Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусиите във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как участниците във форума реагираха на предложението за поставяне на разкази и връзки на първа страница?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусиите във форума?
Темата на дискусиите във форума се върти около домашното раждане, споделянето на лични преживявания, опит и информация, свързана с този процес. Участниците споделят своите истории, изразяват мнения и търсят взаимна подкрепа и насоки относно домашното раждане. Те също така споделят полезни връзки и ресурси.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Как участниците във форума реагираха на предложението за поставяне на разкази и връзки на първа страница?
-
Как реагират участниците във форума на статистиката за домашните раждания във Варненска област?
-
Как участниците във форума реагираха на цитата за раждането в линейката?

Честно казано не се сещам коя си, ама може да ми открехнеш на лични - тук или оттатък.
.
Акушерката, която застъпи на смяна беше невероятна. Аз изобщо не исках никой да виждам или да чувам в този момент (а и въобще от началото на раждането), бях си оформила едно ъгълче в банята и се държах за едни дръжки по време на напъните, като се стараех да не напъвам, а в промеждутъците пиех вода на малки глътки и смучех зрънца сол (опасявах се, че от всичкото повръщане и обезводянване съм си нарушила електролитния баланс и ще ми откажат мускулите в някой момент). Та тази акушерка дойде при мен и не се отдели през цялото време, но тя просто знаеше във всеки момент точно какво трябва да направи. Дали ще ме пипне по кръста, ще каже нещо, ще предложи да сменя позата, ще ми сложи топло одеало на кръста, ще ми върже косата
Беше ненатрапчива и същевременно изключително полезна. Аз пък не предполагах, че мога да викам така