит празник на товоето детенце!  smile3525
Спазих всички ритуали (без епилирането  Mr. Green) , няма резултат.  Confused Утре пак.
Рошавка,  ritnik това е от мен, знам колко ти е нужно - аз не мърдам вече месец.  Hug
Поздрави на всички  от слънчева Варна!  Весело изкарване на срещата и чакаме снимкиииии!  photo

# 139
  • София :(
 Много ще се сърдя значи

Мен що никой не иска да ме поорита, А !? Жалвам си се аз, че вися вече повече от месец на едно място и вие какво - ритате всички други, а мен ме щадите  smile3512. Я се строявайте, обувайте най-тежките зимни чепици и ме почвайте, а ма ха !!!!

# 140
  • София
Добро утро на всички!  Hug
Цоци  Hug Hug Hug  baloni bdbaloni baloni
Стелксен  Hug личи си и още как, бузите ги нямаааа  smile3521 newsm10
И аз след 1 ПЗ съм +500 гр, пак ще съм дунда на срещата  Crossing Arms ама няма да ме върнат, само да посмеят  Mr. Green
КатеДжин  Hug 'бичам те   love001 Доре  Hug и теб   love001 Фана ме носталгията, пак  Crazy
За всички най-по-стари муцунки  Hug за по-старите  Hug и за новите  Hug

# 141
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
От десет минути вися на кантарЯ и се пулЪ.  Shocked
До вчера -6.700кг. , днес -7.900кг.  Peace
Поне 10 пъти слизах и се качвах , ма все съм толкова.  Laughing
Страхотно , радвам се безкрайно много.  Crazy
Вчера хапвах предимно рибка , мляко и яйца. Отдавам го на това тази голяма разлика.  Peace
Аааа и фитнеса из двора дето направих - изчисти целия двор.(500кв.м.)  Peace  
Кажи -речи преборих 8 килца за месец и два дни.  newsm68

# 142
  • Варна
мименсита, ritnik ritnik ritnik . Утре да се похвалиш!  Hug
Бабке Жабке, браво на теб!  Hug Страхотен резултат!   bouquet

# 143
Добро утро и от мен!
Днес съм минус 200гр.
Преди се главозамайвах, като имах минуси, а сега не вярвам на очите и се тегля по 5 пъти и искам още и още надолу да вървя  newsm78 newsm78 newsm78 Това си е чисто пристрастяване  Joy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦОЦИ!
Желая ти да имаш холивудска усмивка и фигура!  Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 09:51 от 902630

# 144
Честито и от мен Цоци (вече не ти ходи ника)   nbirthday
Сузана63 и на теб честит рожденник  newsm67
Много здраве желая и топлина в душите!
Мименсита, не се познаваме, затова нека да е нежничко ritnik
ПП. Относно "детенце", наистина звучи сладко, но петъчните протеини често са под 20год  newsm47

# 145
Добро утро!
За мен сега е мнооооого мързеливо и тихо съботно утро!Кеф!

Цоци, newsm59 - постигнала си много неща, желая ти здраве, за да им се радваш дълго!

Сузана63, да ти е жив и здрав - каквото си си пожелала за него, нека да се сбъдне!

Забелязвам леки, но много приятни за мен промени в традициите на темата - протеинчетата в петък ги раздавате сутрин и вместо букети - поднасяте съвсем тематични подаръци.Кеф!

Дори, Риен, аз също качих 2 кила с папкане в 4та фаза, но мисълта ми беше (така  разбрах въпроса на мацката) дали режима работи.Реших да си кажа профилактично - когато се провалим, то не е заради режима, а заради нас.И имах в предвид хората, които са си върнали килата, та и отгоре, а не такива като нас трите, които сме качили малко.На фона на цялото ми постижение не смятам това за провал.Освен това, обстоятелствата, които са се стекли, нямат нищо общо с Дюкан - преди, по време или след режима, ефекта щеше да е същият!
И последно - малко са тези, които с чиста съвест ще кажат"...да, провалих се, защото не мога да спра да ям нещата, които обичам".По-скоро се търси под вола теле, а и забелязвам, че критериите са много различни - майка ми се е "натъпкала" от 2 парчета кекс, а аз съм в същото състояние от ...5,6...Това, което ям в 4та фаза за някой може да си е чист глад, за други освинване и пр.
Как да отговориш на някой какво ще се случи - всеки ще се наблюдава и после ще преценява как да живее.
И ще се опитам да е наистина последно разсъждение - мисля, че има хора, които гладуват(волно или неволно) по време на режима или слизат до много ниски нива( независимо от вкуса им - преценката може да е нереална за теглото, което биха задържали без проблеми), което после е причина да качат килограми и да обвинят режима.
Аз съм живият пример за това - отслабнах, но искам още...въпрос на вкус... и по-ниско ниво от това в момента ще успявам да поддържам само с много ограничения - дали да обвинявам 4та фаза, която ми обещава нормално хранене или да се контролирам яко?По-честно ще е да се сърдя на себе си, че съм допуснала да бъда 80 кила някога.
Дразня се когато се повдигат въпроси, които са много конкретни и лимитирани и вкарани в рамка - та този режим е само един принцип, който трябва всеки да нагоди към собственото си тяло!

Имам странно усещане, че си говоря сама - като с телефонен секретар - ще бъдеш изслушан по-късно  Joyсигурно, защото е много тихо у дома  Laughing

Хубав ден на всички, чакам срещата!

Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 10:30 от Боби1973

# 146
Добро утро!
Хубав пост , Боби! С вчерашното ми изказване  точно това имах предвид, незнам как е прозвучало.  newsm78
Пък и нали искаше някой да си признае, че се е освинвал.

Цоци, всеобща любимке, Честит рожден ден!
Ти си първия човек във форума, който пише един пост  в едно изречение, без никаква пунктуация/ освен многоточието/  и не ме е дразнил никога. / това е трябва да го приемеш като огромен комплимент/   Hug Обичаме те!
Мъже много в подавъците , стил никакъв . Ето ти един за приятна компания.
http://www.allen.su/delon.jpg

# 147
Здравейте и от мен Ч.Р.Д НА ЦОЦИ smile3525
искам да ви попитам днес ми е 9-ти ден с дюкан резултат има вие в началото спортувахте ли какво и по колко?Аз от десет дена карам велоаргометър по 30 мин.всеки ден .От толкова теми немога да прочета мнения по въпроса

# 148
asia06, спорта не се препоръчва в първите 2 фази, само защото има риск за дебеланкото да му дойде в повече и да се демотивира изобщо да отслабва...Ако не ти пречи - карай си, но ако усетиш повече умора, спирай и отслабвай с ядене  Wink

# 149
Ами дано не се получи така, аз всеки път ям като за последно и не чувствам много умора но си знаех ,че може би е грешка това каране.

Общи условия

Активация на акаунт