Удължаване на косата- 11

• 145 551
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
момичета а от къде мога да си взема само бретонче?по горе видях едно на ластик,точно такова искам..

# 376
а тогава може ли да се направи половин перука с бретон?

# 377
Половин Перуките са назад към тила, докато бретона си е отпред! Така, че не разбирам защо ти е. Но това не пречи отзад да си сложиш половин Перука, а отпред Бретон! newsm78

# 378
момичета а от къде мога да си взема само бретонче?по горе видях едно на ластик,точно такова искам..

Аз имам от Балмейн- взех си го от един семинар около 30 лв струваше -

http://www.balmainhairxpression.com/

# 379
Половин Перуките са назад към тила, докато бретона си е отпред! Така, че не разбирам защо ти е. Но това не пречи отзад да си сложиш половин Перука, а отпред Бретон! newsm78

Направо цяла перука с бретон е варианта ако питаш мен Simple Smile

# 380
Здравейте!Някой има ли наблюдения върху косите на Hair Extension от Пловдив,дали са им хубави?Аз ги видях и ми харесаха ,но не разбирам много.Моля ви дайте ми съвет от къде да си купя хубава коса в П-в?

# 381
Извинете, че ще нахлуя така в темата, но следейки я по- нагоре бях прочела за коси купени от Лондон. Тъй като ми предстои пътуване отново до там някой може ли да ми каже от къде точно си я е купил косата, защото никъде в сайтовете не мога да намеря адрес..

# 382
Здравейте,момичета,
моля ви за съвет.В Магама има промоция коса на три двойни реда за 280лв.Някой купувал ли си е,знам,че цената е ниска,но е от Магама все пак.Всякакви коментари ще ми бъдат от полза.   bouquet

# 383
момичета мисля да поръчам косица от ebay с клипси, че по евтини там, моля ви препоръчайте какъв вариант да избера  Praynigима кичури с прикачени клипси или направо цял ред пак с прикачени фиби,  newsm78 кой по лесно се слагат и колко дълга трябва да е има 19 инча добре ли е? благодаря  bouquet

# 384
  • Mонтана
момичета мисля да поръчам косица от ebay с клипси, че по евтини там, моля ви препоръчайте какъв вариант да избера  Praynigима кичури с прикачени клипси или направо цял ред пак с прикачени фиби,  newsm78 кой по лесно се слагат и колко дълга трябва да е има 19 инча добре ли е? благодаря  bouquet

по-добре цял ред по-бързо се слага.А за дължината то си зависи докъде искаш да ти бъде косата до кръста са ти нужни 55-60см.

# 385

по-добре цял ред по-бързо се слага.А за дължината то си зависи докъде искаш да ти бъде косата до кръста са ти нужни 55-60см.

да и аз така си мисля че ще е по лесно, а към какъв вид да се ориентирам има някакви реми коси или за непостоянно ползване може и да не е естествена  newsm78

# 386
  • Mонтана
наи-добре е да е естествена,ина4е ще се скапе много бързо а и на пипане е твърда..а бе в никакъв случаи не си вземаи неестествена,поне според мен.а вече отностно каква коса да си вземеш има толкова много ,върни назад във форума и ще прочетеш кои са по добри и гледаи да е с дебел,платен косъм.

# 387
  • Sofia
Някой поръчвал ли е от този сайт http://foxylocksextensions.com/ ? Гледах в http://www.youtube.com/user/Foxylocksextensions видеота на момичето, които ги разпространява. Косата изглежда хубава и цената й не е лоша.  Thinking

# 388
Момичета, уж ви изчетох, но нещо не можах да се ориентирам.
Та, моят проблем е, че винаги съм била с дълга до кръста коса, почти къдрава. Днес една фризьорка ме издокара до раменете. Това беше нейното разбиране да ми обере върховете. Искам да си сложа от тези, които са с клипсовете, защото не мога да се гледам така. Но нищо не разбирам от редове, треси ... Ако можете да ми помогнете - какво трябва да си взема?

# 389
  • Sofia
изглежда, че темата е умряла, защото никой не отговори и на моя въпрос...

Общи условия

Активация на акаунт