109 плаката да провесим на стената - Майчунгели в Германия

• 14 446
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Чакането явно е навсякъде. Нас понякога ни пускат директно в стаята за прием, ама там пак сме висели по 30, 40 минути. При нашта педка в 9ч отиват всички, които са се разболели предната вечер и през нощта - та имаш ли час за 9.15-9.30 - чакането ти е в кърпа вързано, тъй като тия спешни случаи са с  предимство. Трикът е да имаш час за 9 и да отидеш в 9 без 5 примерно - за да изпревариш навалицата Wink

Десита, аз имам такова на езика и не мога да казвам Р  Embarassed - всички твърдяха, че е от него ама така и не разбрах защо не го цепнаха още докато бях дете  Rolling Eyes Ясмин също беше така като бебе, ама го цепнаха още на 2 седмици, че при нея имаше проблеми със сукането.

# 181
  • Germany
А аз нямам такова на езика, пък пак не мога да казвам Р  Simple Smile Сашко също няма и той е с френско Р  Wink И аз започвам да си мисля, че е по-добре по рано да се цепне, но ние не сме имали проблеми нито със сукане нито с ядене, да видим... Rolling Eyes

# 182
и аз не можех да казвам "Р"... не знам дали ми има нещо на езика... но се нау4их да го произнасям преди 3-4 години съвсем сама след продължително упражняване...
но може да се ползва и логопед... имат си някакво уредче и е явно доста ефикасно.

# 183
Мен ме водиха на логопед, но вече бях голяма и не успях да се науча Rolling Eyes Минало-заминало, в немския поне не си личи толкова Wink

# 184
Мен ме водиха на логопед, но вече бях голяма и не успях да се науча Rolling Eyes Минало-заминало, в немския поне не си личи толкова Wink
Много ти ходи говорния ти "дефект" Peace
Хич не се юркай да го оправяш. Рядко харесвам хора с такова Р, ама на теб ти ходи.

# 185
  bouquet   servus!

Веч, какво стана с Лени?

Аз нямам много впечатления от детските лакари, ама от гинеколози и родилни отделения - впечатления бол. Може би това е почти навсякъде. Все се каня да пиша писмо до клиниката, в която раждах, ама с времето ми минава все повече и не ми се занимава. Иначе много, ама много им е зле организацията и съм чакала мнооооооооооооооооооого.........добре, че е минало Simple Smile

Тук днес май ще има буря    Thinking

# 186
Благодаря на Татяна и Серди, 3а ра3яснението по ли3инга. Няма да си купя нова кола. Не ми и3нася Confused

От лекарите тук съм много доволна. Личния ми е бе3 часове и с чакане, ама така се отнасят с мен, все едно съм отишла при баща ми на гости Heart Eyes
Водила съм и по3нати от БГ при него. Много въ3питан и внимателен човек.
Раждането ми беше пък, като в частна клиника.
Детския също. Просто супер.

Ние нали си пуснахме БГ телеви3ия и гледам сега много промени има по общините там. Може по електронен път да се оправят документи и такива подобни.

# 187
И тук духа като за световно. Пътищата са осеяни с дребни, счупени клонки. А току що ни обърна една доста голяма саксия с коледната ни елха навън Confused

# 188
И тук буря, от сноЩи. Сигнала от сателита спря по време на Лост  Crazy (аz не гледам, но това е единственото неЩо, което мъжът ми гледа, та бе бесен). И днес все така духа, къЩи4ката zа пти4ките падна  Sad  И вали сняг  Crazy

# 189
Гепи, компанията! Аз да питам за ваканцията. Раzбрах, че сте го минали тоя материал, но аз не бях в час. Кажете къде може да се отиде с дете на 1 година. Да нe e нa повече от 400-500 км от Мюнхен, да е равнинно (да няма планини), да няма много слънце (2/3 от нас са с много бяла кожa Laughing), да има алеи за разходка с бебешка количка, може и малко уелнес (за 1/3 от нас Laughing). Такива неща са ми в главата. Дайте някаква сламка.

# 190
Цвете, Лени е вече вампирясал на двете очи, а за капак и Мирел вампиряса! Crazy Twisted Evil
Как ще опазя Хамлет, не ми стига акъла.
Капя ги с кърма, слагам от антибиотичния мехлем и да видим какво ще стане. Толкова агресивна форма сефте виждам ooooh!

# 191
Pipe, на границата с Чехия и Австрия има много приятни курорти. Поразгледай.

И тук градинската люлка се разхожда по балкона. Поне се изметоха и последните иглички от елхата, които се бяха посипали по балкона. Blush

# 192
Ооо нас вече ни затрупа, аз преди малко едва се прибрах с колата, понеже улицата ни е под наклон и едвам качих баира с тоя сняг. Но добрата новина е, че уикенда отиваме във Винтерберг да караме ски и ще има сняг  newsm68

# 193
  • Варна
Привет,момичета

Много ви благодаря за пожеланията HugСнощи си празнувахме тихо и спокойно,но голямото парти ще е в петък
За детските кабинети и чакането и на мен не ми се говори,че като си помисля и глава ме заболява ooooh!
Още на първия ден след отпуската сме на У-та и за двамата.Опитах се да си изпрося най-ранния час,ама не ме угря и чакането ни е в кърпа вързано,но съм вързала и таткото ни,че сама с двамата, после и аз ще съм за преглед.

Гейче и ти ли си от Водолейския отбор?И аз от сърце ти желая да си гушнеш най-безценния подарък

Чаочи и до скоро

# 194
И тук е буря страшна. Наложи ми се да ида до пощата днес - до там почти ме занесе вятъра, обратно едвам се прибрах. Пък не съм малка жена, тежа си на мястото Simple Smile

От гинеколожката не мога да се оплача - адекватна е и компетентна. Чакането не е чааак толкова много, сестрите в кабинета са OK. Педито още не мога да я преценя, но засега ми харесва. Не чакаме много, с бебето не ни слагат в чакалнята с другите, а директно в една от стаичките за прегледи. Любезна е много. Скоро ще си мести кабинета съвсем близо до нас, та ще ми е още по-удобна.

Цвете, ти кога ще разкажеш за раждането си?

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 08:18 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт