Удължаване на косата- 11

• 145 523
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Аз искам да попитам ,колко пари струва,   ако отидеш с твоя готова коса и само да е зашият на главата да се уточня.  bouquet

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 00:08 от jesi84

# 286
Около 30лв. за капзи, обаче аз съм от Ботевград, не знма в София колко точно струва Rolling Eyes

# 287
Не аз не питам дами сложат капси ,а дамие зашият на главата,с игла и конец.

# 288
Не аз не питам дами сложат капси ,а дамие зашият на главата,с игла и конец.

Зависи от салона. Може и 30лв на ред, може и 100.

# 289
аз съм от троян тук  преди 1 година ми взимаха 40лв за шиене с игла и конец а в дима стил ми взимат по 100лв някаде скоро не съм си шила коса тези цени са от преди 1-2 години за които говоря сега незнам как са? някой друг да казва  Grinning ама в дима стил ми я шиеха и на места ми слагаха кабзи и ставаше по здраво а тук само ми я шият без кабзи

# 290
Много ви благодаря стана ми ясно горе доло колко е .Питах ви заштото се научих да слагам а незнаех колко е.

# 291
Здравейте, бих искала и аз да се вкюча в темата ви!!!

Моята коса е от excellant style! Вече една година я нося без да я свалям и съм многоооо доволна. Наистина малко скъпичко излиза но до сега не се е оплел нито веднъж. Преди това бях с по-евтина коса и просто.... приличах на гнездо! Косата ми е зашита и ми я слагат за 10лв в салона, махането също е 10лв. Имам 2 реда! С интерес ще следя темата !

bouquet

# 292
А колко време ти седи косата като ти е сложат и как точно тие правят ако може дами кажеш благодаря.

# 293
Колкото и обемна да е удължената коса, чак такива няма как да станат:

http://img.deltanews.bg/ac715a38aee6ff2c4594085915eb07eb.jpg

А и жената пита за плитки. Няма намерение да си удължава косата. Grinning

Тук не става въпрос за удължена коса, а за допълнителна опашка и ефекта е точно такъв! Косата се прави на кок и отгоре се слага опашката и се пристяга с ластик! Има и други варианти както е писано по горе с шнола или клипси, но тази специално е с ластик! Има опашки до 80 см. и ефекта е точно такъв може да се уверите на място!

# 294
Кое е това място?

# 295
Колкото и обемна да е удължената коса, чак такива няма как да станат:

http://img.deltanews.bg/ac715a38aee6ff2c4594085915eb07eb.jpg

А и жената пита за плитки. Няма намерение да си удължава косата. Grinning

Тук не става въпрос за удължена коса, а за допълнителна опашка и ефекта е точно такъв! Косата се прави на кок и отгоре се слага опашката и се пристяга с ластик! Има и други варианти както е писано по горе с шнола или клипси, но тази специално е с ластик! Има опашки до 80 см. и ефекта е точно такъв може да се уверите на място!

Ако си чел внимателно, ще видиш че и аз това съм имала предвид. И знам мн добре че е отделна опашка. Другите намесиха удължените коси, не аз. Stop

# 296
Jesi 84, косата ми я шият и на подръжка хоня на 2 месеца!

# 297
Здравейте! Не съм чела цялата тема и искам да ви питам от къде може да се купи такава опашка от естествен косъм?

# 298
Кажете за тресите на Магама и Дима Стил, чудя се между 2те, защото такъв филм евтино и качествено няма Wink Едни треси ги носих 2месеца и ги метнах на боклука, те и чак евтини не бяха де Confused Ходих в Дима, те ме убеждават че са им много качествени косите и дават гаранция , ама така и не разбрах какво значи гаранция newsm78 В Магама не съм ходила, защото там хвалите само кичурите, а за мен май този вариант в момента не е удачен

# 299
Аз лично ти предлагам excellant style! Там са страхотни косите!!!

Общи условия

Активация на акаунт