Мони,

Сонче,
за теб и Вики. Как беше в градината?Ние тръгваме другата седмица най-късно.
Малко снимки от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=353878 - Софи се качи на ски за първи път
Приятен ден!

за теб и Вики. Как беше в градината?
.
. Иначе не бих се поколебала, стига тя да иска. Засега гледаме от детенцето на кумувете и ни харесва
.
Биби също е много голяма вече
Ние също взехме на Вики ски и го качвахме веднъж, но не го накефи много. Явно още го е страх и не насилваме нещата. Следващата година задължително ще е на училище за ски 

и като ме загушка и занарежда "ооо, мами, мамииии! Много ми липсваше!" Вчера се пазареше да не ходел днес на градина, че не трябвало всеки ден да го прави, но днес сутринта нямаше против да отиде отново. Но пък аз реших да го оставим у дома, защото е със сополче. От градината ми бяха оставили в раничката на Вики какво са рисували през деня и лист с обяснение как е минал деня му. Много хубаво са го измислили.
Иначе има твоята усмивка 

А особено пък снимките на двете сестрични, спящи сладко в количката за близнаци - умилително! 
когато бях бременна ходихме в ЕФЕЗИЯ в Кушадасъ и бяхме много доволни. Там е страхотно за семейства с малки деца
също е много хубаво и в Мармарис и Ичмелер, втория е много по-спокоен от първия. Кофтито е, че май няма директни полети със самолет до там и ние май затова отидохме в Анталия. Но като се замисля никак не ни беше зле и там, просто имай впредвид че техните 3 звезди на хотела биха отговаряли на нашите 2 звезди
Ето ползваме услугите на тази фирма http://www.apollobg.com/ и винаги сме оставали доволни - каквото са ни казали това е било, до момента не са ни подвеждали. Ходи на място и те ще ти наизвадят оферти и ще ти кажат кое си заслужава най-много
ДРАМААААА! Вечер му измъквам едва ли не думите насила да ми разкаже нещичко. Добре че се чувам с каките от градината. Прибира се спокоен, но сутрин са големи пазарлъци!
Без баща му не мога да го метна на буса - тръшкане, рев...както казах вече д-р-а-м-а!!!!!! Сърцето ми се къса! Аз се мотая из къщи и се приготвям психически, че от сряда тръгвам на работа