бебешката количка- цяла наука за второ висше!!!

• 147 339
  • 1 614
  •   1
Отговори
# 1 500
На мен повече ми харесва Джул-са  Peace,беше ми фаворит като раждах,но тогава нямаше такава хубава промоция  Crazy

# 1 501
С тази промоция мисля, че JOOLZ-а е неустоим!  Simple Smile

Дори на равно да бяха като цена сигурно пак щях малко да помисля коя да взема.
Стоке ме грабва с дизайн моментално, не мога да си изкривя душата!
Единствено ме притеснява това, че когато гледа напред, по посока на движението, кошът не може да легне, в случай, че бебето заспи. Бях чела една майка, че в движение със спящото бебе обръщала посоката. (бяхме го коментрали преди)

При JOOLZ това го няма - и в двете посоки легналото и седнало положение са ОК. Сгъва се компактно, стори ми се много маневрена, висока е колкото и Стоке. Единствен недостатък - много малък багажник (което специално мен не ме води в избора на количка).

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 16:36 от eta

# 1 502
За коша за новородено да кажа, че според мен трябва да се купува, само ако количката наистина го налага  Peace
С каката не съм си купувала, защото количката беше много закътана и имаше пълно легнало.
С малката си купих, защото летния вариант е с наклон. Е, не съм съжалявала повече за някоя покупка, както за този кош  Naughty Добре, че го взех от Продавалника на половин цена, та поне не се изръсих чак толкова  Tired
Ползвахме го точно 2 мес  ooooh! Малката малко се поосъзна и започна да реве в него. Беше й много закрит и затворен. Не можеше да вижда нищо. И си започнахме разходките с кошницата за кола  Peace Ние сме с Макси Кози. Страхотни кошници! Много по-широки и голями от повечето, които съм виждала  Peace
Така, че дори за зимно бебе, аз бих си взела кошница за кола със зимното чувалче на Макси Кози
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3748
Заедно с един дъждобран, за по-ветровито време, си е супер комплект за зимата  Grinning

# 1 503
Веселина,явно твоята бонбонка е била любипитка.Моя син много добре си изкарваше в коша,а бебето на сестра ми не иска да спи в креватчето си,само коша на количката й харесва.Simple Smile Също така смятам,че покупката на кош зависи от ежедневието на майката.Аз ползвам много кола и постоянно качвах или свалях коша в и от нея.Ако количката ми нямаше кош трябваше постоянно да вадя или слагам бебето от летния вариант,като това неминуемо щеше да го разбужда/моя спеше много леко/.Варианта кошница е добър,но за зимно бебе не знам колко е удачно.

# 1 504
  • София
И аз съм твърдо ЗА коша за новородено.
Бебето гледа към майката,широко и в същото време закътано и удобно.Много съжалявах когато трябваше да махнем този кош и д аминем на вариант кошница.javascript:void(0);Дъщеря ми се вози без проблем в него до 5месечна възраст.

# 1 505
Колкото бебета - толкова и мурафети  Wink
Имах разкошен стол Кабрио (че и с дънкова дамаска топлайн, как щеше да ми пасва сега на количката!) и го взех със същото чуваче, което е показала veselina.
Ми за мен това беше най-непотребната покупка!  Mr. Green Малката така дръпна на сантиметри, че в един момент само дупето й беше в него - глава, крака, всичко стърчеше навън.
Никога не съм я возила в него на шасито на количката. Само веднъж за един бърз тур по магазините, че ме мързеше да я местя в коша. Там, в коша завита-увита спеше с часове, дори като взе да се заглежда пролетта се чувстваше комфортно. В кошницата за кола навън зимата, вятъра я брулеше в лицето.
И по тази причина даже не смятам да взимам адаптори за Joolz-a. Ще реагирам според случая.

П.П.  Макси-Кози ще пускат м.октомври (поне така пише по форумите) нова система FamilyFix. Идеята я уж да се икономиса от това, че се ползва една база за столчета гр.0 и гр.1/2, но по тези цени... май излиза по-изгодна старата схема CabrioFix и PrioriFix  Simple Smile
От към дизайн обаче са го докарали страхотно!

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 19:03 от eta

# 1 506
Здравейте,
Искам и аз да попитам във връзка с кошницата за кола. На нас ни подариха кошница за кола на Maxi cosi Cabriо. Количката ни е abc design родео. дали ще мога да я ползвам заедно с количката, ако си купя някакви приставки за прикрепяне?

# 1 507
Здравейте:) аз да си призная не можах да изчета всичките страници та да ме извините ако повтарям някой, ама аз си харесах първо maxi-cosi ама тези 20 кг малко ме отчаяха, после видях mutsi slider i raider на тях ми хареса че кошницата за кола има пълно легнало положение и може да си я ползваш като кош за новородено, ама пълното им легнало положение не е пълно, дупето остава в дупка и краката стърчат малко нагоре, което не ми изглежда много удобно, иначе количката ми се видя много маневрена Simple Smile Последно видях peg perego skate, впечатли ме че наистина има пълно легнало положение и ми харесва, само ме притеснява мъничко 2-те по-малко предни колела за хубавите софийски улици Simple Smile И сега съм шах между тези колички и други бях харесала ама нещо сега е модерно явно в едни тъмни цветове, които не ми допадат някакси Simple Smile
Е ако някой има наблюдения и повече опит щото аз хич нямам да помогне че време не остана Simple Smile

# 1 508
Само не взимай Скейт-а,една позната я има  ooooh!,също като танк е  Peace,на визия е супер,но е неудобна,тая ''ламарина'',която я водят за багаж не знам какво може да се постави в/у нея,приятелката ми каквото сложи от долу и след няма метър се връща да си го търси  Laughing
От тези,които си изброила ми допада най-много Мутси,водят ги много здрави и маневрени колички,а кошницата с чупката по дупето,ако не е много голяма можеш на първо време да ползваш възглавничка  Peace

# 1 509
  • София
Скейта също е доста тежка. Това, че няма багажник е голям минус за мен.

# 1 510
В темата обсъждахме също,че това подобие на багажник отдолу много опира във високи тротоари.

# 1 511
  • София
В темата обсъждахме също,че това подобие на багажник отдолу много опира във високи тротоари.
То не е хубаво да се коментира така по форумите, но тук при нас една баба разхожда бебе в такава количка, и жената си я е побългарила, ама е много смешно отстрани. Отдолу е навързала едни пликове, направила си е закачалки на дръжката, там висят дрехи на детето, битпазар.

# 1 512
maymunski, аз да си кажа мантрата  Simple Smile Ама по изискванията, които си писала - Quinny Speedi SX.
Свръх-проходима и маневрена, с пълно легнало положение, 11,5 кг (което за подобен тип количка е екстра).
Иначе за цветовете, май само Mutsy Slider имат по-свежи, повечето производители залагат на тъмната гама.

Между другото, в момента в Тойса, Спиди с кош за новородено излиза супер изгодно! Но са само тези три цвята

# 1 513
хаха развеселихте ме Simple Smile Не се бях замисляла за багажника на скейта Simple Smile, ама аз само нея още не съм виждала наживо Simple Smile Иначе дупката при дупето забелязах че при всички количкия има, просто немога да си обясня защо не може и това да се регулира. И все пак някой ползвал ли е мутсито с варианта кошница вместо кош за новородено, мен ме притеснява да не е много тесен и да не мога да го ползвам докато дойде време за летния вариант

# 1 514
  • София
Маймунски, защото се предполага, че ще се ползва кош за новородено или кошница за кола, която има положения на гръбчето и пак става като кош за новородено /това, за което ти говориш/.

Ета, ти продължавай да си повтаряш мантрата, аз все повече си харесвам Спийдито и накрая ще ме пратят барабар с количките да спя в Морската градина във Варна.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт