Удължаване на косата- 11

• 145 566
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
Е, отвратителни хора значи. Най-мразя да плащам за нещо, и да не получа каквото трябва.

# 346
Е, отвратителни хора значи. Най-мразя да плащам за нещо, и да не получа каквото трябва.

Така е ! За съжаление живеем в България !
Затова съм се зарекла, че следващия път ще искам да ми сложат косичката в Магама, а не в някой друг салон  Peace
И този път ще е Great Lengths, но само искам да поизчакам тази на тресите да се позахаби поне малко ...

# 347
момичета може  ли да се слага само бритон?Постригана съм на черта и ми се иска бритон,но не искам да си режа косата   

# 348
момичета може  ли да се слага само бритон?Постригана съм на черта и ми се иска бритон,но не искам да си режа косата   

Аз имам един, но със щипка, нося го когато искам.... може да се сложи такъв бритон, но слагат в Дима и Магама, защото той е част от перукерството.

# 349
 Shocked Леле мацки!За пръв път чувам,че може да се слага бретон  Embarassed някой може ли да постне снимки да видя какво представлява и как стои  Hug

# 350
Момичета,онзи ден си сложих коса,слепена с моята,много ми харесва,но  Embarassed другите вече забелязаха и започнаха с подигравките,направо се чудя какво да правя..много ми е дискомфортно,надявам се да свикна,но винаги се влия от мнението на другите Tired

# 351
Цитат
Аз имам един, но със щипка, нося го когато искам.... може да се сложи такъв бритон, но слагат в Дима и Магама, защото той е част от перукерството.
Има два вида
Бретон на Клипси 
и Бретон на Лента   

# 352
е добре де как се слага това чудо  Heart Eyes някой от тук няма ли снимка да постне със такъв бретон как му стои

# 353
i az chakam da vidq snimki Praynig

# 354
Момичета,онзи ден си сложих коса,слепена с моята,много ми харесва,но  Embarassed другите вече забелязаха и започнаха с подигравките,направо се чудя какво да правя..много ми е дискомфортно,надявам се да свикна,но винаги се влия от мнението на другите Tired
нещо не мога да те разбера,за какви подигравки говориш?

а относно темата,преди няколко дни и аз си удължих косата във ВАРНА стдио "поля" с кичури 125бр. и исках да пита дали е нормално първите няколко дни да падат малко повече от обикновенно косми?
Има ли други тук които са използвали услугите на този салон?Струва ми се че косата не е от най естествените или най малко е с примеси от изкуствена коса,въпреки,че от там ме увериха,че е естествена.След като ми я сложиха,аз пак ги попитах дали е 100% те ми отвърнаха,че те я получават за естествена,но все пак не са я правили те за да ми кажат...което не ми прозвуча добре.Все пак за 600лв. очаквам качество,а най маразя да давам пари и да не получавам очакваното.Та за това ме интересува ако има и други които са си слагали там коса,какво ви е мнението.Благодаря!

# 355
Красота, радвам се да те засека. Hug
Не е нормално да ти падат първите дни косми, даже напротив. Първите дни и прашинка не трябва да пада дето се казва. Единствено само косата малко убива, тъй като е стегната. С какво са ти слагани кичурите?
Имай предвид, че ако са добре направени, не само косми, ми и цели кичури не трябва да ти падат поне 6 месеца.
И там където са спойките ти, меки ли са, или се е втвърдило?
Иначе за това студио отзиви нямам, и тука май никой не си е слагал коса там.
Колко сантиментра си я удължи? И самата коса заплита ли се/ Hug

# 356
Красота, радвам се да те засека. Hug
Не е нормално да ти падат първите дни косми, даже напротив. Първите дни и прашинка не трябва да пада дето се казва. Единствено само косата малко убива, тъй като е стегната. С какво са ти слагани кичурите?
Имай предвид, че ако са добре направени, не само косми, ми и цели кичури не трябва да ти падат поне 6 месеца.
И там където са спойките ти, меки ли са, или се е втвърдило?
Иначе за това студио отзиви нямам, и тука май никой не си е слагал коса там.
Колко сантиментра си я удължи? И самата коса заплита ли се/ Hug
55см. е косата,досега веднъж не се е заплела,смених четката и вече не пада така.Май доста грубичък гребен съм използвала.
Спойките са доста твърдички,свикнах вече с убиването,едиснствено косопада ме притесняваше но май е било от гадната четка.

# 357
Реши се или със специална четка за удължени коси, или широк гребен.И не дърпай силно. Също придържай в корените. Хубаво е че спойките са твърди, така трябва да е.

# 358
здравейте момичета, със сигурност сме го обсъждали много пъти, но аз пак да си попитам.... гледах ВИП Денс със Златка и искъм да попитам, някоя от вас знае ли от къде и е екстеншъна???

# 359
Аз знам. Ама на ЛС ще ти пиша. Peace

Общи условия

Активация на акаунт