Пердета - 5

• 173 026
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
  • при моите деца .....
Още нямам пердета, но да попитам - може ли да сложа перде само на прозореца, без на балконската врата, която е на перпендикулярната стена?
http://bobi77.snimka.bg/other/nov-dom.425778.15062927
http://bobi77.snimka.bg/other/nov-dom.425778.15062939

# 661
Ние сме така в спалнята, има корниз само за прозорците, а вратата към терасата е без..и тъй като сме на последен етаж и наоколо са кооперации с по един етаж по-ниски, не сме сложили пердета..
Всъщност сега не ни се занимава със слагане на нови корнизи и тн, а иначе вариант може би са текстилни или дървени щори- видях такива в практикер, които се закрепят направо на дограмата.

# 662
  • София
* Боби *, да.

# 663
здравейте, отдавна чета, показвате страхотни неща, давате хубави идеи, надявам се да ми помогнете в чуденката на този хол какви пердета да сложа Thinking

http://aleksandrinka.snimka.bg/family/alexandrina.240358.15368053

# 664

3. Знаете ли магазин, в който на що годе сносни цени да си купя плат, в който има % лен?

Просто се схванах от цифри като четох Stop Аз от скоро правя опити да обзаведа квартира - много място, ограничен бюджет... Както и да е - да не ви занимавам.
Не знам с какви материи разполагат в Дом хармония, но лично аз останах очарована от старанието на момичето и желанието й да ми направи максимално ниска оферта. Понеже ми трябва Японска стена за преграда на спалнята (няма да се впускам в подробности), ако я поръчвам с всичките й салтанати ще легне над 500 лв. Да, но за квартира това ми дойде в повече, та момичето само като ми видя погледа и започна да ми обяснява, че всъщност могат да я направят и на триканален ПВЦ корниз, като щом я искам без механизъм ... и т.н. и т.н хитринки, та стигнахме до малко под 200 лв Peace Просто давам пример. Иди, виж, пък ако не ти хареса - здраве да е Grinning Peace

# 665
здравейте, отдавна чета, показвате страхотни неща, давате хубави идеи, надявам се да ми помогнете в чуденката на този хол какви пердета да сложа Thinking

http://aleksandrinka.snimka.bg/family/alexandrina.240358.15368053

Що за глупав въпрос? Взимаш който и да е цвят от тапетите или комбинация от тях. Наистина ли е трудно да се досетиш?

# 666
Що за глупав отговор? Да съм попитала какъв цвят? Thinking попитах какви пердета? Но в ангажираността си да дадеш умен отговор, не си прочела въпроса.

# 667
nurfeyster, може ли да кажеш къде точно се намира магазинът от който си купила пердетата? Някакъв ориентир, че въобще не се сещам къде е. А кухненските пердета с какви размери са?

# 668
Ще те излъжа за размерите, 135 на 220 ли,нещо подобно, но не мога да си намеря рулетката.Иначе то е едно перде моето, но е със връзки отгоре, няма перделик, докато повечето си имаха, точно този цвят нямаше.А горното кухненско не е от там.
Колкото до магазина, точно до въпросния Дом Хармония от преди няколко поста е, ул.Христо Ботев,малко след пресечката с Пиротска по посока площад Македония е, до него има някаква будка за гевреци и такива работи, а преди него има магазин за бельо.
Срещу него се пада лявата страна на Халите.

# 669
Моля за съвет на коридора в къщата имаме панорамен прозорец с размери 190/200см който гледа към тераса но и към съседите които са ни близко.Идеята ми е да сложа от ресничестите пердена но няма да ми закриват достатъчно от любопитни погледи.Искам да го съчтая с още нещо но не измислям нищо засега.Прозореца е цял и няма отваряеми части.

# 670
nurfeyster, мерси! Аз пък точно малкото кухненско перде исках да разбера с какви размери е и от къде е, а то не било от този магазин Simple Smile Ще споделиш ли?

# 671
Що за глупав отговор? Да съм попитала какъв цвят? Thinking попитах какви пердета? Но в ангажираността си да дадеш умен отговор, не си прочела въпроса.

Това е още по-глупав въпрос. Хартиени или дървени пердета си купи  Joy Joy

# 672

Това е още по-глупав въпрос. Хартиени или дървени пердета си купи  Joy Joy

що за глупав спор
Mirror,вертикални щори според мен ще стоят добре,има доста разнообразни цветове или ти държиш на пердета.....понеже аз съм абсолютен привърженик на вертикалните щори,де  Wink затова давам такова предложение

# 673
Вертикалните щори не са вариант за това помещение. Аз съм за пердета или римски щори.
Ксения много добре е отговорила за цветовете, но понеже пода е тъмен, аз бих сложила светли пердета или щори (римски)  Peace

# 674
Mirror аз не искам да споря сникой,но за мен пердето придава много по голям уют.

Общи условия

Активация на акаунт