Удължаване на косата- 11

• 145 498
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
най-благородно ви завиждам- тук и сума ти и пари да наринеш, пак ше си купиш боклук......

# 451
djolii колко е дълга косата и колко струваше?

# 452
djolii колко е дълга косата и колко струваше?

Косата ми е 50см етажирана и преди 2г и 4 мес струваше 1600лв.Естествено цената зависи от броя на кичурите, тогава си сложих към 176 кичура, сега слагам по-малко , защото мойта порастна доста от тогава.

# 453
Ки4урите не са ли еднакви в Мамага и в Дима Стил?
Just*AvvA* на теб колко време ти иzкара косата?

# 454
Не са еднакви кичурите на Магама и Дима стил.
То дори в Магама, има два вида, не само един.
И аз и Джоли говорим за Грейт лентс.
Аз седях с моята две години някъде. Сега е в шкафа, защото вече не ми допада идеята за удължена коса, променила съм си възгледите така да се каже. Mr. Green Просто не ми допада вече излъчването им, и предпочитам по-естествените неща.  Но на косата й няма нищо. В смисъл ако искам, мога  да я занеса и да ми я сложат отново същата.

# 455
Благодаря ти zа отговора,6те си сложа и аz в най-скоро време. Аz ина4е питах zа great lengths.Мислех,4е където се предлагат такива ки4ури трябва да са едни и съ6ти.След като носят едно име би трябвало и проиzводителя да е един и съ6т,или може би нари4ат косата така zаради ка4ествето и в zависимост какъв клас е.

# 456
Ина4е те раzбирам напълно.И аz мисля,4е когато косата е много дълга тип фолкдива иzглежда мнохо по6ло. Аz смятам да си сложа не6то по къси4ко от рода на 30 40 см максимум.

# 457
Ами ако Дима предлагат Грейт лентс, значи са същите като в Магама. Аз не знаех че те имат, тъй като аз като си слагах косата преди няколко години, само Магама предлагаха коси на Грейт лентс. Hug

# 458
моя боклук се заплита ужатно много Sad

# 459
Мисля че ще е най-добре и аз да си сложа кичури, а не редове. През 2 месеца трябва да се повдигат, и е ужасно скъпо. Косата  ми вече доста порасна, и сигурно няма да си слагам много кичури. Интересно ми е горе-долу колко ще струва?

kate_rina_1 с какви удължители си?

# 460
треса с фиби

# 461
Мисля че ще е най-добре и аз да си сложа кичури, а не редове. През 2 месеца трябва да се повдигат, и е ужасно скъпо. Косата  ми вече доста порасна, и сигурно няма да си слагам много кичури. Интересно ми е горе-долу колко ще струва?

kate_rina_1 с какви удължители си?

Не си мисли че на кичури е евтино. Напротив, по-скъпо е.
Ще ти сложат поне 150 кичура. С по-малко няма да минеш.
А поправката варира от 1лв на кичур, до 3лв. Освен това се добавят и нови кичури, около 30-ина.Така че сметни колко ще ти струва тази поправка. Wink
И най-важното- ако косата е качествена няма значение дали е на кичури или на треси.

# 462
Много е скъпо... сега едва ходя на фризьор, защото винаги излиза около 300 долара ... Косата ми взе да се изтощава ... Не знам дали да си купя за сега с фибички, и след около година и половина - две да си сложа кичури. Преди да си сложа редчетата бях с индийска на фибички, и беше ужасна. Не знам как ще е с естествена. Много се чудя дали да пробвам ...

# 463
Джоли, ще пуснеш ли снимки?

# 464
Какво означава това: Кичури Great Lengths 1бр./50см     9.80 лв ?
1бр. ще е само един кичур или някакъв комплект?

Косата ми е до гърдите дълга и искам да си сложа 50см, не мисля че ще ми трябват толкова много кичури. Интересно ми е колко ще струва.

Общи условия

Активация на акаунт