ЯМБОЛ В ТРАУР! Поклон пред паметта на загиналите!

• 26 159
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Моите съболезнования на всички, изгубили близки в тази трагедия Cry Cry Cry Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 196
Най-искрени съболезнования на всички, загубили близки в тази нелепа трагедия!  Flowers Rose Flowers Rose
Дано да оцелеят и да се възстановят всички пострадали!  Praynig
Стелка, съжалявам ...

Сутринта като прочетох, не можах да повярвам. Едва когато гледах обедните новини по БТВ (в 12ч) излязох от вцепенението си и се обадих на семейството си. Слава Богу, всички са живи и здрави!

# 197
  • под дъгата
Момичета, прегръщам ви!
Цял ден следя новините и ми е адски горчиво.

# 198
Момичета, прегръщам ви!
Цял ден следя новините и ми е адски горчиво.
И аз сега гледах по първа и не мога да повярвам че се е случило това!

Нашите познати не са пострадали.Слушам долу бабите ,някаква съседка май е сред починалите,но не се сещам коя е.

# 199
Моите съболе3нования, момичета  Flowers Rose Дядо ми та3и година не е бил на Бакаджика 3а ра3лика от миналата. Трагедията е голяма 3а град Ямбол и 3а България (тук нищо още не са ка3али по новините).

# 200
Моите съболезнования   Cry.Мир на душите им  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 201
Моите най-искрени съболезнования към всички близки на загиналите.
Моята баба, леля  и свако са били там.Имало е мъртъв човек на метър от багажа им.Леля е в нервна криза-не може да спре да плаче.
Страшна трагедия......
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 202
Много ми е тъжно, голяма трагедия  Cry

# 203
колкото и съболезнования да изкажем не можем да променим нищо.Защо все на някакви празници се случват трагедии?нещо като наказание ли е ?

# 204
Ох момичета не знаех къде да пиша, с кого да говоря....имам няколко МНОГО близки приятели от Ямбол, които в момента не живеят там, а в Русе, но техните семейства са там.....направо съм изтръпнала цял ден, че някой техен близък е сред жертвите...не смея да се обадя. Те пък цял ден ги няма в скайп, което е необичайно и това още повече ме притеснява...много ми е кофти Sad
Тука тия дни са някакви ужасни...сигурно сте чули за момичето, което беше премазано от ТИР в Русе...утре в деня на траур се организира и протест...заради всичките безумия по нашите пътища.
Тези автобуси.....Лим, Бяла, сега и Ямбол ... ooooh!
Вече изпитвам панически страх от всякакви превозни сресдтва, от шофьорите, от пътищата.....на моменти си пожелавам всички коли да изчезнат.....преди 200 години не са ги имали тези проблеми...не ги искам и сега  Naughty
Поклон

# 205
  • Ямбол
Благодаря на всички включили се за изказаните съболезнования.
Ние нямаме близки сред пострадалите, но всички ги чувствам близки.
За миг си представих какво й е на личната ми лекарка, която е завеждащ спешния център и цял ден е там в болницата, а не отдавна загуби сина си в катастрофа.
Обадете се на близките си в Ямбол, успокойте ги. Ние вчера получихме няколко обаждания от наши роднини от други градове.

Още не мога да осъзная голямата трагедия, която ни се случи.
Бакаджик ми е едно от любимите места за излети. Сега като ходя там, все за това ще си спомням.

# 206

Още не мога да осъзная голямата трагедия, която ни се случи.
Бакаджик ми е едно от любимите места за излети. Сега като ходя там, все за това ще си спомням.

И на мен.Аз не мисля че скоро ще посмея да отида там.
Снощи като гледах кадри по новините,като знам колко съм стояла на тая същата полянка и като дете,когато ходех на лагер там всяко лято,и сега със семейството си когато ходим на пикник,направо ми се обърна всичко .Та със сигурност ако отида там,няма да е скоро!
Аз също получих доста обаждания вчера и от познати ,и от съфорумци.Дори се учудих много,колко хора мислят за мен.За някой направо съм много изненадана даже.
Тая сутрин моя мъж ми обясни и коя е съседката ни,която е починала.Мир на праха и! Flowers Rose Flowers Rose

# 207
  • Варна
Добро утро,мили момичета Hug

Искам да изкажа съболезнованията си,на всички изгубили близки в тази нелепа трагедия. Flowers Rose Flowers Rose
Дай Боже пострадалите да се възстановят и да няма по вече жертви.  Praynig Praynig Praynig
Вчера цял ден само за това мисля,не вярвам направо че на такива светли празници,се случват такива ужасии Cry Cry Cry

Извинете ме,ако не е тук мястото на поста ми....

Да сте живи и здрави вие и семействата ви Hug

# 208
Моите най-искрени съболезнования към всички близки на загиналите.
Страшна трагедия...
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

След вчерашните Новини не успях да заспя снощи, първо автобуса, после детето, което насилствено отвеждат... Това не е държава...  Cry

# 209
  • Монреал
Днес е необичайно тихо в града. Даже и коли не се движат из квартала. Целия град е в потрес от това, което се случи вчера и още дълго ще се помни от всички. Чувството е неописуемо. Нашето семейство също не е сред пряко засегнатите от трагедията, но всички скърбим и съчувстваме на близките.

Благодаря на всички момичета от други градове, които се включиха в темата.
Вчера докато пътувахме към Сливен и после навръщане срещнахме линейките и правителствените коли. Имаше и доста полицейски, спрени по пътя и очакващи ескорта. Не бях чувала толкова много включени наведнъж сирени от линейките. Надявам се, да не чуя отново.

Краси, ходих в Сливен при д-р Котов, УНГ, за да насрочим дата за операция за вадене на сливиците ми. За беда, в момента съм за пореден път /трети за тази година/ с гнойна ангина и на антибиотик, та операцията ще е като се излекувам, вероятно към средата на другия месец.

Общи условия

Активация на акаунт