Удължаване на косата- 11

• 145 384
  • 757
  •   2
Отговори
# 135
lora_1 уффф много гадно. Съчуствам ти. Разбирам, че всичките фризьори гонят печалба от слагане на екстенжъни ама е крайно неетично от тяхна страна да не предупреждават за недостаттъците на продукта, който предлагат. Все пак това е коса  Close и е едно от първите неща, които се забелязват в една жена. Не може да не предупреждават за рискове от заплитане и други подобни. То вярно, че е бърза печалба и е сладко ама що за човек си да знаеш, че след две седмици носене тази коса за нищо няма да стане и че клиентката ще се чувства гадно и прецакано и пак да продължаваш да предлагаш кофти продукт Naughty Ами това си е анти реклама отвсякъде. Според мен тези салони трябва да се обявяват във форума, най-малкото за да се предпазят следващи потърпевши

# 136
момичета  здравейте,искам да попитам някои да ми предложи продукт за блясък за коса,искам да придам малко повече блясък на удължената коса слагам и кристали маски балсами всеки път,но няма мн голям ефект,мисля да пробвам с ампули които са за блясък и има силикон във тях,някой да даде друго предложение

# 137
леле lora_1, много гадно  Sad
Аз дадох сайта на моята фризьорка да го погледне и да каже точно каква коса да си поръчам, но тя сега се мести в нов салон и се позамотахме - като чета, май за добро.
Не можеш ли наистина да направиш някаква рекламация?
А така и се бях наточила и аз на тази коса  Crossing Arms 

# 138
Здравейте момичета, не можах да прочета всички теми, които сте пуснали щото са доста.
Сигурно ще ви изнервя с досаден въпрос, но съм адски начинаеща.
Та ето какво ме мъчи.
Решила съм да си удължавам косата, четох доста инфо в нета, но не схванах някои неща. Та значи аз не искам кой знае какъв обем,просто искам да я удължа, защото тя сама няма да порасне толкова. И в такъв случай, колко треси ми трябват, щото не искам да се получи така че удължението ми да е някво смешно плешиво все пак? Гледах, че цените са от двеста на горе, но какво значи това-за кичур за треса за какво?
простете ми за глупавите въпроси но не искам да се излагам, пък съм се навила много...

# 139
Не знам какво си гледала, но кичури поединично не се продават Wink Би трябвало да е за цялата треса.
А това колко ще ти трябват зависи от гъстотата, дължината и формата на собствената ти коса и от гъстотата на самата треса.

# 140
Не знам какво си гледала, но кичури поединично не се продават Wink Би трябвало да е за цялата треса.
А това колко ще ти трябват зависи от гъстотата, дължината и формата на собствената ти коса и от гъстотата на самата треса.

Кичури по отделно се продават, но са цветни или за ефект Wink

# 141
E, разбира се, но тя говореше за цялостно удължаване и викам да не я обърквам.
И пак поради тази причина, да уточня, че кичур за 200 лв. едва ли ще намери, пък ако ще и да са цели расти Mr. Green

# 142
какво представлява една треса като обем?

# 143
Какво значи обем, как да го изчислим? Теглото на една треса зависи от много неща - ширина, дължина, колко коса е "вкарана" в тресата ( защото тресите се правят все пак индивидуално, има различни гъстоти и т.н.), вида на косата. Обикновено единична треса варира между 70-130 г. В зависимост от собствената ти коса, само за дължина можеш да минеш както със 100+ г., така и с 200+ г.
За тази работа се ходи на консултации, ние не можем просто така да ти кажем колко коса ти трябва. Още повече, че нямаш опит, така че не купувай на сляпо, а първо пробвай при професионалист.

# 144
какво представлява една треса като обем?

Намери студио, което продава качествени коси и се занимава с това, нека те да те насочат според твоята коса, за да не ти дадем грешен съвет тук. Това е много специфично като материя и трябва добре да се прецени за да стои естествено след това.

# 145
Здравейте!
От 5 Год. на сам си слагам кичури. 1 път беше със силикон - държеше 4-5 месеца, но на поддръжката кичурите се свличаха с моята коса Simple Smile Смених салона и материала. Там ми ги лепяха със смола. 5-6 месеца никакво мърдане !!!  Най-много 10 кичура да паднат (от 200бр.). Ходех на поддръжка само като ми израстваше моята коса.
Лошото в случая беше само едно това мое удоволствие струваше доста скъпо. (не съм от момичетата които я слагат зареди бал празник или подобни просто косата ми е много рядка) И така реших да си купя машинка която струваше само 130лв и приятелят ми да ми ги лепи в къщи. За лепилата трябваше да избирам между силикон и кератин. Естествено повече силикон бях решила никога да не сложа и купих кератин. Не знам но повече от месец не държи и не мога да си обясня как става това. Приятеля ми се усъвършенства в слагането на кичури, защото му се налага на всеки 3 седмици да го прави. И така си караме от 2 год. качва-падат, качва-падат......
Тази смола никъде не мога да я на меря!!!! Моля ви се ако някой знае къде се продава да ми пише защото не знам какво да правя. Тресата не се задържа на косата ми ако някой това ще ме съветва. Фризьорката която ме правеше не ми казва от къде я взима, а аз не мога вече да си позволявам да давам по 500-600лв. за това

Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете!!!

Иди в Магама и си вземи от там! Продават!

Бях на изложението на панаира което беше на 26/29.03 и питах Магама. Значи имали смола, но трябвало да си купя тяхен пистолет който струвал незнам си колко и тогава да ми дадът пакетче смола ....и после ако искам смола кво правим....???  Ужасна работа...Мойта е много сложна. Поне ходенето си заслужаваше защото си купих страхотна коса само за 150лв от която направихме към 300 кичура. Не съм чела всички теми в форума с риск да повторя някой ако не знаете всяка година преди абитуриентските има такъв панаир и цените на всичко са доста добри.
 Искам да сподела, че майка ми си слага кичури с борова дъвка която купува от аптеката едно пакетче е към 6лв. ако някой реши да опита. На мен не ми държи но при нея пък се получава.

Мерси все пак за помоща Simple Smile Сега пробвам с едно друго нещо да видим какво ще излезе. Накрая ще хода в гората да си събирам дървесна смола Simple Smile хахах

# 146
Кератин на пръчки или на зрънца за разтапяне и оформяне или в готови формички се продава на много места из Интернет, и то сравнително евтино.
Наистина е добре да имаш пистолета или поне ваничка за разтапяне на кератина.

# 147
Кератин на пръчки или на зрънца за разтапяне и оформяне или в готови формички се продава на много места из Интернет, и то сравнително евтино.
Наистина е добре да имаш пистолета или поне ваничка за разтапяне на кератина.

Тя кератин има. Просто не е доволна. Аз от кератина също.Омеква и след месец трябва да поправка. Тя иска смола.

# 148
Т.нар. "смола" пак е на базата на кератин и също се продава на пръчки в нета Peace

# 149
Здравейте.
В момента направо съм пред нервна криза и не мога да спра да рева.Постригаха ми дългата косичка и в момента е къса.Не мога да повярвам просто,имам чувството,че е някакъв кошмар. Cry Cry Cry Cry Cry Cry Нищичко не разбирам от удължаване,само знам,че ще е на щипки.
Спешно трябва да си я удължа,но имам много въпроси,а никакво време да чета всички теми.Ако някой ми отговори ще съм му много благодарна.
Първо като си избера някой салон направо ли ще ми дадат косата или трябва да чакам да я поръчват и т.н.
Второ кажете някакви свестни салони моля ви.. Sad
Трето моят цвят е много особен...тъмно руса съм със много светло бели кичури..и как ще се докара този цвят с изкуствената коса. Sad Май това е голям проблем.
И какво мислите за салоните GIA и Callas..имате ли някакви отзиви. Sad
Офф..ужас какво ми дойде до главата. Sad

Общи условия

Активация на акаунт