Януарските мъничета берат първите кокичета

• 16 625
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Мерси за честитките  Hug Почерпете се за здравето на Виктор с кафенце, толумбички, баклава, тортичка... или на който каквото му се хапва Wink
Честито и на другите дечица!

Днес го водих на консултация да видим как наддава и се оказа, че за 1 месец е +1400гр и сега трябва да го ограничавам поне малко  Confused С неговата лакомия не знам как ще стане  hahaha През час зяпа и не може да разбере, че като го боли коремчето, по-добре да не яде. Ама той си знае рев и си осигурява носене на ръце или висене на гърда. Тарикат от малък Wink Едва се отделих ей сега и аз малко да си почина Simple Smile А вечер татито като си дойде, аз само гледам да му го връча да се оправят по мъжки  Joy

Отивам да хапна, че и за това нямам много време последните 3-4 дни Simple Smile

# 256
Espa ,благодаря за загрижеността ти  Hug С гърдата ми  се оказа ,че всичко  е  ОК, мастните натрупвания са се уголемили и затова така ги напипвам.

pepi_slanchogledche, и аз се успокоих,че кърмата ми стига,вече не давам АМ от притеснение,че не му е достатъчна кърмата ми,пък и нали моя ШИШО БАКШИШО наддаде близо 2 лилца за 1 мес., спрях и  да се цедя .

За 40 дена ако ги броя от деня на раждането се падат на рожденния ми ден 16 Февруари и мисля да ида на църква( тук в  Чикаго имаме 2 църкви) да запаля свещичка,а в къщи да замеся питка с машината за хляб.

С недоспиването аз май вече свикнах,Шишо си  се буди през 3 часа и ми показва много ясно защо се е събудил. Лапа си ръчичката ,върти си главичката на ляво на дясно и си цока пръста.През нощта не суче много,бързо заспива.
И Алекс реве вечер много ама не ми  е ясно от какво,но мисля ,че не е от колики,защото разпознавам кога  го мъчат пустите газове.Катериче е права за причината за рева вечер.

# 257

благодарим за честитките, ето и снимка на едномесечната Преслава
днес бяхме на консултация, отложиха ваксината, утре сме на ехограф да видят как са вътрешните органи, заради продължаващата жълтенца, ще правим и кръвни изследвания да видим нивата на билирубина
ще се захранваме късно, а стомаха на бебето с толкова полезните сокчета няма да тормозя  Whistling препочитам аз да ги пия- с кърмата пак облажва душата  hahaha hahaha hahaha
каката не е пила сокове и води до годината и ми е жива и здрава, няма алергии, няма проблеми с храненето, приема всичко, което й предложа
днес я мериха и нея- кюфтето на мама вече е 14 кг  Crazy , а беба е наддала 800 грама и 4 санта за един месец

# 258
Мини, как установихте, че жълтеницата продължа. Само по вида на Преслава ли? Ние също бяхме с жълтеница в болницата и не ни пуснаха, докато не свалиха билирубина на 14.80. Педи казва, че отдавна сме "ок" вече, но не знам дали не е нужно да се изследва отново билирубина. Иначе и според мен вече не сме "жълти".[/color]

# 259
момичета, някоя знае ли нещо за сиса 2780? Започвам да се притеснявам много за нея...

# 260
мини, май е нормално за кърмените бебета да имат по-дълго жълтеница. и спас още е леко жълт, така каза педи миналата седмица на консултацията, макар че аз не забелязвам.

и аз преди 5ти месец няма да захранвам, а сокчета на иван дадох към 8ми-9ти след като имах 2 заместени хранения.

# 261
Момичета аз имам едно питане относно болничния дето го дават след раждането на детето. Този от болницата - на вас изплатиха ли ги вече тия парички, защото мойте още не са преведени. А мисля че е пуснат в НОИ. Не мога да проверя на страницата им, понеже нямам ПИК. Ще съм ви благодарна, ако споделите.  Hug

# 262
Момичета аз имам едно питане относно болничния дето го дават след раждането на детето. Този от болницата - на вас изплатиха ли ги вече тия парички, защото мойте още не са преведени. А мисля че е пуснат в НОИ. Не мога да проверя на страницата им, понеже нямам ПИК. Ще съм ви благодарна, ако споделите.  Hug

На  мен за целия януари са ми преведени парите,всъщност от 13,01 ми е болничния от родилното и парите ще преведат утре,дано и теб те огрее скоро.

# 263
Сиси, радвам се, че се е оказало"малкия дявол"! Дано бърза да преодолеете проблема!
За капките пак да кажа, че съм изключително доволна от комбинацията Био Гайа (5 капки вечер след баня)+Саб Симплекс (през хранене  - през деня 10, вечер 15 капки) !
Sisi 8227 Андрей не беше акал веднъж 5 дни тъкмо щях да му правя "магията", че се притесних и той се изака! Опитай да изчакаш повече другия път, дано не ти се налага, де! Освен това някои момичета тук бяха споделили, че за кърмачетата не е страшно.
Когато не се уригне Гого, го слагам в легнало положение за около минута и пак го вдигам и почти винаги става!
За захранването - Смятам от 5-6 месец да започна!
За болничния - вече не ми се говори - моят след раждането( 19.12.08 )  едва вчера беше представен от единия ми работодател #Cussing out и кога ще има превод вече не знам! Миналия месец съм с доход 9,18 лв Laughing Някой да иска заем? Wink
Пепи, и аз си търся чанта за количката... Ако някой има идея....
Честита втора месечинка на Виктор и първа на Моника, Лия, Ивет, Боян и Преслав!  bouquet  bouquet  bouquet

# 264
А лошото за мен в личен план е , че взех да не мога да заспя когато имам възможност Sad .  

Аз имам същия проблем Sad А щеше да е хубаво да се използва времето - пък колкото толкова - час-два все е нещо...

# 265
Ха, добра вечер!

Аз да не пропусна да се отбележа днес, че нали съм постоянното присъствие  Simple Smile Laughing.

Абе и аз се чудех тия дни Сиса 2780, ама сигурно е в болница, дано всичко са е ОК и да е родила вече.

ivenceto25, моят болничен ми го изплатиха вече, но доста закъсня. Споко, ще дойдат парите, ама кой знае кога. Тия не си дават много зор от НОИ  #2gunfire. Предишния път ми изплатиха 45 дни наведнъж, след 2 месеца чакане.

Ние утре сме на консултация и ще ни бият пентаксим-а. На мен пък никой не ми е каза за варианта тетраксим, та си купих пентаксим. Явно повечето доктори я предпочитат. 

Хайде после пак ще се включа да досаждам.

# 266
не знам какво да правя вече...Петя по цял ден иска да е в ръцете ми. Вярно, че аз я научих така, но тя вече не спи...докато я гушкам заспива, но само да я оставя в леглото веднага се събужда и започва да реве...Чудя се дали не е гладна  newsm78 , постоянно и давам да суче, но не съм сигурна дали яде изобщо...пробвам да и дам и с шише- не го иска, а гърдата не я отказва...Сега и дадох биберон-залъгалка (уж бях против, ама...), предя я плюваше сега започна да си я суче с удоволствие  newsm78  newsm78  newsm78 А мен ме е страх, че с този биберон съвсем ще започне да не яде  #Crazy
Пооплаках ви се...

# 267
Честити месечинки на бебоците Hug
Вчера случайно реших да проверя за парички в картата и радост превели са ми целия болничен от януари Heart EyesОт работодателя ми дадоха декларация да попълня която се носи в НОИ с третия болничен  който се издава от личната

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 20:20 от desisladka

# 268
Някой знае ли на бебета кога могат да им се режат ноктите, че Яна е с голям маникюр и се дере, а на мен ми писна да я гледам с ръкавички.

И още един въпрос - защо всички си купувате ваксини? Тези, които се полагат не са ли добри? Обяснете ми предимството на тези, които купувате...

# 269
Някой знае ли на бебета кога могат да им се режат ноктите, че Яна е с голям маникюр и се дере, а на мен ми писна да я гледам с ръкавички.
аз и ги режа още от първата седмица...друг въпрос е, че все още тръпки ме побиват докато го правя #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт