Месец май се задава, НОЕМВРИйче за среща голяма се стяга!!!

• 17 290
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
           Здравейте,момичета!Пети ме помоли да споделя моите впечатления от хотелите в Трявна.Често ходим там,любимо градче със страхотна атмосфера/предпочитам го в пъти от Елена/.И така между "Ралица" и "Сезони" избирам първия.Обслужването там беше на по- високо ниво,стаите бяха много приятни.Ние ядем по малките механи и кръчми в центъра и май за ресторанта нищо не мога да кажа,но си спомням,че имаше много богата закуска с много плодове сутрин.Градчето е малко и разстоянието  до центъра и от двата хотела е малко,но са разположени също на хълмове.Колко място има за игра около двата хотела и какви забавления за деца предлагат, обаче не се сещам,защото обикновено си правим "кратки бягства" Wink от децата там и това никога не ме е интересувало.Ако все пак искате там мога да отида на място в неделя и да огледам.
         Аз съм за Панарома,понеже пропуснах предната среща в Априлци и хотела ми се вижда хубав.И като Жени съм готова да се съобразя с желанието на мнозинството/каквото и да е то/ с удоволствие!  Hug

# 106
Значи ''Панорама''ще да е горе-долу като условията на ''Априлци'' - малко куц персонал, и нереновирани /равносилни на стари хижарски/ стаи  newsm78  Аз от сега обаче си заплювам реновирана стая  Mr. Green /ако сме там/.
Иначе и аз само разглеждам и гласувам, хиляда пъти си смених гласуванията  Joy  А в крайна сметка ми е почти все едно - важното е да се сБерем!
Хубав, усмихнат, здрав ден ви пожелавам на всички  Heart Eyes

# 107
Привет! Преди малко разговарях с управителя на хотел Панорама. Условията са следните - ще ни направят 10% отстъпка и цените на стаите ще бъдат съответно 61.20 лв за двойка, 70.20 лв за тройка и 108 лв за апартамент (това са цени с отстъпката). За деца до 3 г. нощувката е безплатна, за деца над 3 г., настанени на допълнително легло - 7.50 лв., а възрастен на допълнително легло - 15 лв. Ако искаме да ползваме конферентна зала - 50 лева на ден, DJ - около 150 лв., басейнът най-вероятно няма да работи. Всички стаи са реновирани. Искат да имаме предварително уточнена вечеря. Това е засега, ако имате въпроси - питайте.

# 108
Аз не гласувах, защото незнам къде ми се ходи - и двете хотелчета ми харесват /Ралица и Панорама/! В Априлци честно казано съм ходила доста пъти, а в Трявна никога, но каквото кажете / а и все още не си знам датите на изпитите/.

# 109

Здравейте момичета!

Не сме ви забравили, ей! Wink Благодаря на Мина, че ми звънна относно срещата. Бройте ни и нас в кюпа за две нощувки. После ще разгледам какво сте писали и какво се предлага.

Не ни пука къде и как, важното е купона да става.

Поздрави и целувки от мен и женорята!  Hug

# 110
Нашето семейство е "ЗА" било то в Априлци или в Трявна...в случая - Априлци...не ни притеснява факта, че миналата година бяхме там...ние и в Трявна ходихме миналата година Mr. Green

Ей, Докторе, то хубаво не си ни забравил, ама навестявай ни от време на време, за да напомниш за себе си и за прекрасните ти момичета! Wink

Рени, а вие ще идвате ли?!? Щото не си се писала в списъка!

# 111
Ами, Дени, как да се запиша, като незнам дали няма да имам изпит тогава? Миналата година изпита ми беше точно на 01.05 и за това не идвахме!

# 112
Пиша по същество:
Предлагам да не чакаме за анкетата дата 22-ри. Кой гласувал - гласувал до утре вечер примерно...
Защото наистина има опасност да увиснем накрая от толкова кумене  newsm78

# 113
 Party да побутна темата,че е толкова замряла,все едно сме се отказали от срещата!
Някой знае ли 2 март почивен ден ли е? newsm78

# 114
  • София - Дианабад
Привет!  Hug
Да се похвалим, приеха ни на ДГ  Grinning Grinning Grinning. Сега остава и да тръгнем и да се адаптираме без големи драми  Praynig. Иначе като я питаме "Кой ще ходи на детска", прави една готина физиономия и се тупа.

Иначе сме добре, ходихме на консултация онзи ден да се мерим. Биби има сега малко сополки и лека температура, може би от зъбките. Капя физиологичен разтвор. А и май ще трябва да се позакалим преди да тръгнем в яслата.
Сонче, а вие в коя детска градина ще ходите? Много хубаво, че Вики се радва.  Peace

Рали, 2 март е почивен ден. Отработва се на 14 март.

Толкова накратко от мен. Малко телеграфно и нахвърляно, но трябва да освобождавам РС-то, а пък и да посвърша нещо докато спят и двете. Иначе са страхотни, играят си заедно, прегръщат се, много обичам да ги гледам така  Simple Smile. Не че няма и трудни моменти, но те отминават бързо.
Само да са здрави всички  Hug.
Целувки!  Heart Eyes

# 115
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мацки включвам се с един процедурен въпрос - всичко е ок, ама няма желаещ да поеме организацията на мероприятието. По обясними причини Дени, Мина и аз не желаем да се захванем пак с това, нека отстъпим ред....та призовавам най-горещо - нека някоя мама поеме това приятно бреме на плещите си  Rolling Eyes

# 116
Здравейте, момичета. И аз да се обадя след дълго изгнание по принуда... Ние с нашия бронхит стигнахме до пневмония и болница. Та от 8 януари болни, пооправени уж към 20-ти, някакъв грип лепнахме по пътя към Сливен и от 23 януари до 4 февруари бяхме в детското отделение на окръжната болница там... приеха ни в тежко състояние и обезводнени. Сложиха малкия на системи. На 10-ия ден Мишо беше за изписване, но започна да повръща и откарахме още няколко дни на системи... Недоизлекуваният бронхит от София се е съчетал с вирус или грип плюс отслабен организъм и така детето се срина... Докторите там се видяха в чудо, защото той се тръшна, докато пиеше "зинат", и казаха, че друг, по-силен аб през устата няма и трябва да му се влива венозно. Вливаха му някакъв суперскъп АБ, май английски, "максипим" се казва.... И перфалгам венозно през 6 часа за температурата. А иначе, посявката показа нормална микрофлора в гърлото... Явно грипът е нападнал отслабения от предишната болест организъм. Защото, докато бяхме в болницата, майка, татко и дядо се изредиха болни. Явно Мишо ги зарази. Аз пристигнах спешно от София през нощта, за да влезем в болницата... И съм много благодарна на екипа на детското отделение в Сливен, защото тия  в софийската педиатрия, където бяхме миналото лято, могат само да им носят вода и да им дишат праха - и по отношение към децата, и като методика на лечението... Въпреки , че беше с абокат, в болнична обстановка и четири дни от целия 14-дневен престой на системи, Мишо не изпита никакъв стрес... Играеше си с децата от съседния бокс, които също бяха с пневмония. Иначе гледах да го пазя, макар че другите майки много се събираха по стаите с децата... Но стените половината са в стъклени прозорци и той, нали е "Мара подробната", си умираше да зяпа какво става в другите стаи... В момента е оставен при баба си и дядо си в Сливен, засега е добре, но не казвам нищо повече, че от декември насам все боледувахме... #Crazy На две съм за ваденето на третата сливица. newsm78

Един въпрос - масово майките дават клеева тинктура на децата си - било в млякото или във вода. Но, да ви попитам, по колко капки слагате? На шишето пише, че е за възрастни. Нищо за деца.... а един аптекар ми каза, че е опасно за черния им дроб, защото съдържа алкохол. И той лично не препоръчвал за деца... В краен случай, каза, на 200 мл не повече от 5 капки при 12-13 кг. newsm78

Много ми се иска да дойда и аз веднъж на среща. Гласувах за Априлци и "Панорама", че ми харесаха поляната и люлките, има простор за децата... Но не разбрах точно за кои дати става дума и дали леглото в единичната стая е достатъчно голямо за мене и Мишо, или трябва двойна стая да взема. За колко дни става дума, че имам трима именици на Гергьовден и трябва да съм в Сливен задължително с Мишо...

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 22:14 от masha

# 117

Много ми се иска да дойда и аз веднъж на среща. Гласувах за Априлци и "Панорама", че ми харесаха поляната и люлките, има простор за децата... Но не разбрах точно за кои дати става дума и дали леглото в единичната стая е достатъчно голямо за мене и Мишо, или трябва двойна стая да взема. За колко дни става дума, че имам трима именици на Гергьовден и трябва да съм в Сливен задължително с Мишо...

Masha, става въпрос за 1 и 2 май, цената е за стая, за размера на леглото не мога да ти кажа. Ще се радваме и ти да се включиш Hug
Съжалявам за това, през което сте минали, дано  вече са зад гърба ви подобни неприятности Praynig

# 118
masha, много препатихте, миличка  Sad Дано вече всичко е зад гърба ви  Praynig Аз давам клеева тинктура на Моника - сутрин на гладно по 2 капки (разтварят се в сок, мляко или вода; в никакъв случай чисти, защото разтворът е на спиртна основа). Когато се дават профилактично, е на принципа - на колкото години е детето, толкова капки  Peace При болест, се увеличава приема, но не съм съвсем сигурна колко точно - мисля, че 2 капки/3 пъти дневно  newsm78

# 119
ВечеПетя, аз давам засега по 5-6 капки в 200 мл мляко, но само сутрин на newsm78 гладно и толкова... Онзи аптекар много ме уплаши. Една приятелка от Сливен, която има три деца, дава по 15 капки, пак така, в млякото, но веднъж. Много ми се струва... Нейното момченце е с няколко месеца по-малко от нашите... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт