Раждане вкъщи - 3

• 46 529
  • 715
  •   1
Отговори
# 180
Куче в чекмедже, аз не те познавам или поне не се сещам,  Embarassed но благодаря.  Grinning
Не е Коледна изненада, следновогодишна е, но подготовката започна на Коледа.  Wink

Вчера ги видяхме за първи път и ги "чухме". 2 са.
Уау! Супер изненада!
В момента съм под прикритие, иначе съм Вечерница (от фотографките  Wink)

# 181
Аууу, Кюбит, двойно щастие! Simple Smile  Whistling
 Hug  Hug  Hug

(Tова човече трябва да си подсвиква щастливо...не знам защо не го прави при мен...)

# 182
Кюбит, поздравления! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Двечки Heart Eyes
(чак завиждам благородно)

# 183
Кюбит, страхотни новини! Честито!  Heart Eyes

# 184
  • София
Кюбит, страхотно наистина Grinning!

Мая се е усамотила без нет и много уютно й било така Simple Smile, обаче каза, че е започнала разказа. Много важен фактор за нея беше, че мъжът й се съгласи и я подкрепи, но пък и тя толкова се постара и в това отношение - на колко курсове, срещи и болници го води, не е истина просто Simple Smile.

# 185
Леле Кюбит  Grinning браво- това ми е мечтата на мен  Hug Hug . Сега ако се окажат момче и момиче и се появят през септември, направо се записвам за следващото издание на ясновидци  Crazy . Много се радвам  Hug

Поздравления на Мая, надявам се скоро да прочетем и нейния разказ и дано да няма проблем с инстиуциите.

# 186
Благодаря ви!  bouquet Радостта ми е голяма.  Grinning

Вечи, съвсем успешно си се дегизирала.  Wink Тъкмо бях тръгнала да ти гледам старите постинги, за да те разшифровам форумно.  Mr. Green

Клер, чакам с нетърпение да разбера пола. Не за друго, ами искам да почнем избора на имена, защото няма да е лесно. Много сме капризни и двамата. Терминът ми е за октомври и не искам да се раждат септември.  Wink

# 187
Дано да е октомври тогава  fingerscrossed

ПП. Наскоро четох, че има някакъв тест, с който може да се определи пола още в 5 г.с., ама към $300 струва.

# 188
  • ул. "Мечтание"
Кюбит, страхотна новина! Двечки! Леле мале  Crazy! Завиждам!

Сиси Боата, може ли да се включиш в тази темичка. Много ще съм ти благодарна! (може и вече да си се включила, но аз не съм видяла  Embarassed)

# 189
Кюбит, супер новина! Добре дошла в клуба  Wink Ако имаш въпроси съм насреща, не можеш да си представиш какво щастие е!  Hug
Много странно, но с теб за първи път се засякохме в една темичка за мамите, които бебеправят и даже имахме малко несъгласие по въпроса дали се увеличава шансът от близнаци след 30-те  Simple Smile
Пази се и се храни добре, много е важно бебчетата да растат колкото се може повече, особено в първите месеци. Мен таткото постоянно ме дебнеше да се храня  Grinning Аз изкарах много лека бременност /ако може така да се каже/, най-интересното е, че още от самото начало бях сигурна, че ще родя на 15 август и никой не ми вярваше, че ще издържа дотогава, но то точно така стана. Така, че харесай си дата и останалото е в подписа ти - позитивното мислене определено помага  Wink

# 190
Кюбит, чудесна новина! Много се радвам!  Grinning Hug

Очаквам с нетърпение разказа на Мая. Simple Smile

# 191
Кюбит, очаквах тази страхотна новина. Simple Smile
Като прочетох, че си бременна, си казах сега остава да са две. Simple Smile   bouquet

# 192
  • Варна
За разлика от останалите форумски ясновидци въобще не се и замислих колко ще са бебетата, мислех, че ще е едно. Simple Smile Но двойното щастие е още по-добре! Честито!

# 193
  • Italia
КЮбиииииит, страхотно, двойна радост  Hug Blush Сигурно е много вълнуваЩо  Party Наистина се радвам от сърце за теб   bouquet

# 194
Кюбит! Двойна честитка и от мен. Пак ти пожелавам прекрасна бременост и едно чудесно раждане.

Общи условия

Активация на акаунт